X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Dzięki za info :) dziś zakupię :) Zawsze mnie ciekawi, skąd wiecie o różnych promocjach :) nigdy nie zwracam na to uwagi jesli nie napatoczy mi się przed oczy karteczka na półce sklepowej :)

Newslettery :-) Te co mnie interesują nie lądują w spamie :-)

A macie już kartę rossnę z rossmanna? Są tam zniżki na produkty dla dzieci i rabat 3% na początek który rośnie do 10%. Jak była promocja na pampersy 1 to zapłaciłam za paczkę 17 pln a standardowo jest koło 22. :-)

Jest też taka strona http://promocjedladzieci.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:38

Paula44 lubi tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka to tym bardziej mu się należy, może tak jak piszesz jeszcze nie wszystko stracone.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja mam kartę, jakiś czas temu sobie założyłam. Zaoszczędziłam z nią jakieś może 8zł, bo robiłam tylko 2 razy zakupy w rossmanie odkąd ją mam. Teraz jak wiadomo jestem uziemiona.. A na pewno więcej bym nakupiła.. :P
    Goosiaczek2 wrote:
    jonka to tym bardziej mu się należy, może tak jak piszesz jeszcze nie wszystko stracone.

Mam wielką nadzieję!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:38

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Tak ja mam kartę, jakiś czas temu sobie założyłam.

Jak zarejestrujesz sobie te kartę to oni na maila wysyłają takie promocje typu: kup jedno opakowanie, drugie zabierz z półki w gratisie i nie ma tego w żadnej gazetce tylko na mailu właśnie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuskaw wrote:
    Jak zarejestrujesz sobie te kartę to oni na maila wysyłają takie promocje typu: kup jedno opakowanie, drugie zabierz z półki w gratisie i nie ma tego w żadnej gazetce tylko na mailu właśnie :-)
    Jesli się zalogujesz na ich stronie to też dostajesz te promocje- bez zaśmiecania konta ;)

Nuskaw lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak sobie już tutaj tak spamuje to napiszę Wam, że jakiś czas temu trafiłam na tę stronę http://www.1000dni.pl

Są tutaj bardzo ciekawe schematy żywienia dzieci, ile powinno jeść jak rozszerzać dietę ile mleka podawać, żeby nie przekarmić dziecka. Jeśli któraś z Was będzie karmić mlekiem modyfikowanym będzie to dla niej dobra podstawa. :-)

Ja jestem zbzikowana na punkcie jedzenia bo mam nietolerancje pokarmowe i tak się stresuję, żeby nie przenieść ich na Tymka, bo wiem ile problemów mi one sprawiają. Jakiś czas temu też wyhaczylam fajna książkę o odzywianiu w trakcie laktacji i rozszerzaniu diety dziecka z przepisami. Nawet mój M. ją przeczytał, bo postawił sobie za punkt honoru gotować dla nas po porodzie zanim nie dojdę do siebie :-)

A to ta ksiazka http://www.empik.com/jedz-pysznie-razem-z-dzieckiem-makarowska-magdalena,p1066607923,ksiazka-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:57

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Wczoraj nic nie pisałam bo zle się czułam cały dzień,jakaś taka osłabiona i nie do życia...
    Malenqu też mam za sobą ciężką nockę i wstyd się przyznac ale dopiero niedawno wstałam. W nocy wymiotowałam a mały w brzuchu wiercił się niemiłosiernie, wogóle miał dzień i noc jakiejś mega aktywności więc mnie równo przetrzepał po kiszkach :p
    Isabelle,Wiki cudne te Wasze córy !!!!
    Bell super że na święta będziesz w domku :) !
    Selene trzymam kciuki !!!
    To piękny dzień byś urodziła swoją kruszynkę!!!Wiem to bo sama mam dziś urodziny hihi, laski z 19 grudnia są cool :D Boszszsz jaka ja stara już jestem....kończe 31 lat ! Masakra jakaś :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:01

Wiki81, agnesik, Paula44, szpilka, MonikaDM, Maud11, bluegirl89, Tymi lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 - wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin, spokojnego rozwiązania, radości z macierzyństwa i spełnienia marzeń, tych małych i dużych :)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 sto lat! :*

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 NAJLEPSZEGO:)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wszystkiego najlepszego!!!
    cóz to jest 31 lat :) młoda jesteś :D

M4DZI4 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:24

M4DZI4 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela ja tak już ponad tydzień czekam na GBs i Pani kazała mi spojrzeć na stronę ic czy nie ma tam wyniku, a tam kuźwa pise o jakiejś karcie stałego klienta i bez niej nie da się sprawdzać wyników :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co sobie dziś pomyślałam? :) jak dalej taka pogoda będzie to jeszcze chwila i będziemy z wózkiem śmigały! :D
    Nasza Ag już pewnie może :)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po kontroli położnej, niby z kroczem lepiej ale ciagle nie moge usiasc na krzesle:/ powinno do nd przejść.
    oby bo jak nie to do szpitala znowu sprawdzić co tak boli.
    Jak jej opowiedziałam o przecinaniu szwów w arose w tym obrzęku to aż się za głowę złapała ze dałam rade bo wyobraża sobie jak musiało bolec.

No ale jak na moja ciążę przystało lapie mnie wszystko co dotyka statystycznie kilka% kobiet.

Dobrze ze mam chociaż potop mleczny i z tym nie ma problemu:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa nieee...on za malutki, po 14 dniach mam werandowac, ale we wtorek idziemy go do przychodni zważyć.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Chanela ja tak już ponad tydzień czekam na GBs i Pani kazała mi spojrzeć na stronę ic czy nie ma tam wyniku, a tam kuźwa pise o jakiejś karcie stałego klienta i bez niej nie da się sprawdzać wyników :/

a robilas w diagnostyce? bo u nich online wlasnie mozna sprawdzac tylko jak sie ma karte stalego klienta.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim spokojnych ostatnich tygodni, szybkiego i bezbolesnego porodu i oby twoja dziecinka byla aniolkiem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:20

M4DZI4 lubi tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 słonko wszystkiego naj naj.....:-)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZi4- wszystkiego najlepszgo:) wspanialych tych niewielu juz chwil w ciąży, rozkoszuj się brzuszkiem jak najdłuzej...a pozniej to juz tylko cudownych dni z aniołkiem w ramionach.

M4DZI4 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 1622 1623 1624 1625 1626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ