*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:Wiki nie chcesz takich flamingów?
http://www.calydlamamy.pl/pokoik-dekoracje/2099-karuzela-nad-lozeczko-flaming-3-sprouts.htmlwww.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dzis zły dzień, mężu z tesciowa i swoimi bracmi do wujka do szpitala pojechał, bo jest z wujkiem mega źle, ja dostałam 5-latka z przeziebieniem do pilnowania, wiec czytałam co u Was ale za nic nie pamietam co i jak poza czopem Reni
Mężu chciał ze mna zostac, ale kazałam mu jechać, wrocili po jakis 10 godzinach
Sorry za smęcenie na forum, ale musiałam sie wygadac, bo nam smutnorenia83 lubi tę wiadomość
-
ja mam z tkany z bawełny organicznej 100%- wygląda jak sweterkowy.
1 z mikrofibry ( taki misiowy ja bym powiedziala welurowy) ale sklad mowi ze to poliester mikrofibra;)
i kocykokolderke 100% mikrofibra wypelniona wlokniną silikonowa.
no i mgielke bambusową- 100% bambus.
Wszystko z poofi- szczerze nawet nie patrzalam na sklad tych kocykow jak kupowalam. i nie kupilabym kolejnego tylko dlatego zeby byl welniany. pozatym welna " gryzie".isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Dziewczyny, z jakich materialów macie kocyki dla dzieci?? Na SR mieliśmy kiedyś taki pokaz naturalnych rzeczy dla dzieci i mówiono nam ze super sa kocyki wełniane bo nie dogrzewają sztucznie dziecka tylko trzymają jego temperaturę i juz byłam gotowa kupić, jak pomyslałam, zę wełna jednak jest dośc mozno uczulająca...Co myslicie?? Generalnie mam już 3 kocyki - jeden taki co się spina w śpiworek do wózka, taki welurowy z wypełnieniem, drugi taki jakby welirowy cieniutki i grubaśny akrylowy...sama nie wiem czy jest sens kupowania czwartego???
Ja mam dwa kocyki - jeden bawełniany, cienki i drugi mały polarkowy. Właśnie szukam jeszcze czegoś cieplejszego i korzystając z darmowej dostawy chciałabym zamówić. Spodobał mi się tkany kocyk Poofi. Kupowała któraś?
-
Isabelle ja mam. Jest super:) ten konkretnie, tylko szary.
http://poofi.pl/shop/tkany-kocyk-z-bawelny-organicznej-poofi-pure/
z tym ze ja go kupowalam z przeznaczeniem na wiosenne spacerki. Na zime mam do wózką tą kocykokolderke lub ten ' kocyk poofi" kremowy. Ten tkany jest najcienszy z tych 3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:16
-
Ag... wrote:Isabelle ja mam. Jest super:) ten konkretnie, tylko szary.
http://poofi.pl/shop/tkany-kocyk-z-bawelny-organicznej-poofi-pure/
z tym ze ja go kupowalam z przeznaczeniem na wiosenne spacerki. Na zime mam do wózką tą kocykokolderke lub ten ' kocyk poofi" kremowy. Ten tkany jest najcienszy z tych 3.
A ten kocyk z mikrofibry to gruby jest? Wystarczyłby na zimę, bo na zdjęciach nie wygląda na mięsisty.
-
Isabelle a wiesz ze sprawdzilam w szufladzie i w sumie jednak " cieplejszy" jest ten tkany. Pomylilam grubosc z kocykokolderką
dawno nie zaglądalam do szuflady. on jest milusi ten kremowy ale w sumie nie za gruby. z kolei ta kocykokolderka jest b ciepla ale to faktycznie na zime do wozka, albo na pocz wiosny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:23
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyn.
Miałam strasznie ciężki weekend ale nie będę was zameczac.
Dziś miałam wizytę i Milusia waży 2100 gram. Wszystko ok,prawidłowo się rozwija. Pobrany miałam wymaz na paciorkowca. Trochę mnie ostatnio brzuch boli i twardnieje więc jak się przez parę dni będzie utrzymywać mam iść pod kroplówkę do szpitala żeby mnie na święta poród nie złapał.
Co do zwolnienia to ja mam już wypisane do 12 stycznia pomimo wizyty 22 grudnia.
Na wszelki wypadek dziś Zakupilam większość rzeczy do szpitala. Jutro pakuje.
Wszystkim mamusiom szpitalnym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Isabelle dla Ciebie i Aluni przesyłam moc buziakow i dużo pozytywnej energii. Na pewno wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki za wigilię w domu. -
nick nieaktualny