*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Wczoraj w 40 tygodniu 0 dni o godz. 18.20 na świat silami natury przyszla Hania, waga 3145 i 50 cm. Od boli opartych do jej pojawienia się na świecie minęła niecałą godzina. Jest cudna i grzeczna jak aniołek. Więcej napiszę z domu i wrzucę fotkę
Jeżeli jakaś styczniowka też urodziła to gratuluję.renia83, Selene, isabelle, ania_29, Nuskaw, Ag..., Becia81, Agus89, rastafanka, szpilka, Malenq, Maud11, Wiki81, lwuska55592, MigoTtTka, zielarka, Chanela, bluegirl89, babeczka, Tymi, Goosiaczek2, Gwiazdeczka27, belldandy lubią tę wiadomość
-
Wiki mój Filip koncentruje uwagę na karuzeli ale dość szybko odwraca wzrok i wpatruje się w nie wiadomo co
działa na niego bardziej melodyjka niż zabawki a z brzuszka na plecy majgnal się zaledwie parę razy kilka dni temu i narazie stop także nic się nie martw
A jesli chodzi o kąpiele to w wodzie raczej się nie drze ALE po wyciągnięciu do momentu karmienia już tak i prawie bez przerwy
A i mała moja katar i kaszel i izolacja od małego i nie ma przytulanek ze mnąale dzielnie znosi
jeszcze przez weekend potrzymam ją w łóżku i powinno puścić
-
Selene wrote:Tak doraźnie to po około 30 minutach od podania butelki z kropelkami, ale jak dawałam regularnie przy nocnym karmieniu przez kilka dni to potem widziałam już trwałą poprawę u małej bez podawania kropelek
mi tez jakos po 30 min zaczął bączyć... no i masowalam brzuszek.
dzis kupsony giganty i juz sie nie pręży...za to obudzil sie- wisi na cycu:) -
nick nieaktualnyKAMILA GRATULACJE:) Witaj Haniu:)
ja po wizycie: dostałam antybiotyk, nakaz łażenia bez majtasów, modlitwę aby się zrosło i modlitwę aby nie było gronkowca (pobrano wymaz)..........
mam nadzieję, że mała nie odczuje mojego antybiotyku.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 14:47
-
malenq jaki masz??
nie martw się- ja tez mialam obiekcje co do brania ale polozna powiedziala ze czasem przy zapaleniu piersi nawet sie dostaje i mozna karmic.
ja bralam rowno z karmieniem rano i wieczorem.
zadziala zobaczysz- ja po 2 dniu antbiotyku moglam juz usiąść na kółku:)... juz pomijam ze bylo to 2 tyg po porodzie w moim przypadku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 14:53
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny