*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene trzymam kciuki. Zaczęło sia!!! Ja z Hania tez po 2 w nocy wstalam, tylko ze ja zaczęłam od skurczy krzyżowych.
Tymi co do maloplytkiwisci to ja nie miałam. Leżałam z dziewczyna co miała i jej podnieśli plytki lekami z 16 tys do 82 tys i pozwolili jej rodzic. Wszystko bylo ok. Rodziła naturalnie. Bez krwawień.
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Leżę już w szpitalnym łożku razem z dziewczynami co już maja dzieciaczki
nie mam skurczy wiec mogę spać, chcą mi dać czas do 7 rano aby organizm sam sie "rozkręcił". O 7 przewiozą mnie na porodówkę i podadzą oksytocynę.
Dobra wiadomość jest taka ze mam rozwarcie na 2-3 cm a wiec cos jest... Za to szyjka niestety długa jak żyrafa..
Zostałam miło przyjęta, delikatnie zbadana, maź pojechał do domu,cwroci na 7 rano
Z wrażenia raczej nie zasnęno i dzieciaczki płaczą,
Mam ogromna nadzieje ze skurcze przyjdą, ale rozumiem ze będę wywoływać jeżeli nie.. Wody poleciały konkretnie wiec wszystko dla dobra maluszka
Aha.. I od razu po przyjęciu proponowali ZZO, wiec jak cos to podadząGoosiaczek2, Wiki81, Paula44, Ag..., Gwiazdeczka27, Agus89, Becia81, rastafanka, zielarka, jonka91, Tymi, kamilaaa_88, renia83, szpilka, agnesik, Ewelina88, Maud11, Martaaa, Chanela, M4DZI4, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
selene trzymam kciukasy za was
zazdroszczę opanowania informuj nas koniecznie.
Teraz jak zaczęłaś pisać ze wody i rozwarcie, to przypomniała mi się Twoja historia którą opisywałaś na samym początku. Jak zmagałaś się z tymi wszystkimi trudami. Jak lekarz chciał usunąć zarodek a tu proszę bardzo nie poddałaś się walczyłaś i niebawem będziesz tulić maluszka. Powodzenia.Selene lubi tę wiadomość
-
Aniu tort wyszedł super aż mam na niego ochotę
Jonka sama bym się wnerwiła bo człowiek nie po to się kształci by być coraz lepszym i za co za 60zł śmiech na sali, ale to jest Polska. Argument, że ma za mały staż pracy? to po co proponowali takie stanowisko mogli je zaproponować "bardziej doświadczonej osobie".
Ja też sie przejechałam w tym roku kończy się umowa mojego M pracuje w dużej firmie i myśleliśmy, że teraz dostanie już umowę na czas nieokreślony ale, nie dostał na kolejne 3lata. Chcieliśmy wziąć kredyt by kupić mieszkanie i co? Jesteśmy uziemieni by nadal mieszkać z teściami a to mi się mało podoba. Mi za rok się kończy umowa, i mam małą nadzieję, że chociaż ja dostanę na czas nieokreślony.
Isabell no to się nazywa wytrwałość, zobacz po malutku małymi kroczkami i się udało. Życze sukcesów w dalszym karmieniu
A mała jest do schrupania widać jak rośnie więcej takich informacji prosimy.
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selene powodzenia!
Sama miałam ciężką noc. Zaczęło się od tego, że było mi niedobrze kładąc się do łóżka. A potem to już zaczęło wszystko bulgotać, przewalać się w drogach pokarmowych i przeszywać bólem. Przesyczałam tak pół nocy...
Tak jak wczoraj byłam pełna energii, tak dzisiaj jestem wypompowana -
Selene aleee faaaajnie!!! Już lada moment przywitasz na świecie swoją córeczkę!!!
Życzę Ci dużo siły i łatwego porodu kochana, jak dasz radę to nas informuj co u Ciebie !!!
No i tak dla motywacji :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75800058ddc9.pngkasiakra, Agus89, Ag..., jonka91, zielarka, szpilka, Kawa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Noc jak zwykle nieprzespana i myślę sobie "eee nie wchodzę na forum, bo pewnie i tak śpicie" a tu proszę takie nowiny!
Selene - trzymam kciuki.Czekam na relację.
Poprawiłaś mi humor, ale też uświadomiłaś że niedługo może i mnie weźmie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 07:52
Tymi lubi tę wiadomość
-
ale jestem zaskoczona wchodzę sobie na konto bankowe by zobaczyć ile jeszcze mi zostało i patrze a tam przelew. Dostałam premię z pracy od prezesa kurcze nie spodziewałam się. Takie zaskoczenia lubię najbardziej
Malenq, Wiki81, kasiakra, jonka91, isabelle, Paula44, MonikaDM, Chanela, M4DZI4, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selen co za wiadomość z rana
! Czekamy na info
Zaraz obchod brr
Juz po. Czeka mnie badanie i sie okaże czy do domu czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:28
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
maleng ja też się męczę i mięczę myślałam że pójdę spać ale oczy jak 5zł i nie mogę. Może podświadomie myślę o tym, że przechlapałam szkołę bo na zajęcia nie pojechałam ryzykować się bałam. Obiecałam, ze bedę leżeć w łóżku grzecznie. A to babsko co z nią dzisiaj mam nie odpuści i mnie udupi Już raz u niej nie byłam ale wtedy leżałam w szpitalu, no trudno się mówi. Zdrowie małej najważniejsze. Ale jednak trochę szkoda bo tyle czasu chodziłam a tam zobaczymy jak się to wszystko potoczy