*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
powoli zbieram sie do weta z kotem, dziś znow próbował spierniczyć z domu, ale mezu zdazył go dogonić(podobno gips prawie na poziomo w gorze a on zapierniczał na 3 nogach prawie jak normalny kot, ostatnio mu sie udało przez strych uciec jak mezu schody na strych montował i bylam pewna, ze już nie wroci, bo sie o coś bandażem zaczepił, ale wrocił gips cały bandaz w strzepach, mam nadzieje, że mu zdejmą juz ten gips, bo nie wyrabiam
Ag... lubi tę wiadomość
-
13.01.2015 przyszla na swiat Lenka. Waga 2790 dl53 cm, porod silami natury trwal 6 godzin
Ag..., isabelle, Martaaa, Becia81, Selene, Malenq, jonka91, szpilka, bluegirl89, Nuskaw, Agus89, blador, A.loth, Maud11, rastafanka, renia83, Paula44, babeczka, OliOla, Chanela, kamilaaa_88, zielarka, Goosiaczek2, kejti91, Wiki81, belldandy, MartaKD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka gratulacje, miałyśmy taki sam termin, a nasze dzieciaczki prawie identyczne z wymiarami
Kurcze mam wrażenie że w szpitalach panuje wręcz terror kp, a później na pierwszych wizytach przeważnie każą dokarmiać mm, dziwne
U nas nie zapeszając dzisiaj tylko raz dałam małemu butelkę z moim mlekiem, reszta karmień prosto od producentabell nie poddawaj się, u nas też jest ciężko, dopiero wczoraj w 8 dobie Alek pierwszy raz najadł się do syta z cyca, nie mówiąc o tym, że dopiero w 5,6 dało się go w ogóle na sekundę przystawić! A i nobel dla wynalazcy kapturków, bez nich nie dalibyśmy rady. Trzymajcie kciuki żebym dzisiejszej nocy nie musiała wisieć nad laktatorem, a z małym ssakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 18:47
Anutka, belldandy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane!!! Nikola urodziła się dzisiaj o 11:40. 58 cm 3720waga. Do rozwarcia 7 cm szło gładko choć ból ogromny ponieważ małej zanikalo tetno zadecydowano o szybkim cc. Opieka podczas porodu i po nim super. Czujemy się dobrze.
Opisze Wam wszystko jak tylko wrócę do domu.
Becia81, Sista, bluegirl89, rastafanka, renia83, Maud11, szpilka, Agus89, Karolajla, kamilaaa_88, Chanela, zielarka, isabelle, jonka91, kejti91, belldandy, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Anutka, Silatan- gratulacje!
Ja też już chcę...A taki mamy brzuchol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:56
renia83, Paula44, Nuskaw, Agus89, lwuska55592, bluegirl89, Chanela, szpilka, isabelle, jonka91, Becia81, Anutka, belldandy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny