*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie Mała jest mała bo waży tylko 2415g +/-362g, moje nocne skurcze, twardnienia brzucha, bezsenność są oznaką że poród nastąpi do 2-3tyg, szyjka miękka, o rozwarciu nic nie wspomniała, pobrała GBsa. Leżeć jak najwięcej by mała dotrwała chociaż do pełnego 38tyg.
Mam nie być "egoistką" i rodzić w zwykłym szpitalu, bo najważniejsze jest zdrowie małej a nie moje "egoistyczne pobudki". Nie będę się rozpisywać, bo nie mam zamiaru się ponownie denerwować.
To była moja ostatnia wizyta u niej ewentualnie w razie W mam dzwonić.
Gwiazdeczko oby wszystko było okey! :*Anutka lubi tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Wiki to Ty od razu do siebie di szpitala jedziesz?
Dzieki dziewczyny ze mnie wysłuchujecie cierpliwie, bo wiem ze nieźle mieszam. Ale taki już urok forum.
Gwiazdeczko trzymaj się. Dobrze ze już ok.
nix, Chanela, MonikaDM, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Anutka ale Ty nasz termin pod koniec stycznia!! Tygodniowo 200g to nie jest tak mało. Mieścisz sie we wszystkich normach. Ja 3/4 tyg do przodu i mam 2709-2900. A jesteś ty czy mąż wyjątkowo wysoka / duza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:50
Anutka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Gwiazdeczko z Ciebie to prawdziwa gwiazda naszego forum hehe faktycznie z grubej rury poleciałas grunt ze wszystko ok ale tez zamarlam szczerze mówiąc czytając Twojego posta , trzymajcie sie tam !
Kawa zlej babę ciepłym moczem !!! A pomiary to tylko pomiary wszystko okaże sie po wyjściu naszych dzieci z brzuszka , Ty szczuplak jesteś wiec smoka tez nie urodzisz a teksty o egoizmie niech zachowa dla siebie Twoja macica twoje decyzje
Chyba umyje jutro oknajak tak podczytuję grudniowki to sie laski bujaja i bujaja z bólami skurczami a akcji prawdziwej rzadko .
Ag daj znać co u KostkaKawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Dziewczyny jestesmy po usg u naszej pani doktor i jestem zaniepokojona, mala wazy 2100 (w 5 tyg przybrala tylko 700 gram) i wg usg to 33 + 0, jest mniejsza o tydzien niz powinna, ulozenie glowkowe i wszystkie wymiary na dolnej granicy, maluszek sie szykuje. Termin wg dzisiejszego usg to 28.01 wg om 22.01 wg belly 20.01
moja w 33+1 miała 1900 -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Wiki nie ty mieszasz ale tobie mieszają co chwile. Trzymaj się tam. A powiedz mi czemu dyrekcja się nie zgodziła na leczenie tam? To takie duze koszty?www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualnyAnutka co do przybierania na wadze się nie martw bo to też zależy od tego jak lekarz pomierzy. Mi się zdarzyło już nie pamiętam w którym tyg że po 4tyg przyrost był 7g, wtedy kiedy miał być największy przyrost/skok wagi wg wytycznych. Poprostu babeczka sobie źle pomierzyła.