*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
co do forumowych spotkan, to mi i Chaneli sie udalo jak my z Pawelkiem jeszcze lezelismy a Chanela miala ktg

Chanela zgadzam sie, ze psy luzem moga byc niebezpieczne, ale w tym konkretnym przypadku pomimo mojego strachu to uwazam, ze jesli ktos mieszka wlasciwie w polu bez sasiadow, gdzie ludzie nie chodza (poza moim durnym pomyslem spacerowania tamtedy) to pies moze chodzic przy domu luzem. pies wiekowy a ja go nigdy na wiosce nie widzialam czyli po wsi nie biega a kojarze po pierwsze te luzem a po drugie te co sie same od czasu do czasu na spacer wypuszcza. no i choc uwielbiam psy i koty to nawet wlasnym nie ufam na 100 %, a obcych to sie zwyczajnie boje i na wszelki wypadek znam imiona okolicznych psiakow jakbym na swej drodze kiedys spotkala, a rowerzysci maja calkiem przegwizdane, przykro mi z powodu wujka -
Kostek przez tydzien to sie tak rozgadal ze w czasie aktywnosci gęba mu sie nie zamyka.
Jak po poworcie wlozylam go do lezaczka bujaczka to na glos smial sie do zaby:) myslalm ze wyskoczy z niego tak się ekscytował.
no i nowa zabawka- rączki;) wlasne rączki są najlepsze;)
zielarka, renia83, Wiki81, Paula44, MartaKD lubią tę wiadomość
-
śliczna - na jaki rozmiar kupujesz ciuszki?ania_29 wrote:Do plam polecam mydełko odplamiające dostępne w rossmanie
Kupsztale na ubrankach zawsze dla pewności piorę ręcznie 
Ag..., Paula fajnie że mogłyście się spotkać. Ciekawe czy jeszcze komuś z naszego grona się to uda. Szkoda że nikogo nie ma z podkarpacia...
Taka elegantka jestem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ed1e4e11c98.jpg -
zielarka wrote:Ag nie mogę się już doczekać 2 miesiące + , dzieciaki zaczną głużyć i wierzgać, sama radość.
jestem mega zaskoczona tymi nowymi umiejetnosciami. to faktycznie byl skok bo moment i tyle nowych rzeczy;)
A ja uwielbiam twoje fotki z chustą- kupilam chuste ale jakos boje sie sama wiazac jeszcze. Nie czuje sie pewnie:/ mam nadzieje ze sie ogarne z tym chustowaniem. -
nick nieaktualnyisabelle wrote:U nas dodatkowo natychmiast pojawił się katar. Na początku objawiający się mocnym zapchaniem nosa, potem silniejszy z większą ilością wydzieliny, który powodował kaszelek.
tak, tak zapomniałam o katarze..........u nas też był.......... -
nick nieaktualnyAg, Paula Wybierzemy się na wiosnę koniecznie. Proponowałabym park w Pszczynie- jest wielkiii i przyjemny na spacer, każda by miała podobną trasę do niego, a na rynku jest w razie czego wiele knajpek i lodziarnia Dolce Vita mniam
Tylko u mnie weekendy odpadają bo to jedyne dni kiedy M spędza czas z małą.
Ja w sobotę jezdziłam zapraszać rodzinę na chrzciny i dziś jezdziłam po galeriach znaleźć coś do ubrania ale nic mi nie spasowało.. W efekcie końcowym, przed chwilą zamówiłam z neta dwie sukienki, koszulę i spódnicę bo chrzciny Delki już w przyszłą niedzielę! A matka dalej się nie ogarnęła, jedynie swoją opaleniznę w Jamajce pod lampami haha
Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość
-
My od początku bazujemy na Dadach i bardzo sobie chwalę, wczoraj mężuś kupił zapas 3 bo 2 maławe a jeszcze pół paczki zostało

Filip zaliczył skok,tak mi się zdaje,na rękach wyprostowany jak struna, głowa pięknie się trzyma,do tego cały czas podskakuje jakby chciał się odbić, na brzuchu mało leży bo zaraz się majga na wszystkie strony,jak leży to jak robaczek macha nóżkami i rączkami jakby gdzieś biegł i cały czas buzią tak rusza jakby próbował coś powiedzieć i czasem coś tam mu wyjdzie
i mały wymaga już traktowania jako pelnoprawnego członka domowej społeczności - w centrum uwagi non stop
i uśmiechy rozdaje na prawo i lewo ale i tak najbardziej rozczula mnie jego podkowka na buźce jak zbiera mu się na smutasy
Ag..., Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Wiki a czy ty masz jeszcze jakies zbedne kropelki do odsprzedania? my wlasnie zmieniamy mleko na bebiko comfort na kolki i zaparcia, oby pomoglo! laski a mam takie glupie pytanie, wie ktoras czym roznia sie chusteczki nawilzane od papieru nawilzanego dla dzieci? A z nowosci u nas alek przekreca sie z brzuszka na plecy przez obydwie raczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 22:14
-
A i muszę powiedzieć że chusteczki nawilżane z Dady ale te z opinią są jak dla mnie najlepsze, super mokre i mięciutkie i kosztują nie całą 5. A dla dzieciaczkow z suchą skórą polecam płyn do kąpieli lany pod strumień wody Biały Jeleń,na naszą skórę z alergią działa na 5 a dużo taniej wychodzi niż typowe emolienty a do prania ubrań od początku używam Vizir Sensitive + Lenor Sensitive i małemu nic nie ma.
Ag..., Goosiaczek2, Viv78, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Tak, mogę się podzielić, pisz na maila [email protected]blador wrote:Wiki a czy ty masz jeszcze jakies zbedne kropelki do odsprzedania? my wlasnie zmieniamy mleko na bebiko comfort na kolki i zaparcia, oby pomoglo! laski a mam takie glupie pytanie, wie ktoras czym roznia sie chusteczki nawilzane od papieru nawilzanego dla dzieci? A z nowosci u nas alek przekreca sie z brzuszka na plecy przez obydwie raczki
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Moj Antek to w ogóle nie sypia w dzien.. Jedyne co na spacerze 2h ,a tak to dopomina sie o uwagę, ciagle chce jeść,a przynajmniej tak to wyglada Bo płacze i szuka... Trzeba go nosić itp... Jestem zagubiona... Czy tak zachowuje sie niemowlę ? Nie powinien spać więcej, a jesli czuwa, to chwilkę poleżeć, popatrzeć, a nie od razu wrzeszczeć tak, ze sie zapowietrza? Czy tak wyglada słynny skok rozwojowy?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Bell a używasz smoczka ? jak szuka Hania a jest najedzona to daje smoka. Pociumka i wypluwa. Czuje ze nie leci nic. No i u nas dużo daje przy zasypianiu, ale o dziwo tylko w dzień. W nocy po karmieniu leży i sama zasypia. Całą noc nie potrzebuje smoczka bi spi i przez den je. W dzień zasypia tylko ze smoczkiem. Staram się jej nie kolysac wcale. Daje smoczka, zawinę w rożek i sama się wycisza i przysypia w kołysce. A zwykle spi 3/4 dnia.www.styczniowki2015.phorum.pl