*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalenko jakoś samo nam się tak ustawiło
zaczęłam od określenia godzin spaceru jako że młody śpi tylko właśnie na spacerze więc musiałam to jakoś wyposrodkowac (jest takie słowo w ogóle?) żeby nie zwariować a pora kapania na początku była 20.30 ale darł się przy niej okropnie bo był padnięty i potem jak się obudził kąpielą to znów spać nie chciał a teraz gdzieś tak od ok 2 tyg właśnie taki rytm nam wskoczył i jest ok
Isabelle trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 22:16
-
nick nieaktualnyGwiazdki a jak długo był na Babilonie? Bo w ciągu tygodnia nie należy skakać z mleka na mleko, brzuszek maleństwa musi się przyzwyczaić do danej mieszanki...u mnie na Babilonie ha 1 prężyła się dobre 2dni a potem była kupka, teraz na Babilonie pepti są codziennie....
-
nick nieaktualnylwuska55592 wrote:Malenq mój też ma krostki na buzi i szyjce to ponoć trądzik niemowlęcy razem z mlekiem przechodzą hormony i z czasem ma się to ustabilizować.. Ja jeszcze upewnie się w poniedziałek u pediatry. Poczytaj w internecie moze akurat i twoja pociecha to ma a to nic złego
A jak u was? -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Gwiazdki a jak długo był na Babilonie? Bo w ciągu tygodnia nie należy skakać z mleka na mleko, brzuszek maleństwa musi się przyzwyczaić do danej mieszanki...u mnie na Babilonie ha 1 prężyła się dobre 2dni a potem była kupka, teraz na Babilonie pepti są codziennie....
od samego początku jedziemy na bebilonie. Dajemy wodę, rumianek z koprem, nawet kupiłam probiotyk taki Colinox, masaże brzuszka, rowerek, termofor, dajemy wodę do picia i cały czas problem występował.Przebudzał się wręcz kiedy tylko zasnął bo go w tym brzuszku męczyło. A jak już zrobił kupkę to aż mu przeciekała pielucha.(ale kupa zdrowa) Moja koleżanka poleciła tego Hippa bo z kolei jej pediatra polecił właśnie to mleko...
No zobaczymy teraz jak to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 23:30
-
nick nieaktualny