*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
tez padam na twarz, pol dnia na siedzaco u tesciowej, bo przyjechala meza kuzynka z daleka a ze ja lubie to chcialam posiedziec, jednak tyle godzin to juz nie dla mnie, szykuje sie wesele, ciekawe jak to bedzie z pol rocznym dzieckiem
-
Dziewczyny, czy słyszałyście o takim przygotowaniu do porodu jak niewielkie plamienie, a tak naprawdę mleczno-różowa wydzielina? Wczoraj wylądowałam na ip z niewielkim plamieniem, niby po badaniu, ale przed chwilą zauważyłam różową wydzielinę. Pobolewa mnie w krzyżu, pachwiny ciagną, Mała uderza w szyjkę.
Kiedy zacznie się akcja, ja już naprawdę bardzo chcę!!
Aguś dajesz!!!!Agus89 lubi tę wiadomość
-
Agus ja przez ciebie chyba nie zasne hehe
Trzymaj się, jeszcze piszesz to nie jest jeszcze tak boleśnie, jak sie rozkreci nie wejdziesz na forym, nawet tel. Do reki nie wezmieszale dasz rade zobaczysz! Coraz blizej spotkania z twoim najwiekszym skarbem, to wszystko dla dziecinki !
Mocno trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:31
Paula44, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Agus powodzenia. Trzymaj sie tam dzielnie! Styczniówki to silne babki
)
Ja dzisiejsza noc spędzam u mamy bo chce sie rano dostać do jakiegoś dentysty... Jestem juz osłabiona tym bólem zęba, oby ktos sie zlitował i mnie przyjął bo nie wyobrażam sobie czekać na termin, gdzie zaraz rodzę, a wiadomo osłabienie po porodzie plus bol zęba nie wróży nic dobrego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:33
Agus89 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Bell bedzie dobrze, bylam u dentystki zab martwy bolal jak diabli, a mnie nigdy zab wczesniej nie bolal, dentystka robila bez znieczulenia a mnie prawie nic nie bolalo, bo tak sie starala, mam nadzieje, ze tez trafisz w tak delikatne rece
-
Izabelka nie jestem pewna ale chyba coś Wiki pisała o takiej wydzielenie przed porodem. Ja też już chce urodzić. Nie jesteś sama. Już mąż nawet zgodził się pomoc.
Agus trzymam kciuki! Dzielna z Ciebie mamuska!Paula44, Izabelka88, Agus89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
A ja poogladalam juz wszystkich ludzi z fb
Teraz padlo na forum
Mala atakuje mnie co jakis czas, czekamy
Maz wybral drugie imie RÓŻA
CZy drugie imie podaje sie dopiero w USC ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:48
-
Moja słabo sie jakoś dziś rusza, przeciąga się ale słabo, stresuje mnie to nie powiem... jutro o 13 ktg i gin.
Wciąż mam bóle @. Niech już gin jutro zdejmie ten pessar i może w końcu cos się będzie działo. choć mój małżon się nakręcił na 15 i rmf-ową wyprawkęja my dywersję robię, bo juz ledwo chodzę i chciałabym urodzić jak najszybciej.
-
Agus, dasz radę! Jeszcze chwila do prawdziwego szczęścia
A ja tymczasem przedstawię Wam Pana CycoholikaTutaj w chwili regeneracji sił przed posiłkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:59
zielarka, magdalenka, szpilka, lwuska55592, Paula44, kasia86, Izabelka88, Maud11, Ewelina88, Chanela, Selene, Agus89, bluegirl89, jonka91, kamilaaa_88, Anutka, Becia81, MartaKD, rastafanka, OliOla, Nuskaw, M4DZI4, Melula, ana7227, isabelle lubią tę wiadomość
-
palaola tak to prawda w szpitalu nie ma obowiązku podawania imienia.
Agus trzymam kciuki !!
Dzisiaj urodziła moja kuzynka, miała termin na 31 stycznia, o 3 w nocy odeszły jej wody a w szpitalu dostała oksytocynę i urodziła o 15 córeczkę. Także mam nadzieję, że Jasiek jej pozazdrości i tez wyjdzie lada dzień. Jutro mam wizyte u lekarza, ciekawe co powie...
A ja się poddałam jesli chodzi o golenie nóg, bo całą ciążę wytrwale depilowałam, ale nie mam już jak się schylić i pojechałam maszynką.
Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny