*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu... Malowanie na biało skończone, w piątek kilka frontów na czarno i wsio...
A jutro Kraków... Nie powiem żebym miała torbę spakowaną, ale czuję że niepotrzebnie będę ją wiozła
Będę Was jutro dopiero wieczorem nadrabiać, więc się zlitujcie z ilością postówEwentualnie małe streszczenie dnia na koniec poproszę
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam do mnie na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze -
nick nieaktualnyJa już po wizycie. W poczekalni, a było 40 minut opóźnienia udało mi się uruchomić Internet w telefonie żeby dowiedzieć się co z Gwiazdeczką, ledwo co chodził, doczytałam, napisałam posta, co mi zajęło jakieś 20 minut i się wszystko skasowało
Przynajmniej Cię Gwiazdeczko przebadali wszerz i wzdłuż
Dobrze że to nic groźnego tak jak Selene pisze, ja bym chyba umarła ze strachu jakby mnie coś takiego spotkało
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Mają 30 dni od otrzymania zwolnienia.U mnie ostatnio ksiegowa przetrzymała i zamiast po 30 dniach dostałam po 36.Ale ogólnie zus się nie spóźnia.
A jak bedziesz miala konto to sobie wszystko sprawdzisz.
Ja sama mam konto w ZUSie już długo i nie wiem czy nie umiem znaleźć tego co chcę czy nie ma takich informacji. Co prawda za listopad bez kilku dni płacił mi jeszcze pracodawca, a ZUS dopiero od ok. 28 listopada więc może dlatego jeszcze nic o tym nie ma. Tzn. jest na pewno każde zwolnienia, można sobie podglądnąć, dane obecnego płatnika składek, każde wynagrodzenie, ale ciekawa jestem czy rzeczywiście da się zobaczyć czy ZUS już uruchomił wypłatę czy nie... -
nick nieaktualny
-
U mnie koleżanki z pracy częstomają problemy z ZUSem jeśli chodzi np. o wypłatę opieki nad dzieckiem. Koleżanka, która była 3 tygodnie na tym zasiłku we wrześniu nadal nie dostała od nich kasy. Zazwyczaj długo się czeka. Dobrze, że ma męża, który zarabia, bo inaczej byłaby bez środków finansowych. ZUSowi się nie śpieszy w niektórych przypadkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 22:29