*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Szpilka cały czas powtarzała że teraz jej nie po drodze
że najbardziej jej będzie pasować nawet po 25
a tu niespodzianka
To może tu jest cała tajemnica!!
Dziewczyny które macie już dość, powtarzajcie dzieciom żeby jeszcze trochę poczekały!marrtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka wieczorem
Mam dobry humor bo sie rozkreca, skurcze mam co 7 minut, czy stoje, leze czy siedze to sa i mam nadzieje ze sie nie wyciszabede relacjonowac
Szpilko gratuluje slicznego synka i zycze wam zdrowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:48
Chanela, olka25, zielarka, Nuskaw, Paula44, jonka91, Agus89, Malenq, renia83, Fedra, rastafanka, bluegirl89, Goosiaczek2 lubią tę wiadomość
-
My dziś zaliczyliśmy kolejny spacer tym razem pierwszy ze starszą córką
prowadziła wózek i puchła z dumy. Obie stwierdziłyśmy, że długo na to czekałyśmy.
Cieszę się jednak, że jutro przedszkole bo analizowanie intelektualnych wywodów 6-latki, noworodek, nieprzespane noce, gotowanie i sprzątanie to jednak za dużo jak na jeden weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 23:26
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy możecie napisać dokładnie ile ml na dobe jedzą wasze małychy?
Kurde. Jak tak piszecie, że np od 21 do 4 spia, to ile jedzą? Jak z waga?
Chcieliśmy karmić na żądanie, ale wtedy Szymon jakby dwa razy na dobę. Musimy wybudzac. Robimy to co 2, 5-3 h.
Wczoraj zjadł prawie 500 ml ( cyc i butla)
Dzta zaledwie 410. Waga stoi
Zaczynam się martwić i jeszcze każdy gada co innego.
Przecież jak ma dość po 40 ml to nie będę mu na sile cisnać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 00:22
-
Karmie na żądanie. Wychodzi 8-9 razy na dobę. Jedno karmienie to jeden cyc . Nie wiem czy przybiera bo nie mam wagi. Dziś wizyta patronażowa to może coś się dowiem.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Haha, Szpilka mnie jednak wyprzedziła, gratulacje Szpileczko, a obiecywalas ze to ja bede pierwsza
Waszka88 gratulacje rowniez dla Ciebie
Ja tez urodziłam!!! 18 stycznia o 19.05 Emilka przyszła na swiat. Mała przyssawka juz ciągnie cyca jak zawodowiec, wazy 3600 i mierzy 52,5 cm. Położne mówią ze duża dziewczyna a dla mnie to najsłodszy i najmniejszy kawałek szczęścia jaki można sobie wyobrazic
Obyło sie bez wywoływania, cud boski jakis chyba sprawił ze koło 6 rano zaczęłam miec skurcze sama z siebie. Wiec o 9 w szpitalu juz akcja była rozpoczęta. Poród SN, bardzo powolny, ale ze znieczuleniem i chwilami nawet przysypialam z nudów i znudzenia. Parcie juz nie było takie kolorowe, lekarz po pol godzinie zdecydowaliście na użycie tej dziwnej przyssawki ktora nic nie dała, potem kleszcze, nacięcie i w koncu miałam Moja Królewnę na piersiach.
PS. Widze ze przypadł mi narazie na Styczniowkach zaszczyt bycia w błogosławionym stanie najdłużej, 41tyg+4dnidziewczyny które juz są po terminie i maja tego dość, trzymajcie sie! Wiem co przeżywanie i uwierzcie, ten dzien w koncu przyjdzie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 01:59
jonka91, Maud11, Paula44, Nuskaw, Malenq, kamilaaa_88, renia83, Chanela, rastafanka, bluegirl89, Wiki81, blador, Goosiaczek2, lwuska55592, belldandy, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowym mamusiom!!
Wczoraj synus na piersi wysiedzial 222 minuty, co odpowiada 12 karmieniom na zadanie, oproznione 14 cycusiow. Sredni czas karmienia z jednej piersi to prawie 16 minut.
Notuje wszysko w ksiazeczce Pierwszy roczek kalendarz twojego maluszka wydany przez nivea, dostalam ja od położnej.
NEWS DNIA! WCZORAJ W 8 DOBIE ZYCIA FILIPKOWI ODPADL KIKUT! Mam w domu juz poważnego mężczyzne!!!
A my wczoraj z mezem zaliczyliśmy expresowe zakupy. Swiat dziecka, rossmann auchan (cala hale i wyjechalismy z pelnym koszykiem) calosc w godzine, a i jeszcze opony dopompowalismy w aucie!! Musiałam odkupić malemu ciuszkow w rozm.56, bo nie starcza nam tego co mieliśmy.. Mlody juz kilka razy zrobił nam niespodziankę az po same pachy.. U nas najlepiej sprawdza sie kopertowe body, przy innych mlody nie daje sie ubrac..
Lece prasowac tetry poki mlody spi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 03:15
Malenq, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapraszamy do stołówki hehehe karmimy się....
Kamila POWODZENIA
Paula ja karmienie na żądanie i też nie wiem ile zjada, ale chyba się najada bo przesypia 3-3,5 h.....
Anielle GRATULACJE
Zielarko zazdroszczę spaceru, u mnie za zimno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 05:41
Paula44, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny