*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:I tak w ogóle czy mozecie po krotce napisac nazwy swoich wozkó i czy je polecacie.
Usciski dla Was.
My mamy też Camarelo tyle że Sevillę z kolekcji na 2015 rok.
Sprawdza się bardzo dobrze. Zarówno w mieście jak i w lesie.
slash lubi tę wiadomość
-
Baby design lupo comfort - jestem bardzo zadowolona, sprawdza się i pomiędzy wąskimi półkami w osiedlowym sklepie, i chodnikach, i krawężnikach, i na polnej drodze i lesie, lekko się pcha, ma skórzaną rączkę, pojemny zamykamy koszyk.
Ale my tylko miesiąc użytkujemy, warto pytać kogoś kto ma 8-12 miesięczne dziecko, wtedy będziesz mieć opinie też o spacerówce, o solidności i wytrzymałości wózka i funkcjonowaniu gdy dziecko jest trochę cięższe...
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiekszosc wozkow obecnie takie maslash wrote:Dziękuję Kawa za info.
A powiedz jak się prowadzi ten wóżek z tymi małymi kółkami z przodu? Nie utrudnia to jazdy?
moj jest swietny lekko chodzi, lekko skreca, jezdze po wertepach i zaspach- daje sobie rade
moge go polecic ale to wersja limitowana i tylko dwa sklepy maja je w swojej ofercie na wylacznosc w polsce (ewentualnie na allegro- ale wtedy go nie zobaczysz na zywo)
slash lubi tę wiadomość
-
Nic specjalnego, po prostu uważam że każdy kij ma 2 końceSelene wrote:Podziel się swoim zdaniem
każda opinia mile widziana 
Ciężko mi uwierzyć, żeby tak łatwo i bezboleśnie można było przyzwyczajenie czymś innym zamienić 
Jestem świadoma, że np. nasze wspólne spanie w ciągu nocy nie będzie takie łatwe do zmienienia i kiedyś trzeba będzie podjąć próbę przyzwyczajenia dziecka do spania we własnym łóżeczku/kołysce. Nie wyobrażam sobie rocznego dziecka śpiącego noc w noc z rodzicami... Obecnie nie chcę jeszcze tego zmieniać, no ale coś za coś
Teraz się przytulamy, ale później się chwilowo pomęczymy z buntującym się dzieckiem
Selene lubi tę wiadomość
-
Aniu moim rodzicom odzwyczajenie mojego najstraszego brata od wspolnego spania zajelo dwa tygodnie. To bylo 2 tyg ryku, spazmow, placzu dziecka i rodzicow. Moj brat mial w tedy ok pol roczku.
Rodzice chcieli isc na wesele, a z bratem miala zostac na noc babcia. Zgodzila sie tylko pod warunkiem, ze K. zasnie w swoim lozeczku (od urodzenia spal z nimi). No i udalo sie im ale to byla meczarnia.
Pozniej rodzice z moim 2 bratem i ze mna spali ale sporadycznie, jak np. ktores dziecko bylo chore.
Na pewno uda Ci sie w swoim czasie corcie odzwyczaic, jak przyjdzie na to czas. A teraz cieszcie sie soba!!!
U nas Filip zasypia sam w lozeczku ale podczas karmienia ok 5-6 zostaje juz w lozku ze mna, czasami i od 3 spimy razem.
-
A ja dzis bylam u gina na kontroli. Chcialam skonsultowac z nim niepokojace objawy, ktore sie pojawilily u mnie w ostatnim czasie.. Tj. Krwawienie/plamienie w 23 dniu pologu trwajace 3-4 dni, bol lewego jajnika (zaczeli sie to 2 dni temu) i dzis o 2 w nocy znow plamilam zywa krwia.
Generalnie niby wszystko jest ok. Bol najprawdopodobniej jest wynikiem przemeczenia i nadmiernego wysilku. A krwawienie bylo z przedsionka pochwy, sluzowka jest bbardzo delikatna i to ona podkrwawia. Moze tez byc tak, ze jak Mlody mocno sie zassie to moga byc zmow takie sytuaacje.
Tak to ladnie sie wszysto zagoilo po pekniecie. Mam tez mala nadzerke ale podobno sama sie wchlonie.
Lekarz zalecil aplikowanie globulek MUCOVAGIN na regeneracje blony ssluzowej, a jak bedzie cos bolali to nospa. Jezelu cos bedzie sie dzialo niepokojacego to od razu przychodzic. -
Nasza kruszynka odkad przyszla do domku spi w wózeczku, bo byla taka malutka (2520 jak wyszlysmy ze szpitala) i nadal jest malutka ok. 3800, ze zal bylo nam wkladac ja do lozeczka.Zastanawiam sie kiedy przenieść ja do łóżeczka...? Ma 7 tyg."Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka"
-
nick nieaktualny
-
jonka mam jednak nadzieję że sprawniej mi to pójdzie.
Gąsienica się już przemieszcza w nocy i podkrada moje miejsce na łóżku a ja jak serdel śpię między jednym a drugim
Tak więc albo trzeba kupić większą kołdrę, albo eksmitować szkraba do kołyski. I tak chcę żeby za 3 miesiące spała w łóżeczku i do tego sama w pokoju 
Dzisiaj ma być pięknie słonecznie w całej Polsce.
Trzeba skorzystać z warunków i iść na długi spacer
jonka91 lubi tę wiadomość