Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Ag przezorny zawsze ubezpieczony :-). Bardzo dobre podejście męża :-)

o nr na taxi gnębiłam go tydzien, w koncu podjechal:) a co do krazka poprostu po wyjsciu z gabinetu w srode oznajmilam mu, ze 17.12 jest jego osttanim dniem w pracy- wiec to nie do konca jego podejscie:) aczkolwiek sam powiedzial "no no tez tak myslalem"
    No ale, ze nie moze wziac L4 na mnie i sie pobyczyc w domu bo ma na ukonczeniu projekt to HO jest dobrym rozwiazzaniem.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obudziłam się dziś z pobolewaniem podbrzusza jak na okres, czułam parcie na qupkę ale nie załatwiłam się tylko siusiu zrobiłam i przy podcieraniu się na papierze miałam taką ok 3 cm galaretę brunatną ( sorki za dosłowność ale nie da się tego ładniej opisać) no i cały dzień tak się dziwnie czuję, myślę że jestem na finiszu, dzwoniłam do gina i kazał spakować torbę i odpoczywać, jeśli bóle i skurcze zrobią się regularne albo odejdą wody no to szpital

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czop na serio a śnił mi się mój maluszek :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia no to trzymaj sie w pakiecie jeszcze chwile;) faktycznie poleguj i odpoczywaj.

renia83 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A listopadówki już wszystkie rozpakowane? Ja nie zaglądam,ale wiem,że wiele z Was podczytuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:48

Sarnaa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Reniu to się dzieje jednak naprawdę! Kochana ja Ci życzę jeszcze tych 3 tygodni w dwupaku :-) ale informuj nas na bieżąco, dobrze że już jesteś z dzieckiem bezpieczni na tym etapie ciąży :-)

No i zaczyna się u nas na forum powoli...
    Kude idę po czekoladę jeszcze raz...

renia83, Fucina lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ania a co ci, ze lezec i siedziec nie mozesz?

Dolny odcinek pleców tak napieprza. Próbuję go wypychać na zewnątrz, ale nic to nie daje. W kłębek się nie zwinę, bo brzuszysko przeszkadza.
    Rano poleżałabym w łóżku, ale też już nie daję rady znaleźć pozycji. Na płasko odpada totalnie...
    Coś za coś - żebra mam całe, ale plecy dostają po dupie ;)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Czyli Reniu to się dzieje jednak naprawdę! Kochana ja Ci życzę jeszcze tych 3 tygodni w dwupaku :-) ale informuj nas na bieżąco, dobrze że już jesteś z dzieckiem bezpieczni na tym etapie ciąży :-)

No i zaczyna się u nas na forum powoli...
    Kude idę po czekoladę jeszcze raz...

Gwiazdeczka...ekhmmm ile tej czekolady pozerasz?
    mam nadzieje ze chociaz o gorzkiej mowisz;p

Gwiazdeczka27, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupeczki moje kochane nie chcę was broń Boże straszyć i dlatego pół dnia się nie odzywałam ale z drugiej strony przecież my już powoli na finiszach jesteśmy więc chyba takie rzeczy są w miarę normalne :)
    Kawusia mi się suwak zawiesił i wczoraj zaczęłam 36 tydz
    a piszę tak jakoś luźno bo nie wiem czemu ale nie boję się, od jakiegoś czasu czuję wewnętrznie że bliżej mi niż dalej więc spokojnie czekam co będzie a mężul widzi że coś mnie zbiera także zobaczym :)

Gwiazdeczka27, MartaKD, Kawa, Becia81, nix, Fedra, Bounia lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taak gorzka min. 70% no cholera nie mogę z nadmiaru emocji !ciumkam sobie tą czekoladę aby dłużej się nią delektować. A słodka jak cholera! I jaka dobra :-) chyba odzwyczaiłam się od słodkiego dlatego gorzka tak mi smakuje jak słodka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:56

Ag... lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Taak gorzka min. 70% no cholera nie mogę z nadmiaru emocji !ciumkam sobie tą czekoladę aby dłużej się nią delektować. A słodka jak cholera! I jaka dobra :-) chyba odzwyczaiłam się od słodkiego dlatego gorzka tak mi smakuje jak słodka.

to tak jak mi:) aczkolwiek zjadalabym cukierka jakiegos:)
    teraz zajadam sie jablkiem:P

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia co ty z tym zawieszaniem? dobry masz suwak!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Selene, ja też bym chciała mieć 36 tydz. Skończony... Już bym mogła rodzić :-) w mojej sytuacji i po przejściach dla mnie ciąża donoszona to 36 tydzień właśnie, wówczas odetchne :-)

Gwiazdeczko, ja z zazdrością patrzę na twój suwaczek, bo miałyśmy siostrzane ciąże. Z każdym dniem twój maluszek jest coraz większy i silniejszy, nawet jakby urodził się teraz czy za tydzień (czego oczywiście Ci nie życzę!) - będzie miał o wiele krótszą drogę do pokonania niż moja Alicja, a może w ogóle nie będzie musiał spędzić wiele czasu w szpitalu. Mimo tych wszystkich trudności udało się dobrnąć do tego momentu, a to duży sukces!

Gwiazdeczka27, Becia81 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • OliOla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:13

renia83 lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Selene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:45

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Renia co ty z tym zawieszaniem? dobry masz suwak!

dziś powinnam mieć 35+1 ;) ale już mnie to nie rusza :)

dziękuję bardzo za ciepłe słowa :)

Gwiazdeczko buziaki :)

Ag mi się tak na kompie wyświetla że jest do tyłu a na tel mam dobrze więc nie patrzę już na niego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 16:04

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, jak byłam na USG w piątek to usłyszałam, że brzuch mam nisko, ale Ala siedzi wysoko, mimo że się obróciła to jeszcze się nie obniżyła...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:

No i masz:) bynajmniej ja tak widze:P

renia83, Kawa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:

Ag mi się tak na kompie wyświetla że jest do tyłu a na tel mam dobrze więc nie patrzę już na niego

To u mnie się dobrze wyświetla :) Masz 35+1 :)

renia83, Becia81 lubią tę wiadomość

201501145565.png

Wysłany: 1 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Gwiazdeczko, ja z zazdrością patrzę na twój suwaczek, bo miałyśmy siostrzane ciąże. Z każdym dniem twój maluszek jest coraz większy i silniejszy, nawet jakby urodził się teraz czy za tydzień (czego oczywiście Ci nie życzę!) - będzie miał o wiele krótszą drogę do pokonania niż moja Alicja, a może w ogóle nie będzie musiał spędzić wiele czasu w szpitalu. Mimo tych wszystkich trudności udało się dobrnąć do tego momentu, a to duży sukces!

368959bc81nd29tx.gif

Isabelle ja ciągle o was myślę i naprawdę wierze, że będzie dobrze. Bardzo sie z Wami utożsamiam bo miałyśmy ten sam termin i szłysmy łeb w łeb. I te problemy z szyjkami...
    Jestes silną cudowną mamuśką i masz silną wspaniałą córeczkę, niedługo będziecie razem w domku i co najważniejsze możesz ją już tulić w ramionach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 16:10

renia83, isabelle lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 1404 1405 1406 1407 1408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ