*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Hej dziewczyny, w końcu udało mi się was nadrobić. (...)
Chanela a jak po wizycie u endo?
Gwiazdeczko ja coś takiego tez mam i jak próbowałam opisać mojemu M. To tak jakbym miała zakwasy w mięśniach od środka na gorze brzucha. Coś takiego masz?
-
Nuskaw no coś takiego, takie jak by wręcz szczypanie tak jak by tam w środku był bardzo napięty mięsień? Może dziecko tak się układa, bo ma mało miejsca dlatego takie uczucie jest nie miłe..
Pod koniec ciąży to tyle tych dziwnych dolegliwości się pojawia...
jeszcze mnie dobiło to, że wypiłam herbatę z cytryną i tuż po tym zrobiłam pomiar a tam 138!!!! szok no nigdy do tej pory takiego wysokiego cukru nie miałam.. i to żeby po herbacie? z cytryną? BEZ CUKRU???
jak nie urok to sraczka.... ach kwestia przyzwyczajenia ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:50
-
U mnie Ala szaleje, wyciąga się wszerz mnie. Mam kwadraciaka. Ponadto mam bóle krzyża, takie ciągnące od brzucha aż po kość ogonową i chce mi się "kupę" a nie mogę zrobić (zatwardzenia nie mam, bo dziś byłam w wc 2 razy w tej sprawie). Albo się przepracowałam (wątpię) albo obciążenie i Ala gdzieś mi uciska... I znów jest mi na przemian: raz gorąco, raz zimno. Oszaleć można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:52
-
Dziewczyny ktore maja za sobą SN. Bolaly was kosci miednicy w pologu?
ja pamietam z okresu ciazy bol kosci miednicy - wrazenie jakby mialy peknac a teraz bardzo bolą. i do tego chyba kosc ogonowa tez.
Ale z kroczem juz luzik:D
no i wzielam dzis 2 raz melilax- wylecialo ze mnie chyba z 2 tyg. Cudowny srodek:)
chyba wracam do normy:D -
Dziewczyny, jak zwykle ciężko was nadrobić po całym dniu
Gratulacje dla nowej mamusi! Selene, twój poród był faktycznie błyskawiczny - ból po nacięciu w końcu minie. Trzymajcie się ciepło dziewczyny, na Wigilię będziecie już w domku się tulić pod choinką
-
Ag... wrote:najlepszy zestaw wg mnie- body + polspiochy. ewentualnie pajace rozpinane w nogach. spiochy takie " cale" ze trzeba sciagac przy przebieraniu- masakra. mam 56, troszke mama dokupila 50 ale sa za krotkie:/ a nawet i ubieram mu 62 bo wygodne są polspiochy:) i spi sobie taki luzak:D
My szykujemy ubranka dla Alicji, bo w końcu w weekend wychodzi z inkubatora do łóżeczka. Zastanawiam się, co u nas się sprawdzi. Pakuję same 50-tki (mniejszych nie kupowałam), pewnie będzie w nich słodko pływaćJuż się nie mogę doczekać pierwszego ubierania!
Ag..., Chanela, Ewelina88, Becia81, jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42ca3262c924.jpg
A i ciocie macie uśmiech.
Dodam, ze mimo długości 58 cm, wszystkie ubranka 56 są za duże, a w 62 potop.Ag..., szpilka, Malenq, Goosiaczek2, Gwiazdeczka27, ania_29, Chanela, Kawa, Tymi, Ewelina88, renia83, nix, Agus89, isabelle, Paula44, Bounia, lwuska55592, bluegirl89, Maud11, kasia86, MartaKD, Becia81, jonka91, rastafanka, MonikaDM, M4DZI4, Viv78, agnesik lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ag... wrote:Aaa no i monitor oddechu snuza hero jest super. Mały go wogole nie czuje, zapinam na pieluchę albo zakładam na ubranko i mierzy wszędzie gdzie leży.
No właśnie miałam cię o monitor pytać, czy używasz. Dzisiaj rozmawiałam z położną u nas na oddziale i mówiła, żeby nie popaść w przesadę mając ten przyczepiany do ubranka i żeby mały do przedszkola nie poszedł z monitoremMy mamy Babysense V do łóżeczka.