X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Oj niestety nie otwiera mi się to,
    Masz może na myśli to?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=764518866931471&id=327936217256407&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.pl%2F&_rdr

Viv to jest to: https://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0&feature=share

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia łączę się Tobą :)

Ja mam dziś dziecko-zombie. Cały dzień nie może usnąć. Oczy mu się kleją, usypiamy z mężem na milion sposobów, on uśnie na 5 minut (serio nie więcej!) i oczy jak 5 zł. Jakby się czegoś nawciągał normalnie....

renia83 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 niestety Jaś przesypia max 3h zarówno w dzień jak i w nocy. Również karmię przed i po kąpieli. No i po kąpieli jak zje to nie uśnie od razu tylko czuwa z godzinkę. Mleko po prostu nie nadąża z produkcją. Może dzisiaj pośpi dłużej po kąpieli to wtedy jest szansa że koło 11 wieczorem będę miała mleczko :)
    Tomuś jest o 2 tygodnie starszy więc może i Jaś przespi 5h jak dobrze skończy miesiąc.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak wczoraj, nie spal od południa, no chyba ze liczyć 5 minutowe drzemki, wieczorem miałam dość.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:00

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A,to pamiętam i testowalam ale nie za bardzo mi wyszło.dziecko mi sie nie zmiescilo ... Jak ja w koncu wsadzilam to nie byla szcxesliwa.Ty masz w avatarze tak swoje maleństwo zawinięte?bo wygląda to super.

Straszna historia z ta operacja.dużo zdrowia życzę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Maud11 niestety Jaś przesypia max 3h zarówno w dzień jak i w nocy. Również karmię przed i po kąpieli. No i po kąpieli jak zje to nie uśnie od razu tylko czuwa z godzinkę. Mleko po prostu nie nadąża z produkcją. Może dzisiaj pośpi dłużej po kąpieli to wtedy jest szansa że koło 11 wieczorem będę miała mleczko :)
    Tomuś jest o 2 tygodnie starszy więc może i Jaś przespi 5h jak dobrze skończy miesiąc.

To życzę Ci żeby Jaś przesypiał więcej. U mnie też właśnie problem z produkcją pokąpielową. Chociaż Tomek już czai że po kąpieli jest jedzenie i jak ostatnio przetrzymaliśmy go bez, to nawet kąpiel była spokojna, dopiero przy ubieraniu było marudzenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Ty masz w avatarze tak swoje maleństwo zawinięte?bo wygląda to super.

Tak, to mój Tomek, jak miał ok. 3,5 tygodnia. W pozycji pionowej, w elastycznej chuście Pentelka :) :)

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Tak, to mój Tomek, jak miał ok. 3,5 tygodnia. W pozycji pionowej, w elastycznej chuście Pentelka :) :)

AAA,w pionowej tez można takie maluszki nosić?bo na pionowa pozycje to widziałam filmiki.tez mam właśnie pentelke elastyczna.
    Kurcze wypilam dzisiaj kawę pierwsza od stu lat i czuje się jak na haju, oka nie mogę zmruzyc a mam teraz niepowtarzalna okazje,ehh.
    Ale ale dzisiaj stała się rzecz niebywala-pierwsze przewijanie bez wrzasku,a nawet kropelki do nosa wciśnięte i frida gilki odciągnięte a wszystko w ciszy-zasluga włączonej suszarki ocieplajacej stopki i dupke.może którejś z Was się przyda taki patent.

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja i jej spojrzenie :D
    IMG201502_wxepxqx.jpg

Ewelina88, ania_29, Maud11, magdalenka, Becia81, lwuska55592, jonka91, szpilka, Wiki81, Gwiazdeczka27, isabelle, kamilaaa_88, rastafanka lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna :)

Agus89 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jakie oczyska wielkie robi , śliczna jest !

Agus89 lubi tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pospal 2,5h na spacerze, gdyby nie to to nie wiem :/

Ag mata dojechała jest super :) dzięki :) ale nawet ona nie poprawiła humoru Filipowi ;)

Ag... lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    AAA,w pionowej tez można takie maluszki nosić?bo na pionowa pozycje to widziałam filmiki.tez mam właśnie pentelke elastyczna.
    Ja się trzymam wersji że można. Na szkole rodzenia był mini kurs wiązań chust i tam babka zapewniała że można jak najbardziej. Ważne żeby dziecko miało kręgosłupek w literę C i nóżki w pozycji żabki. Trzeba tylko trochę podtrzymywać główkę, przynajmniej zanim dziecko uśnie, bo wtedy się wierci i rozgląda.
    Ja polecam, za pierwszym razem było tylko trochę marudzenia, ale pobujałam i zasnął :)

Edit: i ja wiązałam patrząc na filmik w Internecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:58

Viv78 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    Mój pospal 2,5h na spacerze, gdyby nie to to nie wiem :/
    Szkoda tylko że na spacerze nie można się położyć obok i pospać :)
    Ale przynajmniej cisza jest :D

renia83, jonka91 lubią tę wiadomość

• looliii Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Zielarko peace and love :-)

Dziewczyny ja nie wiem czy to przez to mleko bebilon 1 czy maluch jest coraz starszy ale na początku nie było problemów z robieniem kupy wrecz bylismy zaniepokojeni ze Mati jak tylko zaczyna jeść to od razu dolem mu wychodzi, pierdział i fakt stękal przy robieniu kupola ale kupki szly gładko i byly takie jakie byc powinny.pediatra mowila ze wszystko jest ok. Ostatnio kupki ciężko mu zrobic, dziennie juz nie jest ich tyle ile karmien a dwie max, bardzo ciezko mu zrobic teraz kupe, nawet zrobienie baka widac idzie mu z trudem..ale kupa z wygladu widac jest ok, nie ma zatwardzen. Jak myslicie czy to moze byc problem z tym mlekiem? W sumie do tej pory nie bylo z nim problemu, czy mam martwic sie ze jest na to mleko uczulony? Jakie sa objawy uczulenia na dane mleko, i czy mozna tak nagle zmienic mleko na inne?

Hej dziewczyny Bebilon jest to mleko które zatwardza , kuzynka i 2 koleżanki karmiły dzieciaki bebilonem i odstawiły z powodu problemów z robieniem kupy , poleciły mi mleko z Hippa , u nas w szpitalu dzieciaki też są nim karmione i nie ma problemów z wypróżnianiem. Pozdrawiam ;)

82do20mmqzciyevf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48f182f079d0.jpg

Nasz skarb. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Pozdrawiamy ciepło.

ania_29, magdalenka, Malenq, szpilka, jonka91, Maud11, marrtka, Agus89, Wiki81, Gwiazdeczka27, isabelle, renia83, Anutka, kamilaaa_88, Becia81, bluegirl89, rastafanka lubią tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niestety od soboty na mm, gwiazdeczko mam tak samo jak ty, 30 mililitrow z dwoch piersi:( alek pije hippa i mlody zadowolony, kupa jedna dziennie, albo raz na dwa dni, a nastepnego dnia dwie, wiec chyba ok. A i hippa najbardziej oplaca sie kupowac w lidlu, 800g bez promocji 40 zl

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwale.:)

29can8l.jpg

2d94jg7.jpg

Selene, Paula44, lwuska55592, szpilka, jonka91, Maud11, Agus89, Wiki81, Gwiazdeczka27, magdalenka, Silatan, isabelle, renia83, Anutka, zielarka, kamilaaa_88, Becia81, bluegirl89, rastafanka lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kluska :) :) :)
    DSC0657jp_wxepwhr.jpg

Wow, Ewelina, ale ona ma boską czuprynę! :) Można już kucyki czesać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:43

Selene, Ewelina88, Paula44, lwuska55592, szpilka, jonka91, Agus89, Wiki81, Gwiazdeczka27, magdalenka, isabelle, renia83, Anutka, Maud11, Becia81, bluegirl89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
‹‹ 2049 2050 2051 2052 2053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ