*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja kochane muszę się pochwalić, że udało mi się dzisiaj skutecznie przystawić Alicję do piersi - kluczem do sukcesu okazało się być... wygłodniałe dziecko, które przystawiłam kilkanaście minut po ustalonej porze karmienia. Ssała cudownie, utrzymała nawet na dłużej sutek w buzi - w końcu 1630 g. zobowiązuje
Jestem cała w skowronkach!
Chanela, kasiakra, jonka91, szpilka, Agus89, Maud11, Pinia108, rastafanka, Becia81, Fucina, kamilaaa_88, Paula44, renia83, zielarka, bluegirl89, Ewelina88, Malenq, lwuska55592, Goosiaczek2, Kawa, MonikaDM, kasia86, nix, Bounia, Wiki81, OliOla, Martaaa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Isabelle to super!! Wielkie gratulacje dla Was Dziewczynki!!
Widać znaczną różnicę w wyglądzie Alicji, tłuszczyku troszkę przybyło
Oby tak dalej! I włoski chyba troszeczkę podrosły, co?
Słodziutko śpi ta Twoja Kruszynka, widać, że szczęśliwa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:52
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:45
jonka91, kasiakra, szpilka, rastafanka, Becia81, Gwiazdeczka27, Chanela, Agus89, Karolajla, Fucina, kamilaaa_88, Paula44, renia83, bluegirl89, zielarka, Ewelina88, Malenq, lwuska55592, Goosiaczek2, Kawa, MonikaDM, kasia86, nix, Maud11, Bounia, Wiki81, MartaKD, OliOla, szczesliwa89, Martaaa, Viv78, M4DZI4, magdalenka, olka25 lubią tę wiadomość
-
Chanela wrote:isabelle to świetnie że tak ładnie przybiera. Ty masz mleko, ona ładnie je i rośnie. Z takim postępem niedługo wyjdziecie do domu.
szpilka i tak po porodzie będziemy zmniejszać dawkę, boję się tylko że każe mi drastycznie zejść bo musiałam się przerzucić dość wysoko, oczywiście stopniowo. A po porodzie i tak podobno jest duża szansa że będę mieć nadczynność. Boję się że wyjdą wtedy jakieś guzki. -
jonka myślę że Twój mąż wypracuje godziwe warunki płacowe podczas rozmowy z szefostwem...
A ja się troszkę podłamałam. Tak ładnie było
ale ja położyłam górę to się okazało, że jest krzywo. Tortownica rozszerza się ku górze, więc mi się dół z górą nie zgodził i trzeba było nożem wyrównać. Mus się nie ściął jak należy, jak nie stężeje to się cały tort będzie babrał. Grrr...
Jeszcze muszę całość masą maślaną pokryć, bo ma iść jutro do dekoratorki.bluegirl89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:jonka myślę że Twój mąż wypracuje godziwe warunki płacowe podczas rozmowy z szefostwem...
A ja się troszkę podłamałam. Tak ładnie było
ale ja położyłam górę to się okazało, że jest krzywo. Tortownica rozszerza się ku górze, więc mi się dół z górą nie zgodził i trzeba było nożem wyrównać. Mus się nie ściął jak należy, jak nie stężeje to się cały tort będzie babrał. Grrr...
Jeszcze muszę całość masą maślaną pokryć, bo ma iść jutro do dekoratorki. -
Chanela wrote:Właśnie sprawdziłam swoje wyniki online tarczycowe, chyba za bardzo spadły bo TSH wynosi 0,053. Ciekawe co jutro powie lekarz na wizycie.
-
Chanela wrote:Tort dajesz do dekoratorki? To na jakąś specjalną okazję?
Nigdy więcej pieczenia dla kogoś, trzeba to sobie wbić do łepetynkiChanela, szpilka lubią tę wiadomość
-
Chanela wrote:FT4 1,12. Zobaczymy co jutro powie. Właśnie ona robi u siebie USG więc może mnie umówi na potem, bo wstępnie wiem że mówiła że jak urodzę to dopiero jakoś koło maja się będziemy widziały.
szpilko a Ty kiedy u niej byłaś? I kiedy Ci powiedziała że teraz powinnaś się zgłosić?
zadzwoniła utrzymala to co zaleciła kontrola 3 miesiace po porodzie z wynikami zrobionymi