*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Dzięki za info
dziś zakupię
Zawsze mnie ciekawi, skąd wiecie o różnych promocjach
nigdy nie zwracam na to uwagi jesli nie napatoczy mi się przed oczy karteczka na półce sklepowej
NewsletteryTe co mnie interesują nie lądują w spamie
A macie już kartę rossnę z rossmanna? Są tam zniżki na produkty dla dzieci i rabat 3% na początek który rośnie do 10%. Jak była promocja na pampersy 1 to zapłaciłam za paczkę 17 pln a standardowo jest koło 22.
Jest też taka strona http://promocjedladzieci.plWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:38
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Tak ja mam kartę, jakiś czas temu sobie założyłam. Zaoszczędziłam z nią jakieś może 8zł, bo robiłam tylko 2 razy zakupy w rossmanie odkąd ją mam. Teraz jak wiadomo jestem uziemiona.. A na pewno więcej bym nakupiła..
Goosiaczek2 wrote:jonka to tym bardziej mu się należy, może tak jak piszesz jeszcze nie wszystko stracone.
Mam wielką nadzieję!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:38
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:Tak ja mam kartę, jakiś czas temu sobie założyłam.
Jak zarejestrujesz sobie te kartę to oni na maila wysyłają takie promocje typu: kup jedno opakowanie, drugie zabierz z półki w gratisie i nie ma tego w żadnej gazetce tylko na mailu właśnie
-
nick nieaktualnyNuskaw wrote:Jak zarejestrujesz sobie te kartę to oni na maila wysyłają takie promocje typu: kup jedno opakowanie, drugie zabierz z półki w gratisie i nie ma tego w żadnej gazetce tylko na mailu właśnie
Nuskaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jak sobie już tutaj tak spamuje to napiszę Wam, że jakiś czas temu trafiłam na tę stronę http://www.1000dni.pl
Są tutaj bardzo ciekawe schematy żywienia dzieci, ile powinno jeść jak rozszerzać dietę ile mleka podawać, żeby nie przekarmić dziecka. Jeśli któraś z Was będzie karmić mlekiem modyfikowanym będzie to dla niej dobra podstawa.
Ja jestem zbzikowana na punkcie jedzenia bo mam nietolerancje pokarmowe i tak się stresuję, żeby nie przenieść ich na Tymka, bo wiem ile problemów mi one sprawiają. Jakiś czas temu też wyhaczylam fajna książkę o odzywianiu w trakcie laktacji i rozszerzaniu diety dziecka z przepisami. Nawet mój M. ją przeczytał, bo postawił sobie za punkt honoru gotować dla nas po porodzie zanim nie dojdę do siebie
A to ta ksiazka http://www.empik.com/jedz-pysznie-razem-z-dzieckiem-makarowska-magdalena,p1066607923,ksiazka-pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:57
-
Witam się i ja
Wczoraj nic nie pisałam bo zle się czułam cały dzień,jakaś taka osłabiona i nie do życia...
Malenqu też mam za sobą ciężką nockę i wstyd się przyznac ale dopiero niedawno wstałam. W nocy wymiotowałam a mały w brzuchu wiercił się niemiłosiernie, wogóle miał dzień i noc jakiejś mega aktywności więc mnie równo przetrzepał po kiszkach :p
Isabelle,Wiki cudne te Wasze córy !!!!
Bell super że na święta będziesz w domku!
Selene trzymam kciuki !!!
To piękny dzień byś urodziła swoją kruszynkę!!!Wiem to bo sama mam dziś urodziny hihi, laski z 19 grudnia są coolBoszszsz jaka ja stara już jestem....kończe 31 lat ! Masakra jakaś :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:01
Wiki81, agnesik, Paula44, szpilka, MonikaDM, Maud11, bluegirl89, Tymi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po kontroli położnej, niby z kroczem lepiej ale ciagle nie moge usiasc na krzesle:/ powinno do nd przejść.
oby bo jak nie to do szpitala znowu sprawdzić co tak boli.
Jak jej opowiedziałam o przecinaniu szwów w arose w tym obrzęku to aż się za głowę złapała ze dałam rade bo wyobraża sobie jak musiało bolec.
No ale jak na moja ciążę przystało lapie mnie wszystko co dotyka statystycznie kilka% kobiet.
Dobrze ze mam chociaż potop mleczny i z tym nie ma problemu:) -
Kawa wrote:Chanela ja tak już ponad tydzień czekam na GBs i Pani kazała mi spojrzeć na stronę ic czy nie ma tam wyniku, a tam kuźwa pise o jakiejś karcie stałego klienta i bez niej nie da się sprawdzać wyników
a robilas w diagnostyce? bo u nich online wlasnie mozna sprawdzac tylko jak sie ma karte stalego klienta. -
nick nieaktualny