*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD wrote:dziewczyny po cc,jak wygląda sprawa z byciem na czczo przed i po? kiedy można coś zjeśc po?
przed CC -z tymże moja była z zaskoczenia podobnie jak Zielarki, gdyż nie mogłam urodzić naturalnie. Jak już trafiłam do szpitala to nie mogłam nic jeść. Po cesarce dostałam na drugi dzień sucharki i kleik ryżowy. Cesarkę miałam o 16:00 .
Co do mleka mam podobniejak tylko mała zakwili to czuje lekkie pieczenie brodawek i wyciek mleka
najlepiej jak odciągałam mleko któregoś dnia,bo miałam już mega spuchnięte piersi i odstawiam laktator od piersi a ona jak z sikawki wystrzeliła mieliśmy niezły ubaw z Mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:07
MartaKD, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki wszystkiego najlepszego!!!MartaKD wrote:dziewczyny po cc,jak wygląda sprawa z byciem na czczo przed i po? kiedy można coś zjeśc po?
Dziwne to, taki sam zabieg, a zupełnie inne zwyczaje w szpitalach.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
u mnie w aucie tez bez wizyty w serwisie nie da sie wylaczyc poduszki pasazera, wiec albo młody sie przyzwyczai albo bede musiala zainwestowac w lusterko dodatkowe, zeby go podgladac i jakies bezpieczne zabawki do fotelika,bo to, że będę najczesciej jeździc z dzieckiem sama jak trochę podrośnie jest akurat pewne
-
Chanela dzieci do ukonczenia 1 roku zycia albo do osiagniecia jakiejs tam wagi (nie pamietam ile) powinny jezdzic wylacznie tylem. Nawet jesli sie denerwuja i marudza. Chodzi o to ze kregoslup w odcinku szyjnym jest slaby i w razie stluczki dziecko zamiast odskakiwac glowka od fotela co moze nadwyrezyc kregi to sie w ten fotelik bardziej "wbija" i to jest bezpieczniejsze. No nie umiem tego madrzej opisac, w kazdym razie tak ma byc i dzieci malutkie powinny jechac tylem.
szpilka, Selene, Chanela, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa nic nie mam czasu
Zerkam tylko na listę i ostatnią stronę.
Gratuluję wszystkim mamusiom!
Wiki - sto lat!
Szymuś jest cudowny.
Problemy?
Z laktacją. Nawał pokarmu, teraz zastój. Mały leniwy. Położna sobie nie poradziła. Doradca laktacyjny też nie. Walczę. Odciagam. . Okłady. Kapusta. Itd. Ciężko z tym.
Uściski. Trzymam kciuki za resztę naszego grona.
Polaola - na liście jesteś 7.01. 2015. Udało się nam! ♥
polaola, Wiki81, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaud a z jakiej części Krk jesteś i która przychodnie wybrałaś? Ja myślę że postąpie podobnie tylko wogole zacznę od 3 msc. Bede czekać na informacje od Ciebie z niecierpliwością, a mój mąż jeszcze bardziej bo to on jest taki bardzo cięty na szczepienia i chcemy to zrobić z głową