*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki81 wrote:Dziewczyny z maluszkami, jak wasze brzuchy? Mój jak w 8 miesiącu. Kiedy spadły Wam?
Wiki ja po 5-6 dniach nie miałam swojego ale ja przytyłam 10 kg które umiejscowiły się w brzucholu właśnie i w wodzie w organizmie bo nawet celulitu już nie mam
A jeśli chodzi o pokarm to ja też w drugiej dobie po porodzie i w trzeciej zero ale to zero pokarmu! mały się darł wygłodzony na cały szpital więc go dokarmiały ale był cały czas przystawiany co 2,5 - 3 h max i w dzień po powrocie do domu tj w 4 dobie piersi pełne mleczka także przystawiaj Hanię kochana mimo wszystko bo mnie położne mówiły że właśnie w 2 - 3 dobie jest kryzys z pokarmem a potem powinien być nawałWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:45
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTymi wrote:Kawa wiem kochana ale ma jedna wadę
na ranę zle bedzie wpływał ukisisz sie na początku , neopren juz potem jak sie zagoi wszystko , tak możemy sobie zrobic krzywdę
Kochana przez pierwszy tydzień/dwa będę ogarniać nową sytuacje więc pewnie nie będę myślała o brzuchu, a na mnie się szybko goi- zanim zdążę ściągnąć szwy to pewnie już strupek odpadnie do tych 7-9 dniJak przestanie boleć/ciągnąć to wtedy założę
Tymi lubi tę wiadomość
-
OliOla- super nowiny...oby tak dalej
A ja dziś puszczam ostatnią pralkę, bo po przeglądnięciu ubrań z rozm 68 stwierdzam, że rozmiar rozmiarowi nie równy więc chcę mieć na dzień dobry gotowe te rozmiary.
Poza tym przyszedł dziś rożek wiec już będzie komplet
Potem ostatnie prasowanie i zostaje tylko cieszyć się świętami i czekać na maluszka
Tymi, OliOla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelene uczęszczałaś do szkoły rodzenia??? miałaś plan porodowy???
jejku chciałabym WIEDZIEĆ o co pytać....hehehehe
aaa Ewelina dobre pytanie??? Selene w czym rodziłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:01
Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość
-
Selene, gratuluję!
Szybko Ci to poszło
Teraz regeneruj siły ;*
Wiki, śliczną masz córeczkę
Nawet nie wiem do czego się odnieść, bo czytam Was na raty od 2 dni i dopiero skończyłam...
No i nie zdążyłam na Goosiaczkowe fotki niestety...
Miłego wieczoru kobietki
Przynajmniej udało mi się Was na fejsiku podejrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:54
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was też coś takiego odczuwa.
Kiedy np. zmieniam pozycję kiedy leżę, albo jak się bardzo mocno śmieje to tak na górze brzucha jak by od wewnętrznej strony czuje takie jak by rwanie, jak by coś mi się odrywało od wewnętrznej strony, takie jak by szczypanie, no nie jest to przyjemne, tak jak by jakieś tkanki się obrywały...
Wiem, dziwnie to opisałam ale inaczej się nie da.. zaczynam panikować czy to łożysko się nie odkleja, ale gdyby tak było to chyba był by jakiś krwotok prawda?
Może u którejś też tak jest??? -
Selene serdeczne gratulacje!!!
Wiki młoda wymiata! Śliczna jest!!!
Pozdrowienia dla Wszystkich, trzymajcie się w 2paku...
U mnie po staremu, nie spie po nocach, ale już nie pnikujke... Czekam cierpliwie! :-* A jutro ubieramy choinkę i pieczemy ciasteczka
Goosiaczek2, Wiki81, Malenq, bluegirl89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko mnie od paru dni jak się przewracam na drugi bok czy wstaję to czuję duży ból dosłownie jak chwilę poleżę na boku to ustępuje. Jak by się łożysko odkleiło to tak jak mówisz wystąpił by krwotok i to duży. Więc wydaje mi się że to bolesny ale normalny objaw tylko ja ostatnio tak panikuje ze zastanawiam się czy nie ześwirowałam
dzisiaj znowu dzwoniłam do gina z pytaniem czy to normalne boooo....
Tak bardzo brakuje mi ruchu, ale nie stet jak wstaję i chodzę to mnie boli i chciałabym wytrzymać do stycznia wiec grzecznie leżę ale za przeproszeniem łóżko już mnie w dupke parzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:06
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:dziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was też coś takiego odczuwa.
Kiedy np. zmieniam pozycję kiedy leżę, albo jak się bardzo mocno śmieje to tak na górze brzucha jak by od wewnętrznej strony czuje takie jak by rwanie, jak by coś mi się odrywało od wewnętrznej strony, takie jak by szczypanie, no nie jest to przyjemne, tak jak by jakieś tkanki się obrywały...
Wiem, dziwnie to opisałam ale inaczej się nie da.. zaczynam panikować czy to łożysko się nie odkleja, ale gdyby tak było to chyba był by jakiś krwotok prawda?
Może u którejś też tak jest???Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:dziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was też coś takiego odczuwa.
Może u którejś też tak jest???Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia jak wpiszesz pas poporodowy na Allegro jest mnóstwo , ja miałam taki na rzepy cieżko sie go zakłada zeby osiągnąć cel tzn on musi byc mocno scisniety zeby skóra szybciej sie sciagala ja kupowałam wtedy w normalnym sklepie z akcesoriami dla dzieci i kobiet w ciazy , sa tez te na haftki ale kurna tez troche roboty z tym , ważny jest rozmiar , lepiej jeden mniej wziąć bo on ma byc ciasno założony , wazne by materialnoddychal wiec tu Kawa tez neopren raczej odpada na pierwsze mc :/No nie wiem , siedzę na tel wiec jak wejdę na kompa wrzuce moze który ja będę kupować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:34
MonikaDM lubi tę wiadomość