*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Szpilka dobrze Cie rozumiem, ja wracalam na wózku z toalety a 2 pielegniarki trzymaly mnie nad kibelkiem taka bylam słaba:/ mam nadzieje ze juz duzo lepiej i czujesz sie mocniej. W razie czego popros o kroplowki- mnie postawily na nogi.
Najwazniejsze ze synek już z tobą -
nick nieaktualny
-
Blue nie wiem co to u mnie było, wzięło mnie nagle, jak sobie leżałam i to był ból miesiączkowy, idący aż od krzyża i rwało mnie całe podbrzusze, a poza tym trwało to aż 3 godziny i początkowo z ok 15/10 minut nasiliły się do 7.
Mam nadzieję, że czegoś się po ktg i badaniu dzisiaj dowiem - no a ty jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:40
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Isabelle jak jest na plusie to idź. O ile nie wieje bardzo.
U nas wczoraj bylo szaroburo i bylismy.
chociaz ostatnio lekarz mowil ze zyjemy w takim klimacie i dzieci maja sie przyzwyczajac do kazdych warunkow, wiec o ile nie ma więcej niz -10 to brac na pole w kazdą pogode.
isabelle, zielarka lubią tę wiadomość
-
Isabelle co prawda ja jeszcze nie spaceruję, ale z dzieckiem można wychodzić swobodnie do - 10 jeśli głowy nie urywa - zgadzam się z Ag. Tylko ty się też cieplutko ubierz
A ja pochwalę się naszymi literkami, zdjęcie troszkę rozmazane, ale co tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba9705b1d63c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:59
bluegirl89, Ag..., isabelle, rastafanka, Agus89 lubią tę wiadomość
-
No tak, Alicja kończy dzisiaj 2 miesiące, jak to szybko zleciało! Nadal jednak jest bardzo malutka, najmniejsza ze wszystkich styczniowych dzieci, wciąż nie dorosła jeszcze do rozmiaru 56, a pewnie niektóre bobasy już śmigają w 62
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:07
-
isabelle wrote:No tak, Alicja kończy dzisiaj 2 miesiące, jak to szybko zleciało! Nadal jednak jest bardzo malutka, najmniejsza ze wszystkich styczniowych dzieci, wciąż nie dorosła jeszcze do rozmiaru 56, a pewnie niektóre bobasy już śmigają w 62
spokojnie...nadrobi:) -
Witam:) odnosnie spacerów, my dzisiaj mamy zamiar pierwszy raz wyjść na spacer taki 10 minutowy, wczesniej troche się werandowaliśmy...zastanawiam się bo pogoda brzydka nie ma słońca ale przecież musimy wyjśc jak to połozna móiła bo jutro idziemy na pierwsza wizytę do lekarza,mały ma 2 tyg. i 3 dni.
-
julaa85 wrote:Witam:) odnosnie spacerów, my dzisiaj mamy zamiar pierwszy raz wyjść na spacer taki 10 minutowy, wczesniej troche się werandowaliśmy...zastanawiam się bo pogoda brzydka nie ma słońca ale przecież musimy wyjśc jak to połozna móiła bo jutro idziemy na pierwsza wizytę do lekarza,mały ma 2 tyg. i 3 dni.
No ja chyba idę, nie ma co przesadzać i chuchać na małą. Tyle tylko, że może nie będziemy spacerować tak długo jak wczoraj.
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Jula my bylismy 8 stycznia u lekarza czyli jak maly mial 4 tyg.
werandowanie zaczelismy po 2 tyg bo bylo zimno bardzo, pozniej balkon, pozniej spacer.
Ja jem wszystko oprocz orzechow, kapusty i innych wzdymających.
na wieczor pije kakao albo jem budyn- podobno mleko jest wtedy bardziej syte i dziecko lepiej spi.