*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Goosiaczek2 wrote:ale jestem zaskoczona wchodzę sobie na konto bankowe by zobaczyć ile jeszcze mi zostało i patrze a tam przelew. Dostałam premię z pracy od prezesa kurcze nie spodziewałam się. Takie zaskoczenia lubię najbardziej
Malenq, isabelle, Goosiaczek2, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ja taka zaspana ledwo patrząca na oczy wchodzę na forum i od razu jakby mnie kto w łeb zdzielił hehe takie i formacje
))
Selene cudowniepo cichu powiem ze tez mi sie marzy zeby wody odeszły bo wtedy jest to ewidentnie rozpoczęcie porodu
Powodzenia i trzymam kciuki :*agnesik, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Heeeej!
Selen!! Kochana POWODZENIA!!! I czekamy z niecierpliwością na wiadomość, że Hania jest już po drugiej stronie brzuszka!!
A ja po badaniach, dużej kolejki nie było, tak więc usiadłam i odsapnęłam, bo zmęczyłam się drogą do przychodni (na górę wjechałam windą, a szwagierka podwiozła mnie do przychodni), ale te oszałamiające 20m do wejścia i w przychodni mnie wykończyły..
Czekałam dosłownie ze 2-3 minuty, a z recepcji wyłoniła się miła pani i kazała mi wejść bez kolejki, jak ktoś wyjdzie. Tak też uczyniłam.. Ale nikt sam z siebie tego nie zaproponował, a ja jak ten głupek wlazłam ze łzami w oczach
Weszłam później na sekundkę do apteki i była moja ulubiona pani farmaceutka i oczywiście jak zwykle przywitała mnie z uśmiechem od ucha do ucha i pytaniem "a pani się jeszcze tulga"? he he pogadałyśmy, pośmiałyśmy się, życzenia złożone, wsiadłam do auta i jak księżniczka wróciłam do domu.
Zabieram się za śniadanie, bo mój głodomorek się domaga!
Marta czekamy na same pozytywy po wizycie!
Bell a Ciebie niech wypiszą, jeżeli jest wszystko ok!
Goosiaczek2 wrote:Jonka sama bym się wnerwiła bo człowiek nie po to się kształci by być coraz lepszym i za co za 60zł śmiech na sali, ale to jest Polska. Argument, że ma za mały staż pracy? to po co proponowali takie stanowisko mogli je zaproponować "bardziej doświadczonej osobie".
Także wysłałam go dziś do roboty z wojowniczym nastawieniem! Ale powiedziałam, że ma być grzeczny, bo on czasami jak taka tykająca bomba jest..
A co jeszcze się dziś z rana dowiedziałam.. Ten pan, na którego miejsce mężu wskoczy zarabia teraz na czysto o 1000 zł więcej niż mój (a nie 60 zł brutto). Przez jakiś czas ma się tylko od niego poduczać, a później przejąć wszystkie obowiązki, bo pan, nazwijmy go Stasiu, idzie na emeryturę..
Może jeszcze nie wszystko stracone..
O Agnesik! Piękną choinkę stworzyłaś Zdolniacho!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:31
Malenq, MartaKD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wychodzę na święta
))
tymi, a ty nie masz mieć planowanego ciecia? Musisz czekać, az wody odejdą i dopiero CC?jonka91, Ewelina88, Tymi, renia83, MonikaDM, zielarka, Goosiaczek2, M4DZI4, agnesik, Chanela, Paula44, bluegirl89, Agus89, nix lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Standardowo - Mariolkowo - HELOŁ!
Selene - trzymam kciuki, aby poszło szybko i w miarę bezboleśnie (??) a Hania była grzeczna na początek
Ja wstałam dziś o 9, z przerwą w śnie między 4 a 5, bo miałam wrażenie, że zaraz urodzę (napięty brzuch, mini skurcze, mała się napinała, robiło się gorąco-zimno, miałam mega poty i mokro między nogami - z potu, choć na początku miałam wątpliwości)...
Matko, pomyślałam że jak małż pojedzie do pracy to zostanę sama, skazana na sąsiada, konserwatora, ochronę - w razie godziny W...
a tu zaczęłam 39 tydzień, jak Selene... ło mamusiu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:42
Tymi, MonikaDM, agnesik, Paula44, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Bell u mnie sprawa jest skomplikowana troche w środę na wizycie powiedziałam doktorze ze psychicznie nie dam rady SN nie boje sie bólu ale tej całej otoczki wkoło , tej niewiadomej i za cholere nie potrafię przestawić sie na tryb optymistyczny , wiec ona na to ze zobaczymy bo jesli akcja sama ładnie pójdzie szybko itd to po co mnie ciąć ale nikt mnie do niczego zmuszał nie bedzie , wiec jesli tylko powiem chce cięcie to ej będę miec akcja sama musi mi sie rozpocząć ,wiesz miedzy bogiem a prawda gdybym jej dała w kopercie kasę z dnia na dzien miałabym zaplanowana ale ja nie mam takiego zamiaru!!!! Po pierwsze nie mam , po drugie wydałam u niej dużo podczas ciazy a po trzecie i najważniejsze należy mi sie po takich przejściach jak psu zupa !
Jedyny stres i niewiadoma to dzien w ktorym moje dziecko postanowi opuścić brzuch
Ciesze sie ze wychodzcie na swieta
-
Witajcie
po wczorajszych zakupach dzis dzien leniuszka w planach co by mlody glowa w szyjke nie walil
Bell super ze wychodzisz, tylko pamietaj zakaz sprzatania i gotowania
Selene trzymam kciuki
Ewelina mam nadzieje ze jak sie przespisz to dzien bedzie ok
JOnka mysle, ze jak pan odejdzie na emeryture to mezu moglby podejsc do szefa z tematem podwyzkijonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha Monia ja moja często tez po dupsku klepie ze mogłaby juz wylazic , najpierw straszyła ze chce wylezc s teraz jej tam dobrze normalnie hotel 5* sie umywa :d
Reszta dziewczyn które poszalaly wczoraj dzis odpoczywać mi tu prosze !!!!
Ja mam dzis spotkanie z kumpela ktora poznałam w szpitalu i ktora jest Poloznaale we Wrocku , sama teraz w 26 tyg hehe będziemy wcinać słodkie a tematy wiadomo jakie :d
Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Nuskaw wrote:Selen trzymam kciuki!
Dziewczyny w Rossmanie od dzisiaj promocja na herbatę dla matek karmiących babydream i herbatkę z kopru włoskiego dla dzieci od 2 tyg.
http://m.rossnet.pl/Produkt/Babydream-herbatka-20-torebek-pelna-oferta,106150dziś zakupię
Zawsze mnie ciekawi, skąd wiecie o różnych promocjach
nigdy nie zwracam na to uwagi jesli nie napatoczy mi się przed oczy karteczka na półce sklepowej
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie Wszystko dobrze. Usg główki i brzuszka ok. Badania są dobre, ale musze czekać jak plytki sie będą zachowywać. Podobno nawet w 7 dobie mogą spadać, wiec tak szybko nie wyjde. Ale to dobrze ze będzie cala przebadana, wole iść pewna ze wszystko dobrze, niż sie martwic każdą błahostką
zielarka, jonka91, Tymi, Nuskaw, Maud11, Ewelina88, Kawa, szpilka, M4DZI4, Gwiazdeczka27, agnesik, Ag..., renia83, Paula44, MonikaDM, bluegirl89, lwuska55592, nix lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Zielarko ja przeglądam czasami gazetki na stronach internetowych lidla, biedronki, tesco, carrefour czy rossmanna. Są też strony, gdzie oni za Ciebie wyszukują jakiś specjalnych ofert typu np.: http://promobaby.pl/ - z promocjami artykułów dla dzieciaczków.
Ewentualnie można zamówić sobie newsletter, na stronach sklepów, na e-mail i będą sami automatycznie wysyłać Ci aktualne promocje i oferty
A właśnie, bo weszłam na lidla i tam ma być inhalator za 99zł od 22.12, chyba dobrze pamiętam, że jakiś czas temu chciałaś kupić, udało Ci się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:35
zielarka lubi tę wiadomość