*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha ha ha ha ha ha - posikałam się i oplułam jednocześnieAg... wrote:ty wiesz, ze jak tak czytam jej stanowcze posty to calkiem mozliwe ze powie ze sciagnie na sam koniec;P

Taki zwykły, bezzapachowy kuchenny, chłonny ręcznik...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:35
-
Gwiazdeczka kup sobie zwykly miekki papier toaletowy ( dla mnie uzycie recznikow kuchennych do krocza jest dziwne bo one są szorstkie bardziej niz miekki papier)
ewentualnie moze cos takiego- mialam, polecam:)
http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Alouette-papier-toaletowy-nawil%C5%BCany-Kamille-70-szt-,75,97375
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
gwiazdeczko ręczniki papierowe (kuchenne) biorę do wycierania rąk, sztućców i takich tam...
Do myszowatej może warto sobie wziąć zwykłe chusteczki w pudełku. Są cienkie, więc i miękkie... Mniej sztywne od papieru toaletowego 
Aaa... koleżanka polecała topy do karmienia zamiast biustonosza
O takie:
http://www.hm.com/pl/product/13906?article=13906-D
U mnie niestety nie ma działu dla ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:43
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ja wzięłam ręcznik, taki w mniejszej rolce, nie tylko do wycierania krocza, ale w razie czego do rąk, może dla małej, wytarcia czegoś... papierem tego nie zrobię.
Ja kupiłam do karmienia biustonosz Tufi, ale szukam czegoś sztywniejszego, bardziej stabilnego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:43
-
Ten papier toaletowy nawilżany z rossa to mam w torebce, na wszelki wypadek, podobnie jak chusteczki nawilżane...
Siedzę tak i rozmyślam... (wiem, myślenie w tym stanie to wyczyn) - jak byłam u tego nowego gina to wypytywał mnie o choroby w rodzinie. Patrzę teraz w swoją kartę ciąży, a tam w uwagach są zapisane niektóre rzeczy, o które pytał... Hm, przypomniało mi się, jak położna na SR mówiła, że niektóre choroby są w stanie wykryć u malutkich dzieci i że warto zbadać po porodzie. Ciekawe, czemu tamta ginka nigdy nie pytała o to...
Jest:
"Choroby w rodzinie do zbadania u dziecka: problemy ze słuchem, wzrokiem, alergia, choroby tarczycy".Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:53
-
Nie no kasuje tego posta hehe, ale zabłysnęłam

Eee zacytowałaś mnie, to i tak po ptokach
Kurcze jak ten czas leci... Tralala.. Dobra dosyć tego dobrego idę szykować prezent dla męża na mikołajki...zaskocze go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:58
-
na mojej liscie szpitalnej sa zarowno jednorazowe nakladki na sedes jak i papierowe reczniki, reczniki do krocza ale zeby osuszac przykladajac a nie pocierajac, sa chlonniejsze i mocniejsze niz papier, wiec nie zostana fragmenty w ranie a szpitalnych papierowych recznikow brak zreszta papieru toaletowego zwykle tez