*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Ag dobrze że w końcu napisałas.
Oliola jak tam u Was? Jak się czujecie?
Ja znowu miałam parę skurczy w nocy ale czytam wszędzie że to już normalne. Teraz ok ale tak mnie nogi bolą że ledwo o łazienki wstaje. Też mam kawę zrobioną i kanapki z nutelki nie ruszam się z łóżka. -
nick nieaktualnyJa przez skurcze w nocy spać nie mogę.. Mam je od 3-4dni.. Na dodatek tak mnie boli podwozie jakbym spadła z roweru na rurkę (nie wiem jak to inaczej określić) Ah i przypomniało mi się gina wczoraj mówiła że mam dojrzewające łożysko ale jaki stopień tego już nie.
-
A z takich ciekawostek nt. wagi urodzeniowej u dzieci, to moja mama całą naszą trójkę urodziła z wagą 3200g, chłopaków w okolicach 39tc, a mnie w skończonym 42 (z tego co moja mamm mówiła to też dlatego taki tydzień, bo miała owulację dopiero w 28dc).. podobno już całą siną i z zielonymi wodami. Ale zdrowa jestem i to najważniejsze!
Miałam wyskoczyć na Trzech Króli, a pojawiłam się na świecie 27 styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:29
-
Kawa mnie rownież tak nawala podwozie nie mówiąc o wiezadlach nogi nie moge podnieść zeby buty ubrać nie obejdzie sie bez bólu , nie mówiąc o przerzuceniu sie z boku na bok, boli mnie zwłaszcza lewa strona ale tam mała leży wiec bardziej obciążona , a jakie masz te skurcze ? Bo ja słuchajcie twardnienia nie mam tylko silny bol jak na miesiaczke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTymi wrote:Kawa mnie rownież tak nawala podwozie nie mówiąc o wiezadlach nogi nie moge podnieść zeby buty ubrać nie obejdzie sie bez bólu , nie mówiąc o przerzuceniu sie z boku na bok, boli mnie zwłaszcza lewa strona ale tam mała leży wiec bardziej obciążona , a jakie masz te skurcze ? Bo ja słuchajcie twardnienia nie mam tylko silny bol jak na miesiaczke
W nocy ból mi promieniuje od krzyża(jak zawsze kiedy miałam okres), żeby podnieść prawą nogę na kanapę muszę sobie pomagać ręką bo nie jestem jej sama dźwignąć (jakie było zdziwienie wczoraj na wizycie jak zobaczyła że siedając na fotel a później do usg dźwigam rękami nogę!) mam twardnienia brzucha. O biegunce nie wspomnę.. -
Kochane witajcie porannie po ciezkim wieczorze
wczoraj po dentyscie mialam mnostwo energii, pojechalam na herbate do mamy na 1,5 h potem sie do kuzynki wdrapalam po schodach po ciuszki i zobacyzc swojego chrzesniaka i pierwszy raz od kiedy jestem w ciazy nie zasapalam sie idac po schodach do niej, szybka herbatka zakupy w biedrze, czesciowo przy wylaczonym swietle (halny wial i przez chwile pradu nie bylo)
tu uwaga uwaga lokowanie produktu
w biedrze byl 4pak chusteczek dada z pudelkiem plastikowym za 18 zl (cena identyczna jak kupujac chusteczki pojedynczo, ale pudelko gratis)
no a wieczorem jak wujek przyjechal robic podklad pod kafle to bole w podwoziu pewnie znow maly glowa po kosciach spojenia walil i tak sie tylkiem i nogami o brzuch zapieral, ze momentami myslalam ze to skurcze
no ale nie rodzimy przed 11 stycznia a absolutnie nie rodzimy przed 4 tym i tej wersji bede sie trzymac -
Kawa wrote:W nocy ból mi promieniuje od krzyża(jak zawsze kiedy miałam okres), żeby podnieść prawą nogę na kanapę muszę sobie pomagać ręką bo nie jestem jej sama dźwignąć (jakie było zdziwienie wczoraj na wizycie jak zobaczyła że siedając na fotel a później do usg dźwigam rękami nogę!) mam twardnienia brzucha. O biegunce nie wspomnę..
Kawa lubi tę wiadomość