Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ah i kazałam zakupić M pieluszki z Dady a że był ten wielki box 156szt to wziął, ale mam z nimi problem którego nie było z zielonymi pampami... Jak tylko mała zrobi siusiu to chyba czuje że ma mokro i drze się by natychmiast ją przebrać- czego nie było przy zielonych...
    uhmmmm dziwne, u mnie mała drze się jak jest w zielonych pampkach...hehehe dady są ok:)

ach te dzieciaczki..... heheheheh

Ag... lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Ala się nie drze, ale gdy czuje pełną pieluchę to nie zaśnie i nie zje... Cwaniura!
    Pieluszki z Rossmanna Fun&fit są grubsze i przez to, jak się napełnią to pęcznieją i robi się klucha z przodu i chyba jej to przeszkadza najbardziej.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm no przy tych Dadach też klucha, zresztą zielone też pęcznieją :D Będą na dzień, a zielone na noc-bo dotychczas co drugie karmienie w nocy przebierałam małą chociaż nawet nie marudziła jak miała pełno :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone też, ale są cieńsze i więcej wejdzie. My używamy z rossa w dzień, a zielonych Pampersa w nocy i na wyjścia, a co - jak luksus to luksus :) he he he

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te dady w mega paku wcale nie wychodzą tak korzystnie ( bynajniej 3) za 46gr to juz pampki mozna w promocji kupic.

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w rossie były jumbo packi po 42,99zł za 94szt.(0,46zł)
    Jak podobnie Daddy ceną wychodzą to zostaję przy Babydreamach (po 0,33zł w promocji wyszły) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:14

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a rossman juz online w calej PL:)

Ewelina88, szpilka, isabelle lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    a można mieć kartę rossnę?

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    a można mieć kartę rossnę?

nie mam pojecia, rosmana mam za rogiem wiec nie orientuje sie jak jest w online.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada 2 w tym domku to wychodzi ok 32 gr za sztuke. Dostalismy niestety a ja ich nie lubie właśnie z tego powodu co pisze Kawa. No i śmierdza bardzo. Natomiast te drugie co jest chyba 72 sztuki zza 29zł są lepsze i nie śmierdza.

Kawa lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te z rossmana to jak wyglądają...uhmmmm

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Dada 2 w tym domku to wychodzi ok 32 gr za sztuke. Dostalismy niestety a ja ich nie lubie właśnie z tego powodu co pisze Kawa. No i śmierdza bardzo. Natomiast te drugie co jest chyba 72 sztuki zza 29zł są lepsze i nie śmierdza.

mam wlasnie teraz te 72 za 29zl, premium comfort i bardzo zadowolona z nich jestem.

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:52

Malenq lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela ja mam to samo ale ja dokarmian mm po kazdym posilku, raz nie wypije nic, raz 60 a czasem nawet 100.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a te z rossmana to jak wyglądają...uhmmmm
    tzn.?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dalej 2ki nosimy wiec sie oplaca. Moja ma dlugie a chude nozki :) 3 ki tez juz wzielam box z pampersa :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też 2 i są troszkę za długie na nią, a poza tym nogawki szerokie, ale jedynki były na styk i czasami się przelewało tyłem. zapas 3 mamy, bo moi rodzice kupili kiedyś w netto - 3 paczki po 80sztuk w mega kartonie...
    Na szczęście dla naszego portfela, Ala zaakceptowała rossmanowe, a w sumie to jej tyłek zaakceptował :) Ładnie pachną i na dzień są ok, często wymieniamy, bo jak pisałam to Księżniczka z suchą dupą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:52

• szpilka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq mam 2 staniki z mama by alles jeden ze sztywna dwugi z miekka miseczka oba z fiszbinami oraz bezszwowy z pepco do spania rozm s/m od bidy bedzie, ale ramiaczka sie bardzo rozciagaja i mysle ze dlugo nie pociagnie, kupilam jeszcze jakis badziew na allegro za 9.90 ale to mega badziew narazie probuje go doprac, bo choc w oryginalnym chinskim opakowaniu to chyba zanim do worka trafil to ktos go zdeptal konkretnie a ramiaczka choc odpinane to tak cienkie, ze koszulki na ramiaczkach maja grubsze

polecam alles tylko dobrze kupic w innym sklepie niz ich internetowy, bo jest taniej

Malenq lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    to znaczy ze przywiozą mi do domu? Chociaż w sumie ja lubię łazić po sklepie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:02

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 staniki Alles do karmienia i jestem zachwycona

Malenq lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 2095 2096 2097 2098 2099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ