*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Isabelle ale ja nie zrozumiałam posta w en sposób, spoko:)
Nie wyobrażam sobie stosowaniatwgo non stop. Póki co właściwie ma tylko jak śpi w łóżeczku, jak leży z nami to nie, jak go karmie albo mam na rękach też nie.to juz faktycznie byłby odjazd.
Nam służy, jest leciutki, malutki i w niczym nie przeszkadza. Nawet się nie ruszy jak go zakładam.
Ja mogę polecić, inne rozwiązanie dla płytek poprostu.
Dla sw spokoju rodzicow:Disabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNuskaw wrote:A z dobrych wiadomości diabetolog dzisiaj do mnie mowi: Pani da sobie większą dawkę insuliny przed wigilia i zje jak człowiek
Nuskaw - a Ty swoją cukrzycę leczysz się w Krakowie?
A może w poradni na Kopernika?
Tak czy siak, podoba mi się porada Twojego diabetologa
Ja ostatnio miałam 3 minutową wizytę i nawet mi do głowy nie przyszło żeby zapytać o WigilięAle coś czuję że też sobie pomogę wtedy większą dawką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:U mnie CC jeśli bedzie planowe przeprowadzi moj prowadzący ginekolog do którego mam 100% zaufanie i ktory jest świetnym lekarzem! także o szycie sie nie martwię
z tego co czytałam te plastry powodują ochronę blizny przed otarciami od ubrań...
Na mnie znowu No scar i cepan nie działały w ogóle:(Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 05:57
Kawa, Goosiaczek2, Maud11, renia83, lwuska55592, Agus89, jonka91, bluegirl89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tymi ja będę rodzić w Pleszewie miałam jechać do Poznania na Polną do mojej Pani doktor lecz ona powiedziała, że jest to zbyt ryzykowne i mam już nie kombinować
Ja mam o tyle dobrze, że lekarz z PPL i właśnie ona są w kontakcie jeśli chodziło o jakieś sprawy sprzeczne. Wstyd się przyznać ale mam większe zaufanie do niej chociaż wiem że on też jest dobry. Ale tak jak napisałam ufam jej i wiem że nie da mi krzywdy zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 06:27
-
Dzień dobry!!!
Ale wczoraj dużo naprodukowałyście. Podziwiam Was!!!
Ja dziś już wstałam, zrobiłam śniadanie sobie i mężusiowi. Jedziemy na 9.00 do gina, skontrolować wielowodzie, a potem do Bochni, zobaczyć na żywo wózek camarelomoże coś zakupimy.
Miłego dnia!!!bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Hej, noc z kategorii koszmarnych, co udalo mi sie zasnac to budzila mnie zgaga gigant i twardy brzuch, a najgorsze, ze zamiast wylezec lub odespac musze zaraz wstac, bo moj wujek ma przyjechac do bzdurnych lazienkowych kafelek, ktore sie rozwlekly gdzies od pazdziernika
-
a ja miałam przed snem taką zgagę,że no sorry musiałam zwymiotować, normalnie az bolało mnie ciało od tej zgagi.I później zasnąc nie mogłam,przeczytałam za to do końca Macierzyństwo non-fiction.A dziś na 11.00 ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia.
Goosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
Hej!
A ja się dzisiaj wyspałam, choć zaczęło się od tego, że w nocy, pod wygrzaną kołderkę, wdarł się sopel lodu, przewrócił mnie z lewego boku na plecy i zaczął się na mnie wdrapywać. Zachciało mu się przytulanek, przymilanek i czułych wyznańZdołałam tylko westchnąć, powiedzieć "yhmmm" i znów usnęłam
Tymi, Agus89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Dziewczynki ja miałam taka zgagę ciągiem z mc ! Aż do wymiotów wiec wiem o jakiej katordze mówicie , okropienstwo !
Gosiaczek ja wlasnie swoje dzieci rodziłam na Polnej wiec mnie ta klinika parzy ale gdybym miała tam lekarza ? Na pewno byłoby lepiej , wole mniejszy szpital , mniej masowy większe skupienie na pacjencie i nie zawsze gorszy personel , do kliniki szlabym gdybym wiedziała ze z dzieckiem cos jest nie halo ze względu na neonatologie ale na szczęście juz w Ostrowie jest bardzo dobra
Ale miałam dzis porabane sny , śniło mi sie ze urodziłam Helenę na łóżku u siebie w domu, sama przecielam pępowinę ,wiem ze miała 10 paluszkiow u jednej stopy ale za to Rzesy jak klejone co za debilne sny!
Za to wieczor z mężem skończył sie baaaaaardzo miło :d:d
Smigam na śniadanko a potem po prezentu :)miłego dnia -
Jesteś w 36 tygodniu ciąży
(35 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
taka to wiadomosc na dzisiaj
Witam sie z rana! U nas npcka ok. chociaz znowu mam takie bole brzucha przy przekrecaniu sie jednego boku na drugi A na plecach to juz w ogole nie potrafie lezec.
Tymi ja w Ostrzeszowie kiedys pracowalam w Agromecie. A jestem z Ostrowa. Goosiaczek a Ty skad jestes? Ja rodze u siebie w Ostrowie. Tymi a znasz moze doktora Machalice? On jest ponic z ostrzeszowa.
u nas dzis troche prasowania a po poludniu choinka!!!Paula44, jonka91, anka8820, bluegirl89, Chanela lubią tę wiadomość
-
I ja się witam z rańca z nowego mieszkanka
ale fajnie leżę i pachnę, stopy jak bale niestety ostatnio duuużo chodzę i nawet po nocy nie schodzi.
Zazdroszczę rozpakowanym mamusiom jak też bym już chciała, ale rozsądek mi podpowiada że spokojnie mamy czas tym bardziej że nic nie poprasowane nic nie przygotowane ( aż wstyd się przyznać)
Teściowa przepłakała cały wieczór bo jej tak się smutno zrobiło że nas już nie ma, kochana kobita.
Co do zgagi mnie też okropnie męczyła pomógł Gaviskon, ale nie na dług niestety
W ostrowie cesarke miała moja szwagierka generalnie chwaliła sobie opiekę, szybko doszła do siebie i dobrze ja pozszywali
PS. W Ostrowie teść ma dom i kilka razy do roku tam jeździmy (na razie mieszka tam brat mojego M )Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 08:48
Tymi, bluegirl89, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Nuskaw - a Ty swoją cukrzycę leczysz się w Krakowie?
A może w poradni na Kopernika?
Tak czy siak, podoba mi się porada Twojego diabetologa
Ja ostatnio miałam 3 minutową wizytę i nawet mi do głowy nie przyszło żeby zapytać o WigilięAle coś czuję że też sobie pomogę wtedy większą dawką
Tak, chodzę na Kopernika do tej Katedry Chorób Metabolicznych. Ostatnio jakieś zmiany tam były i nowi lekarze przyjmują ja byłam u dr Iwony Soleckiej, ona przyjmuje tam na Kopernika w piątki między 14-18. Chyba 20 minut z nią rozmawiałam, bo ona tez jest endokrynologiem i była tak uprzejma, że zaglądnela w moje wyniki. Ja do kolacji biorę 6 j. ona zaleciła wziąć 8 j. zaraz przed wigilia, zmierzyć cukier po godzinie od posilku i jak będzie powyżej 140 to dać sobie jeszcze ze 2 j.A już myślałam, że w wigilię będę tylko o kapuście i rybie bez panierki
-
A mnie przywitała miła informacja
Jesteś w 39 tygodniu ciąży
(38 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 36 tydzień
Data porodu:
3 stycznia 2015
(pozostało 14 dni)
Aaa.. 2 tygodnie!
Kiedy to zleciało.Goosiaczek2, Gwiazdeczka27, jonka91, Nuskaw, Kawa, Becia81, Tymi, rastafanka, bluegirl89, Paula44, Wiki81, Chanela, renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość