*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyuhmmmm dziwne, u mnie mała drze się jak jest w zielonych pampkach...hehehe dady są ok:)Kawa wrote:Ah i kazałam zakupić M pieluszki z Dady a że był ten wielki box 156szt to wziął, ale mam z nimi problem którego nie było z zielonymi pampami... Jak tylko mała zrobi siusiu to chyba czuje że ma mokro i drze się by natychmiast ją przebrać- czego nie było przy zielonych...
ach te dzieciaczki..... heheheheh
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dada 2 w tym domku to wychodzi ok 32 gr za sztuke. Dostalismy niestety a ja ich nie lubie właśnie z tego powodu co pisze Kawa. No i śmierdza bardzo. Natomiast te drugie co jest chyba 72 sztuki zza 29zł są lepsze i nie śmierdza.
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Dada 2 w tym domku to wychodzi ok 32 gr za sztuke. Dostalismy niestety a ja ich nie lubie właśnie z tego powodu co pisze Kawa. No i śmierdza bardzo. Natomiast te drugie co jest chyba 72 sztuki zza 29zł są lepsze i nie śmierdza.
mam wlasnie teraz te 72 za 29zl, premium comfort i bardzo zadowolona z nich jestem.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my też 2 i są troszkę za długie na nią, a poza tym nogawki szerokie, ale jedynki były na styk i czasami się przelewało tyłem. zapas 3 mamy, bo moi rodzice kupili kiedyś w netto - 3 paczki po 80sztuk w mega kartonie...
Na szczęście dla naszego portfela, Ala zaakceptowała rossmanowe, a w sumie to jej tyłek zaakceptował
Ładnie pachną i na dzień są ok, często wymieniamy, bo jak pisałam to Księżniczka z suchą dupą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:52
-
Malenq mam 2 staniki z mama by alles jeden ze sztywna dwugi z miekka miseczka oba z fiszbinami oraz bezszwowy z pepco do spania rozm s/m od bidy bedzie, ale ramiaczka sie bardzo rozciagaja i mysle ze dlugo nie pociagnie, kupilam jeszcze jakis badziew na allegro za 9.90 ale to mega badziew narazie probuje go doprac, bo choc w oryginalnym chinskim opakowaniu to chyba zanim do worka trafil to ktos go zdeptal konkretnie a ramiaczka choc odpinane to tak cienkie, ze koszulki na ramiaczkach maja grubsze
polecam alles tylko dobrze kupic w innym sklepie niz ich internetowy, bo jest taniej
Malenq lubi tę wiadomość

Będą na dzień, a zielone na noc-bo dotychczas co drugie karmienie w nocy przebierałam małą chociaż nawet nie marudziła jak miała pełno