X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Oj niestety nie otwiera mi się to,
    Masz może na myśli to?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=764518866931471&id=327936217256407&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.pl%2F&_rdr

Viv to jest to: https://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0&feature=share

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia łączę się Tobą :)

Ja mam dziś dziecko-zombie. Cały dzień nie może usnąć. Oczy mu się kleją, usypiamy z mężem na milion sposobów, on uśnie na 5 minut (serio nie więcej!) i oczy jak 5 zł. Jakby się czegoś nawciągał normalnie....

renia83 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 niestety Jaś przesypia max 3h zarówno w dzień jak i w nocy. Również karmię przed i po kąpieli. No i po kąpieli jak zje to nie uśnie od razu tylko czuwa z godzinkę. Mleko po prostu nie nadąża z produkcją. Może dzisiaj pośpi dłużej po kąpieli to wtedy jest szansa że koło 11 wieczorem będę miała mleczko :)
    Tomuś jest o 2 tygodnie starszy więc może i Jaś przespi 5h jak dobrze skończy miesiąc.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak wczoraj, nie spal od południa, no chyba ze liczyć 5 minutowe drzemki, wieczorem miałam dość.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:00

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A,to pamiętam i testowalam ale nie za bardzo mi wyszło.dziecko mi sie nie zmiescilo ... Jak ja w koncu wsadzilam to nie byla szcxesliwa.Ty masz w avatarze tak swoje maleństwo zawinięte?bo wygląda to super.

Straszna historia z ta operacja.dużo zdrowia życzę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Maud11 niestety Jaś przesypia max 3h zarówno w dzień jak i w nocy. Również karmię przed i po kąpieli. No i po kąpieli jak zje to nie uśnie od razu tylko czuwa z godzinkę. Mleko po prostu nie nadąża z produkcją. Może dzisiaj pośpi dłużej po kąpieli to wtedy jest szansa że koło 11 wieczorem będę miała mleczko :)
    Tomuś jest o 2 tygodnie starszy więc może i Jaś przespi 5h jak dobrze skończy miesiąc.

To życzę Ci żeby Jaś przesypiał więcej. U mnie też właśnie problem z produkcją pokąpielową. Chociaż Tomek już czai że po kąpieli jest jedzenie i jak ostatnio przetrzymaliśmy go bez, to nawet kąpiel była spokojna, dopiero przy ubieraniu było marudzenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Ty masz w avatarze tak swoje maleństwo zawinięte?bo wygląda to super.

Tak, to mój Tomek, jak miał ok. 3,5 tygodnia. W pozycji pionowej, w elastycznej chuście Pentelka :) :)

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Tak, to mój Tomek, jak miał ok. 3,5 tygodnia. W pozycji pionowej, w elastycznej chuście Pentelka :) :)

AAA,w pionowej tez można takie maluszki nosić?bo na pionowa pozycje to widziałam filmiki.tez mam właśnie pentelke elastyczna.
    Kurcze wypilam dzisiaj kawę pierwsza od stu lat i czuje się jak na haju, oka nie mogę zmruzyc a mam teraz niepowtarzalna okazje,ehh.
    Ale ale dzisiaj stała się rzecz niebywala-pierwsze przewijanie bez wrzasku,a nawet kropelki do nosa wciśnięte i frida gilki odciągnięte a wszystko w ciszy-zasluga włączonej suszarki ocieplajacej stopki i dupke.może którejś z Was się przyda taki patent.

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja i jej spojrzenie :D
    IMG201502_wxepxqx.jpg

Ewelina88, ania_29, nick nieaktualny, magdalenka, nick nieaktualny, lwuska55592, jonka91, szpilka, Wiki81, Gwiazdeczka27, isabelle, kamilaaa_88, rastafanka lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna :)

Agus89 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jakie oczyska wielkie robi , śliczna jest !

Agus89 lubi tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pospal 2,5h na spacerze, gdyby nie to to nie wiem :/

Ag mata dojechała jest super :) dzięki :) ale nawet ona nie poprawiła humoru Filipowi ;)

Ag... lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    AAA,w pionowej tez można takie maluszki nosić?bo na pionowa pozycje to widziałam filmiki.tez mam właśnie pentelke elastyczna.
    Ja się trzymam wersji że można. Na szkole rodzenia był mini kurs wiązań chust i tam babka zapewniała że można jak najbardziej. Ważne żeby dziecko miało kręgosłupek w literę C i nóżki w pozycji żabki. Trzeba tylko trochę podtrzymywać główkę, przynajmniej zanim dziecko uśnie, bo wtedy się wierci i rozgląda.
    Ja polecam, za pierwszym razem było tylko trochę marudzenia, ale pobujałam i zasnął :)

Edit: i ja wiązałam patrząc na filmik w Internecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:58

Viv78 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    Mój pospal 2,5h na spacerze, gdyby nie to to nie wiem :/
    Szkoda tylko że na spacerze nie można się położyć obok i pospać :)
    Ale przynajmniej cisza jest :D

renia83, jonka91 lubią tę wiadomość

• looliii Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Zielarko peace and love :-)

Dziewczyny ja nie wiem czy to przez to mleko bebilon 1 czy maluch jest coraz starszy ale na początku nie było problemów z robieniem kupy wrecz bylismy zaniepokojeni ze Mati jak tylko zaczyna jeść to od razu dolem mu wychodzi, pierdział i fakt stękal przy robieniu kupola ale kupki szly gładko i byly takie jakie byc powinny.pediatra mowila ze wszystko jest ok. Ostatnio kupki ciężko mu zrobic, dziennie juz nie jest ich tyle ile karmien a dwie max, bardzo ciezko mu zrobic teraz kupe, nawet zrobienie baka widac idzie mu z trudem..ale kupa z wygladu widac jest ok, nie ma zatwardzen. Jak myslicie czy to moze byc problem z tym mlekiem? W sumie do tej pory nie bylo z nim problemu, czy mam martwic sie ze jest na to mleko uczulony? Jakie sa objawy uczulenia na dane mleko, i czy mozna tak nagle zmienic mleko na inne?

Hej dziewczyny Bebilon jest to mleko które zatwardza , kuzynka i 2 koleżanki karmiły dzieciaki bebilonem i odstawiły z powodu problemów z robieniem kupy , poleciły mi mleko z Hippa , u nas w szpitalu dzieciaki też są nim karmione i nie ma problemów z wypróżnianiem. Pozdrawiam ;)

82do20mmqzciyevf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48f182f079d0.jpg

Nasz skarb. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Pozdrawiamy ciepło.

ania_29, magdalenka, nick nieaktualny, szpilka, jonka91, nick nieaktualny, marrtka, Agus89, Wiki81, Gwiazdeczka27, isabelle, renia83, Anutka, kamilaaa_88, nick nieaktualny, bluegirl89, rastafanka lubią tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niestety od soboty na mm, gwiazdeczko mam tak samo jak ty, 30 mililitrow z dwoch piersi:( alek pije hippa i mlody zadowolony, kupa jedna dziennie, albo raz na dwa dni, a nastepnego dnia dwie, wiec chyba ok. A i hippa najbardziej oplaca sie kupowac w lidlu, 800g bez promocji 40 zl

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwale.:)

29can8l.jpg

2d94jg7.jpg

Selene, nick nieaktualny, lwuska55592, szpilka, jonka91, nick nieaktualny, Agus89, Wiki81, Gwiazdeczka27, magdalenka, nick nieaktualny, isabelle, renia83, Anutka, zielarka, kamilaaa_88, nick nieaktualny, bluegirl89, rastafanka lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kluska :) :) :)
    DSC0657jp_wxepwhr.jpg

Wow, Ewelina, ale ona ma boską czuprynę! :) Można już kucyki czesać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:43

Selene, Ewelina88, nick nieaktualny, lwuska55592, szpilka, jonka91, Agus89, Wiki81, Gwiazdeczka27, magdalenka, isabelle, renia83, Anutka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bluegirl89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
‹‹ 2049 2050 2051 2052 2053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ