*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kombinezon, czapeczki i kremiki to samo zlooo i u nas.
Wrzask czasami dopiero się kończy jak mama pomajta gondola -odpieta od stelaza
Ale dzisiaj u nas brzydka pogoda,darujemy sobie spacer.zero słońca i wiatr a miało być cudnie jak wczoraj.
Słuchajcie, w czym pierzecie ciuszki?kończy mi się jelp i nie będę go znowu kupować bo nie odpiera plam. -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/303c8c6ada87.jpg
Szymuś poznał Kostka
Fantastyczny spacer - pogoda boska!
Ag..., Agus89, Viv78, Malenq, MartaKD, zielarka, Wiki81, ania_29, Chanela, Maud11, szpilka, renia83, jonka91, Selene, Ewelina88, Becia81, rastafanka, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
We wtorek mamy partonaż, jestem ciekawa ile mała przybrała bo pucki ma takie, ze szok. Będzie ważona pierwszy raz od szitala. Mała w ogóle duzo je
sama się buzi na jedzenie, śmieje od ucha do ucha, wszyscy skaczemy w okół niej a mąż z córką targują sie kto ile dziś dostał uśmiechów 
Chanela, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Bell ja mam sab simplex z Niemiec. Mogę trochę odsprzedać. Pisz na [email protected]www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Do plam polecam mydełko odplamiające dostępne w rossmanie
Kupsztale na ubrankach zawsze dla pewności piorę ręcznie 
Ag..., Paula fajnie że mogłyście się spotkać. Ciekawe czy jeszcze komuś z naszego grona się to uda. Szkoda że nikogo nie ma z podkarpacia...
Taka elegantka jestem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ed1e4e11c98.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 16:53
Chanela, Malenq, isabelle, Wiki81, MartaKD, Gwiazdeczka27, Viv78, Agus89, Paula44, Ag..., Maud11, szpilka, renia83, jonka91, Selene, Ewelina88, Becia81, rastafanka, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ja używam od kilku dni pampersy 3. Bo 2 juz nie mam i jest spoko. Ale 2 tez sa jeszcze dobre. Tylko ktoś musiałby pojechać kupic...MartaKD wrote:Lidl tez ma swoją markę pieluszek? a my wczoraj w rossmannie kupilismy jedyneczki za 9,99zl.
Od tesciowej dostaliśmy dwójki z dady,takie duze opakkowanie,ale jeszcze Klara ma za chude nózki do nich.Moze jeszcze ze 2 tygodnie.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Paula ten spacer mial jedną wadę- byl STANOWCZO za krótki:)
koniecznie wiosną powtórka ale wtedy KAWA przyjezdzasz tez;)
wrocilam, rozpakowalam klamoty, zwazylam mlodego;) efekt dokarmiania jest- w 11 dni przybral 280g wiec calkiem spoko.
Ania sliczna córa:)
Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

wszystkie mam na powyżej 3 miesięcy.