*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa narobiła mi smaka na torbę baby ono . Chyba zamowie sobie beżowa
Kawa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
MartaKD wrote:a co to za plastry?
Drogie, ale podobno dobre i skuteczne http://sutricon.pl/produkty/sutricon-plastry-ws5rv1Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Laski ale mam ochotę na śledzie w musztardzie z lisnera mmmmm wsiadam w auto i jadę bo leje kurna u nas , pogoda do bani , gdyby mi było dzis dane jechać na porodówke to zapuerdzialabym tam wszystkich , najadlam sie kapusty z grochem na obiad a teraz śledzie na kolacje wjadą aaaaaaaaa
Helena siedź tam grzecznie dzis i jutro :dania_29, Ewelina88, renia83 lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:szpilko masz rację. Mój mąż twierdzi że do stycznia się ze wszystkim zdąży na co ja się wściekam "Jakie do stycznia? To do świąt ma być zrobione"
Jak na picuś glancuś nie będzie posprzątane, to się w końcu świat nie zawali
Kawa a to paskuda jedna. Takiego psa bym nie zdzierżyła..
a pies jakby był Twój to pewnie i tak byś rozpieszczała od czasu do czasu, ale czyjś i jeszcze fałszywy to nie zasluguje ani na skorki z szynki ani na szczeke z pedigreeKawa lubi tę wiadomość
-
Tymi u nas też wiatr okropny i jeszcze pada. Mąż idzie dzisiaj na "wigilię" organizowaną przez samych chłopów z pracy. A my z Alą będziemy same w telewizor patrzały bo co robić innego. A zwłoki pewnie dojadą do domu ok 24 już mu zapowiedziałam ze śpi w salone hehehhe
Tymi, renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Do dziewczyn, które bedą miały CC. Kupuje któraś plastry sutricon ?
Na później mam do smarowania krem No Scar z Masy Perłów Inków ok40zł (został mi po wypadku jak mi szyli twarz i też jest na bazie silikonu)
i kupiłam maść CEPAN ok 10-12zł (ponoć śmierdzi cebulą ale jest bardzo dobry) dużo dziewczyn na listopadówkch go polecało bo dobry a tani.
Myślę że dużo też zależy od tego jak lekarz nas poszyje
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzpilka ten pies nie jest mój a mimo wszystko kupowałam mu różne rzeczy, brałam na spacery albo w góry "żeby sobie coś zobaczył poza podwórkiem" bo lubię psy i napewno będę mieć swojego, ale rozpieścieli go jak bicz pieroński
wyobraźcie sobie że w nocy co 2-3h dziadek go musi wyprowadzać na dwór bo wyje pod drzwiami! albo szwagierka jak z niemowlakiem przyjeżdża to ten ze zazddrości podgryzał go po nóżkach i rączkach
ale jego dni są policzone, bo jak dziadka zabraknie a teściowa go nie weźmie do swojego domu to go odwiozę do schroniska
-
Kawa wrote:Szpilka ten pies nie jest mój a mimo wszystko kupowałam mu różne rzeczy, brałam na spacery albo w góry "żeby sobie coś zobaczył poza podwórkiem" bo lubię psy i napewno będę mieć swojego, ale rozpieścieli go jak bicz pieroński
wyobraźcie sobie że w nocy co 2-3h dziadek go musi wyprowadzać na dwór bo wyje pod drzwiami! albo szwagierka jak z niemowlakiem przyjeżdża to ten ze zazddrości podgryzał go po nóżkach i rączkach
ale jego dni są policzone, bo jak dziadka zabraknie a teściowa go nie weźmie do swojego domu to go odwiozę do schroniska -
Kawa wrote:Bell te plastry są na bazie silikonu, ale wg mnie nie warte swojej ceny. Myślę że lepiej bliznę na początku wietrzyć, myć szarym mydłem i pryskać octaniseptem.
Na później mam do smarowania krem No Scar z Masy Perłów Inków ok40zł (został mi po wypadku jak mi szyli twarz i też jest na bazie silikonu)
i kupiłam maść CEPAN ok 10-12zł (ponoć śmierdzi cebulą ale jest bardzo dobry) dużo dziewczyn na listopadówkch go polecało bo dobry a tani.
Myślę że dużo też zależy od tego jak lekarz nas poszyje
Kawa gdzie te specyfiki można zakupić? -
Kawa potwierdzam Cepan bardzo dobry śmierdzi cebula bo jest z cebuli często panie namawiają na Contratubex o wiele droższa a ma to samo,cepan jest polskim odpowiednikiem
Plastron mowię nie , rana musi sie wietrzyć im mniej sie bedzie kombinować tym lepiej , maścią na blizny smarować , dopiero po porządnym zagojeniu, nie wczesniej ! Zawsze trzeba ja dobrze osuszyć mozna octeniseptem psikac ale nic wiecejKawa lubi tę wiadomość
-
Wiki mi po cesarce brzuch bardzo wolno schodził
szybciej leci po SN ale to tez zależy od budowy ja bardzo szybko nosiłAM pas poporodowy, ale długo jeszcze wyglądałam jakbym była w ciazy
P.s mam śledzie i pepsi tyłek mi dzis rozwali !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 18:30
Paula44, OliOla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny