*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka spokojnie. Moja w 34 skończonym ważyła 2100. Mniej więcej 150gr tygodniowo. W szpitalu tylko powiedzieli że nie ma po kim być duża i moją ginekolog mówi to samo zawsze. Ok 3kg w dniu porodu może mieć. Zresztą mojej koleżance mówili że trochę ponad 3kg będzie mieć synek. Ona 150cm,chudzinka 2 dni się męczyła na porodowce aż zrobili cesarke. Chłopiec ponad 4kg miał. Przy porodzie się dowiemy tak naprawdę.
Wiki to oni strasznie Ci mieszają. Masakra jakas. Współczuję bardzo. Na szczęście to już ostatnia prosta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 20:19
Wiki81, Anutka lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Zielarko, Książ się Wam pali, moój ulubiony polski zamek:( ale chyba już ogarneli.
witajcie
widzę,że ktoś pisze o Zamku w moim mieścieczyżby ktoś tu jeszcze stąd był?
tak mnie to zainteresowało
pozdrawiam!
Lutówka 2015! -
Mają 30 dni od otrzymania zwolnienia.U mnie ostatnio ksiegowa przetrzymała i zamiast po 30 dniach dostałam po 36.Ale ogólnie zus się nie spóźnia.
A jak bedziesz miala konto to sobie wszystko sprawdzisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 20:32
-
kasiakra wrote:Jednorazowej dawki, czy całości? Podejrzewałam, że nie jest to tanie, ale suma mnie zaskoczyławww.styczniowki2015.phorum.pl
-
witam sie wieczorowo
dawno nie pisalam ale staram sie nadrabiac to co piszecie
Gratuluję pierwszym rozpakowanym! Niech malenstwa rosna zdrowo
Gwiazdeczko straszne to co piszesz, oby wszystko bylo ok! :*
Marta fajne zdjecia! taka sesja to fajna pamiatka
Piszecie o tym ze martwicie sie mała waga dzidziusia, ja to sie martwie ze bedzie zbyt duza... u mnie w 30 tyg + 2 dni miala juz 2010 g... a tu jeszcze chwila do konca.
Zaczynam sie stresowac jak to wszystko bedzie...MartaKD lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Ja mam tylko 3 dawki w ciąży, a są dziewczyny co całą ciążę biorą. To jest z projektu norweskiego sponsorowane, szpitale na tym jeszcze korzystają. Zalezy który Szpita ale dawka to 16-20 tys.
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was jakimś cudem...
Dziś cały dzień mnie nie było, pojechałam do Silesi po prezenty, kulałam się tam pół dnia...
Anulko mi gin mówił w trakcie jednej wizyty na, której też zaniepokoił mnie zbyt mały wzrost młodego, że to zupełnie normalne że dzieci rosną w różnych tygodniach w różnym swoim indywidualnym tempie i że tydzień różnicy z usg to żadna różnica... Więc nie zamartwiaj się bo nie masz czym...
Wiki cały czas trzymam kciuki, ale masz przejścia ale nagroda już blisko
Marta, super sesja!
Gwiazdeczko, ale masz przygody! Całe szczęście że to nic groźnego!
Pozdrowionka dla Was wszystkich, a szczególnie dla mamusi, które już tulą swoje maleństwa.
Jutro moja wizyta, trzymajcie kciuki1Wiki81 lubi tę wiadomość