*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:bo moja to dodatkowo jest ułożona grzbietem (plecami) w stronę brzucha, więc nie było możliwości nawet zobaczenia buzi. Wstydliwa jest, po tatusiu zapewne

Możliwe że moja też jest ułożona grzbietowo, bo buźki nie chciała pokazać ostatnio.
-
Uuuu... gdzieś masz zwarciemarrtka wrote:Pralkę i.... jeszcze nie wiadomo
kij z pralką, ale wywaliła bezpieczniki a po włączeniu działa wszystko oprócz płyty indukcyjnej w kuchni. WTF??? W dodatku małża jutro nie ma i muszę sama jakiegoś pana Henia sprowadzić 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 22:00
-
A masz zintegrowaną z piekarnikiem albo w jednym? Bo jeśli tak to musisz zegar nastawić... chyba że ci trójfazę wywaliło...marrtka wrote:Pralkę i.... jeszcze nie wiadomo
kij z pralką, ale wywaliła bezpieczniki a po włączeniu działa wszystko oprócz płyty indukcyjnej w kuchni. WTF??? W dodatku małża jutro nie ma i muszę sama jakiegoś pana Henia sprowadzić 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 22:09
-
Marta wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości !
Renia:))) gratulacje
):* moze pochwalisz sie zdjęciem synka jeśli to bedzie możliwe? 
Wy juz macie staniki do karmienia, a ja myślałam, ze to bliżej porodu powinnam kupić bo nie wiadomo jak mi jeszcze biust urośnie...
renia83, MartaKD lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ale pralki już lepiej nie próbuj włączaćmarrtka wrote:Haaa dziewczyny działa! Na korytarzu była jedna wywalona, dobrze że miałam kluczyk. Ale jestem matka idiotka. A Wy niezastąpione :*
http://emoticoner.com/files/emoticons/red-crab/well-done-red-crab-emoticon.gif
marrtka lubi tę wiadomość
-
Haha zdążyłam przeczytaćMelula wrote:napisałam, żebyś sprawdziła na korytarzu, ale wykasowałam post, bo pomyślałam że to zbyt oczywiste, he he he
dzięki http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/roseg-smiley.gif
ta pralka i tak nie miała programu dziecięcego, oddam studentom
Spokojnej nocy i nie podglądajcie, gdy Mikołaj będzie zostawiał prezenty
-
Bell planowalam kupowac pod koniec 9 m-ca, ale zaczelam sie obawiac ze nie bede miec do szpitala jak urodze wczesniej, wiec niedlugo kupie pod biustem mniej niz mam tak zeby z dodatkowa przedluzka byl akurat na teraz a miseczke rozmiar wieksza niz teraz czy plan wypali dam znac jak sie do sklepu wybiore
-
Kochane moje! Karmimy się piersią!!! Maluch ma takie zassanie że w piętach czuje
Fruwam ze szczęścia 
I chyba nie będzie jednak Marcel
mezusiowi wrócił Filip
a mnie przychodzi dać na drugie Mikołaj bo jest najpiękniejszym prezentem
tralalala!
A foteczki wstawię ale już z domku i teraz zacznę was nadrabiać
buziolki
Ewelina88, Fedra, Wiki81, Paula44, polaola, kasiakra, Gwiazdeczka27, Ag..., jonka91, nix, ania_29, Kawa, szpilka, isabelle, rastafanka, Maud11, Agus89, bluegirl89, Viv78, Silatan, marrtka, MartaKD, A.loth, Bounia, olka25 lubią tę wiadomość

no nic, trzeba do jutra zaczekać, nie bedzie obiadku