*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy to możliwe żebym usłyszała jak mojej córce strzyknęła kostka?

Zasadziła mi tak mocnego kopniaka że było słychać jakby coś jej chrupnęło w kościach.

Mąż zabiera mnie zaraz na pizzę.
Nie ma to jak wieczorne obżarstwo.
Potem pójdziemy pewnie na jakiś spacer. 
Miłego wieczoru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 18:24
Chanela, Fedra lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:kurcze dziewiczy a mi się coś ciężko zdaje że mam skurcze ale nie jestem pewna czy siedzę czy leże czy stoję odczuwam ten sam ból,kłucie, wykręcanie kurcze nie wiem no.
Gosiaczek jak tam u Ciebie? Wszystko ok? Minęły ci te dolegliwości? Odezwij się.
Goosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
gwiazdeczko czytam was czytam

Pojechałam wieczorem na oddział bo mój gin miał dyżur i podłączył mnie pod KTG wszystko ok podał płyny i przeszło, znowu pojawiła u mnie się jakaś panika. Ale dobrze że on był bo tak znowu by mnie zostawili. Mam się oszczędzać, ale ja nic innego nie robię jak jem i leże.... ;p Teraz czuje się ok.
Dziękuję za pamięć o mnie
Gwiazdeczka27, nix, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ło matko, pożarłam wafelki kokosowe
Nie mogłam się pohamować, masakra! Nigdy takiej "chcicy" na słodkie nie miałam w ciąży... he he he
Ala wystawiła pupę na środek mojego brzucha, chyba jej smakowało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 19:14
-
Gosiaczek to się ciesze,że wszystko ok, i pochwalam, że nie zbagatelizowałaś sprawy i to sprawdziłaś, przynajmniej się uspokoiłaś

Oj ja to bym z chęcią cała tabliczkę czekolady zjadła ale nie wolno mi, jestem z grona słodkich mam...
A właśnie cukrzycowe mamy... Coraz częściej mam napady głodu w nocy.. I co ja mam z tym fantem zrobić, jak zaczyna mnie wręcz z głodu mdlić? Chyba od czasu do czasu jak coś przegryzę to nic złego się nie stanie? Z drugiej strony boje się, że przez to cukier na czczo będzie wyższy...
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:Gosiaczek to się ciesze,że wszystko ok, i pochwalam, że nie zbagatelizowałaś sprawy i to sprawdziłaś, przynajmniej się uspokoiłaś

Oj ja to bym z chęcią cała tabliczkę czekolady zjadła ale nie wolno mi, jestem z grona słodkich mam...
A właśnie cukrzycowe mamy... Coraz częściej mam napady głodu w nocy.. I co ja mam z tym fantem zrobić, jak zaczyna mnie wręcz z głodu mdlić? Chyba od czasu do czasu jak coś przegryzę to nic złego się nie stanie? Z drugiej strony boje się, że przez to cukier na czczo będzie wyższy...
Jedzenie w nocy jest nawet w skazane, żeby rano w moczu nie było ketonow. Najwyższy skok po jedzeniu jest 1h po. Wiec o ile zjesz powiedzmy o 3:00 a cukier zmierzysz o 7:00 będzie ok. Ja czasami o tej porze pije mleko albo kakao.
Ale przetestuj najlepiej jak to będzie w twoim wypadku, bo ja jestem insulinowa, wiec może inaczej reaguję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 19:31
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
U mnie szpital nic nie wymaga. Jak czegoś nie mam to dają. Ale wolę swoje trochę dużo tego wyjdzie.
Gwiazdeczko ja w nocy też mam takie napady i muszę coś zjeść bo inaczej nie usne. Ale ja nie jestem słodką mama.
Wiki i jak!? Zdjęli?! -
Patrze na sport na tvp 1- tu skoki, tu kowalczuk daje na nartach a ja sie pytam gdzie byla jesien??? jak szlam do szpitala to w tshircie- jak wyszlam to lało i bylo zimno ale bylam w bluzie- a teraz kozaki, czapki szaliki, kurtki puchowe?? gdzie mi umknęła jesien???
moje biedne plaszczyki i czapeczki jesienne- tak lubiłam w nich chodzic:(
czuje sie jakby mi ktos ukradł 3 mce zycia...jesien jest fajna. Przejscie z lata na zime- dziwne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:07

[/url]