*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj była u nas jakaś niedouczona położna i stwierdziła, że werandowanie dopiero po 2 tygodniu i kiedy odpadnie kikut, ale jej pozostałe rady były... średnie
więc nie wiem jak z prawdziwością tej
u nas P. też dużo pracuje, niestety musi, ale weekendy będą tatusia, już nie może się doczekać, długo zastanawiał się nad jednym dzieckiem, a teraz ciągle chodzi i pyta kiedy drugie!
kurcze dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę kp, nawet nawałów, u mnie każda kropla jest na wagę złota, Młody w nocy miał przerwy pomiędzy karmieniami 5h i 4h, wiec super, ale co z tego jak ja i tak wiszę na laktatorze, ogarniam butelki i nie zostaje mi już wiele czasu na sen
a poza tym to chyba bedę w wiecznej ciążybo nie mogę zmienić suwaczka, cały czas pokazuje mi błędny login
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:00
-
Ja zaczęłam werandowac po 2 tyg. Jednak Kostus byl malutki, pogoda okropna wiec czekalam te 2 tyg.
Atakasobiejedna- ja w srode (10.12.14) bylam u gina i mowil ze mam 17.12 przyjsc na zdjecie pessara, ze spokojnie doczekam i nic sie nie dzieje. w piatek 12.12 urodzil sie Kostek:) wiec widzisz, wrozenie z fusów na koniec:)Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
a i mam pytanie odnośnie witamin K i D, z tego co wczoraj przeczytałam jeśli karmię piersią (tzn. z butli swoim mlekiem), a czasami dokarmiam mm, jednego dnia 2 razy, następnego tylko moje to podaję wit. K i D tak? od kiedy, 8 doba?
Atakasobiejedna mi pessar zdjęli na początku 34 tygodnia z powodu sączących się wód i do 38 nic się nie działo, tzn. w ogóle nic się nie działo, bo miałam cc ale to z innego powodu
laktator canpola mam od dzisiaj i moje palce po kilku dniach pracy na ręcznym tt są mu bardzo wdzięczne, myslałam tylko, że elektryczny będzie szybszy niż ręcznyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:07
-
Czesc Dziewczyny. Ja wciąż niestety w dwupaku. Jestem w szpitalu drugi dzień z powodu skoków tętna małej. Wczoraj miałam test oksytocynowy, wyszedł B.dobrze, co znaczy, ze nie skończył się porodem, macica jeszcze daje sobie rade i łożysko też. Łożysko jest świeże jak na ten czas i jeszcze pociągnie. Dziś lekarz stwierdził, że mała jeszcze niegotowa do przyjścia na świat i trzeba czekać. Aaaaaj... Nie wiem co robić, czy starać się o wyjście do domu i poczekać w domu na akcje. Mieszkam 5 minut od szpitala.nie chce mi się tu leżeć, nuuuda. A w domu zawsze raźniej.
Gratuluję Mamusiom:)i po cichaczu zazdrwszczam, że jesteście już po:)
-
Hej Kochane!!! zagladałam już rano zobaczyć co i jak
u mnie lekka nerwowka, bo mialam trochę ciemniejszy sluz niż zwykle i sie zastanawiam czy doczekam jutrzejszej wizyty, no ale mysle, że się niedlugo ogarnę psychicznie
Polaola Iwusska gratulacje
Tymi, Polaola super, że się odezwałyście
Tymi lubi tę wiadomość
-
Dzięki Serca za odpowiedzi
Ja tez juz marze o jakimkolwiek ruchu! I świeżym powietrzu , jak jutro bedzie ładnie wykładam mała na balkon na 15 min niech sie przyzwyczaja ze niedługo mamuśka ma zamiar chodzić dużo zeby zrzucić hehe
Marta KD mam prośbę bo mi sie komp zepsuł a z tel nie potrafię , pokażesz dziewczynom moja Helenę? Wrzuciłam dzis świeże zdjęcie , będę wdzięczna
Moja mała jest przekochana spi w nocy po 4 godziny ciągiem płacze tylko jak jej czegoś potrzebaa tak chce słuchać i zeby gadać do niej ,oczy jak 5 złoty i towarzystwa chce :d
A propo laktacji miałam fajna rzecz takie saszetki ze słodu jeczmiennego do rozpuszczenia w mleku drogie cholerstwo ale pomagało mi tylko firmy nie pamietam jak Znajdę to Wam podamszpilka, MartaKD, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Mi tez juz sie marzy spacer, tym bardziej ze za oknem pieknie swieci slonce
To czemu nie spacerujesz
?u nas już w dzień wypisu ze szpitala nożna iść na spacer jak ładna pogoda i nie wieje
/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:51
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Tymi wrote:Dzięki Serca za odpowiedzi
Ja tez juz marze o jakimkolwiek ruchu! I świeżym powietrzu , jak jutro bedzie ładnie wykładam mała na balkon na 15 min niech sie przyzwyczaja ze niedługo mamuśka ma zamiar chodzić dużo zeby zrzucić hehe
Marta KD mam prośbę bo mi sie komp zepsuł a z tel nie potrafię , pokażesz dziewczynom moja Helenę? Wrzuciłam dzis świeże zdjęcie , będę wdzięczna
Moja mała jest przekochana spi w nocy po 4 godziny ciągiem płacze tylko jak jej czegoś potrzebaa tak chce słuchać i zeby gadać do niej ,oczy jak 5 złoty i towarzystwa chce :d
A propo laktacji miałam fajna rzecz takie saszetki ze słodu jeczmiennego do rozpuszczenia w mleku drogie cholerstwo ale pomagało mi tylko firmy nie pamietam jak Znajdę to Wam podamTymi lubi tę wiadomość
-
oto Helenka Tymi- 2 tygodnie:)
rastafanka, szpilka, Becia81, Malenq, blador, Tymi, kejti91, OliOla, Agus89, Maud11, Kawa, Viv78, renia83, Martaaa, bluegirl89, waszka88, Goosiaczek2, Sista, jonka91, belldandy, isabelle, Paula44, M4DZI4, Ewelina88, lwuska55592 lubią tę wiadomość