X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene a co:p zrób sobie dobrze:) udanego wyjazdu. Ja juz jutro do domku:(
    Ale jeszcze spacer z Paula:D

Najlepszego w Walentynki moje kochane:) dużo milosci:)

Ewelina88, Selene, Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki amant przyszedł do domu za naszą Milką
    DSC0705jp_wxswash.jpg

Ag..., szpilka, Selene, Kawa, jonka91 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    My też wczoraj karuzele zamontowalismy. Milusia jest najbardziej zainteresowana jak jest ciemno a ona świeci i projektor działa. Po paru minutach dziecko śpi.
    nasza bez projektora ale z mozliwoscia postawienia na podłodze, no ale poki co to młody musi ja polubić

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Ty masz kotka Milke a ja tak do cory mówię. :):p

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tomi.pl/fisher-price-karuzela-stojaczek-2w1.html?gclid=CJPkmv6S4cMCFcjHtAodXX4AyA
    taka mamy i tu uwaga wkleiłam pierwszy lepszy link, ale normalnie w sklepach i na allegro prawie 100 zł taniej jest

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    nasza bez projektora ale z mozliwoscia postawienia na podłodze, no ale poki co to młody musi ja polubić
    Nasza zaakceptowana ale bardziej do snu niż do zabawy, bo tylko parę minut zaintesowania a potem oczy się zamykają.

Selene Ty masz ta mate Mała Księżniczka?

zplX18SyZp.gif
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania zostawiasz sobie w domu tego amanta?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Ania zostawiasz sobie w domu tego amanta?
    No fajny jest, ale już 2 koty doprowadzają mnie do szału :D Ciekawe czy będą z tego związku kociaki ;)

201501145565.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    No fajny jest, ale już 2 koty doprowadzają mnie do szału :D Ciekawe czy będą z tego związku kociaki ;)
    dopóki dziecka nie było to moje rzadko doprowadzały mnie do szału a teraz jestem zła kocią mamą, mam nadzieję że niedługo wszystko się unormuje, bo zal mi tych moich kociaków

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    dopóki dziecka nie było to moje rzadko doprowadzały mnie do szału a teraz jestem zła kocią mamą, mam nadzieję że niedługo wszystko się unormuje, bo zal mi tych moich kociaków
    Mam dokładnie tak samo. Irytuje mnie miauczenie jak np. karmię. No przecież się nie rozdwoję ;)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że nie tylko u mnie się pojawił z kociakiem problem.. Moja kotka ostatnio tak się domaga jedzenia i uwagi że wyciąga pazury na szafkach w kuchni jak coś robię przy blacie :/ już na odczepnego zaczęłam jej kupować pstrąga i skrzydełka z kurczaka, no ale miskę zawsze ma pełną więc już nie wiem o co jej chodzi..

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też problem z kotami.
    Domagają się głaskania i przytulania. :)
    Czują się opuszczone.
    No ale jak głaskać cztery koty i karmić dziecko? :D

Ale jak Ala zaczyna płakać to zaraz się zlatują zobaczyć co się dzieje. :D

Kawa lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pojawił się problem ze zwierzątkiem, tylko że my mamy psa... Żal mi jej, bo sporo mniej uwagi jej poświęcamy, a ona patrzy na nas z takim wyrzutem...
    Czy po odpadnięciu pępka zdarzały się Wam krwawienia z niego? Bo Idze odpadł tydzień temu i jeszcze pojawia się tam trochę krwi...

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    U nas też pojawił się problem ze zwierzątkiem, tylko że my mamy psa... Żal mi jej, bo sporo mniej uwagi jej poświęcamy, a ona patrzy na nas z takim wyrzutem...
    Czy po odpadnięciu pępka zdarzały się Wam krwawienia z niego? Bo Idze odpadł tydzień temu i jeszcze pojawia się tam trochę krwi...
    U nas tak było z krwią. To normalne. Jeżeli jest jej nie wiele to nic się nie dzieje. Ja to przemywałam tak jak kikut.

Co do zwierząt też mam ten problem. Moja suczka obrazona siedzi na fotelu i tylko do męża przychodzi. Do tego ciągle wkurza mnie jej siersc i za każdym razem jak szczeka Mała się boi. Żal mi Kropki ale nie wiem czy do teściów nie oddać jej na jakiś czas bo tam ma lepszą opiekę no i Milena nie będzie się bać. Mąż tylko się zgodzić nie chce.

zplX18SyZp.gif
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też przemywam pępuszek tak jak do tej pory, ale trochę zaniepokoiło mnie, że już tydzień po odpadnięciu, a jest krew. Dziękuję :)
    A naszą Lunkę mąż raz na jakiś czas wywozi do teściów na wieś, tam pobiega z ich psem i wraca szczęśliwsza ;) A sierść też mnie wkurza chociaż zawsze myślałam, że nie będzie mi to przeszkadzało...

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:51

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ dzisiaj piękny dzień. :)
    Byłyśmy na spacerze. Znowu w lesie. :P
    Teraz siedzę przed domem na ławce i piję herbatę. :) Ala śpi grzecznie w wózku już drugą godzinę. Świeże powietrze, słońce i śpiew ptaków. :) Ach czego chcieć więcej. :D

Miłego popołudnia. :)

Malenq, Selene, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cudowna dziś pogoda:) moja Klarcia nie lubi sie ubierać,ale gdy tylko wyjezdzamy wózkiem z domu juz śpi i przesypia cały spacer.
    Dzis dostała pierwszy kwiatek na Walentynki od...dziadzi:)

Dobrze mi słońce zrobiło na spacerze,bo od rana byłam jakas sfrustrowana.Mała spała po pare minut,budziła się, nie mogłam dobrze ani zjeśc,ani posprzatac,ani umyc się.I jeszcze sie wkurwiłam,bo wziełam z telefonem mężowi tablet i sie dziś popsuł karta graficzna w nim i musimy oddać na gwarancję i to czekanie az naprawią mnie już na samym wstepie wpienia! I byłam tak ogólnie poddenerwowana,że już się zaczęłam zastanawiac czy to nie poczatki jakiejś depresji poporodowej:)

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Jezuuu mam ochotę siebie zjeść:), z cycków się polało ale uprzedzalam ze karmie:)
    milk and chocolate:)

Ag..., renia83 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    No cudowna dziś pogoda:) moja Klarcia nie lubi sie ubierać,ale gdy tylko wyjezdzamy wózkiem z domu juz śpi i przesypia cały spacer.
    Dzis dostała pierwszy kwiatek na Walentynki od...dziadzi:)

Dobrze mi słońce zrobiło na spacerze,bo od rana byłam jakas sfrustrowana.Mała spała po pare minut,budziła się, nie mogłam dobrze ani zjeśc,ani posprzatac,ani umyc się.I jeszcze sie wkurwiłam,bo wziełam z telefonem mężowi tablet i sie dziś popsuł karta graficzna w nim i musimy oddać na gwarancję i to czekanie az naprawią mnie już na samym wstepie wpienia! I byłam tak ogólnie poddenerwowana,że już się zaczęłam zastanawiac czy to nie poczatki jakiejś depresji poporodowej:)
    Normalnie mam dzis to samo mały 10 minut bujania 2 minuty snu a poza tym NIC go nie interesuje poza cycem wiec mycie sie jedzenie na raty a poza tym jeden wrzask, że nie wspomne o ubieraniu sie na spacer az sie zastanawiam czy wychodzic tak sie zanosi jakby go ze skóry obdzierali
    po prostu dzis czuje sie jak matka do dupy
    łzy juz były (moje, bo dziecko chyba na szczescie jest jeszcze na etapie tylko krzyku) przynajmniej na spacerze tym razem usnął od razu a ja durna postanowiłam obadać inna trasę gdzie auta nie jezdza tzw obwodnica naszej wsi czyli dojazdy do pol, niestety nowy asfalt, który kładli w zeszlym roku nie jest na calości więc brnęlismy w błocie wózek jako tako ale moje kozaki no comment a i jeszcze spotkalismy wielkiego szczekajacego bernardyna, ktory mnie obwachiwał szczekajac i nawet zajrzał do wozka na szczescie przestał sie nami interesowac
    moral z tego taki, ze należy chodzić na spacer po głównych drogach a to ze nie ma chodnika to pikus przy welkich psach z wielkimi zebami (bo błoto jest do ogarniecia)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 2087 2088 2089 2090 2091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ