*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie po spacerku:) 1,5h nad Wisłą młody teraz leży nieopodal kominka na macie i dojechali teściowie ( na szcescie tylko do jutra) o ile jej nie wrzucę do tego komina:D
Pięknie słonecznie idealnie:D pozdrawiamy.ania_29, isabelle, jonka91, Kawa, Selene, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Hej macie racje nad morzem wieje bardzo, też oszczędziłam JAsiowi spaceru. Ale sama do lumpka wyskoczyłam i kupiłam 4 bluzki każda po 2zł aco mi tam.
Jaś bardzo mało śpi, to znaczy często ale krótko w dzień po 2h i zastanawiam się czy jak go karmię to on wypija to gęste mleko, bo je max 15min i koniec. A to geste mleko zostawia bo nie chce mu się bardziej popracowac i dlatego robi sie zaraz głodny ?? Czytałam w necie że 3faza mleka ma właściwości usypiające i tak zaczęłam się zastanawiac. W ogóle przeczytałam też, że nie należy trzymac dziecko na niepodpartej poduszką ręce bo wtedy mimowolnie zaciskamy mięśnie i mleko nie spływa - zielarka czy to prawda??
W ogóle wiecie jak wydostać całkiem sporo podkładu ze szklanego słoiczka z pompką ?? (pompka odkręcana). Kosztował dość sporo kasy, a na dnie jeszcze całkiem dużo podkładu zostału którego pompka juz nie zasysa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:39
-
nick nieaktualnyTutaj mam już dwa tygodnie
Pochwalimy się naszą córą.
A tutaj trzy dni.
A dzisiaj mając już 3 tygodnie uśmiecham się przez sen. Mama to by mi tylko zdjęcia robiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:59
szpilka, jonka91, renia83, isabelle, Maud11, Gwiazdeczka27, Chanela, ania_29, magdalenka, Ewelina88, Malenq, Agus89, kamilaaa_88, Paula44, Selene, Becia81, lwuska55592, Wiki81, rastafanka lubią tę wiadomość
-
bylismy dzis z synkiem na zakupach i u gina
tzn ja byłam a męzu z młodym w aucie
ginekologicznie wszystko pieknie sie goi pipka prawie jak nowka nie smigana wg pana dr, za 3 tyg mozna zrobic inaugarecje dla meza (jak to okreslił pan dr) na usg tez juz prawie nic w macicy nie ma
w sklepach szalenstwo, jako że z reguły nie jezdzimy w soboty na zakupy a jak juz to wieczorem a nie w okolicach południa to ja myslalam ze zniose jajko przeciskajac sie miedzy ludzmi i stojac w kolejce do dzialu miesnego wrrr
a tak poza tym to młodego wieczorem bolał brzuszek i dzis troche tez (chyba w graniach normy dzeciecego cierpienia czyli 10 min wrzasku na kupke lub pierd)mimo ze nie trwało to jak u niektórych z Was godzinami to dostał na noc kropelki raz i dziś jak sie bidulek rozwył tez
w koncu zjadłam coś innego niż gotowany kurczak, przepis dla karmiacych zapiekanka z cukini, gotowanego kurczaka i makaronu, z przecierem pomidorowym i serem żóltym na wierzchu
no ale jest też opcja że to nie jedzenie mu zaszkodziło a ten łapczywy sposób w jaki je
Paula44 lubi tę wiadomość