*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas wdrożone rozwiązania antyulewaniowe. Mąż podwyższył dno łóżka, które można regulować, tak, że głowy mamy wyżej a mała leży pod kątem i mleko nie ma szans się cofać. Często jąodbijam. Zmieniłam też kołdrę, dwa dni temu gdy coś zaczęło się dziać, zaczęłam używać wełnianej kołdry, wczoraj pomyślałam, że to może od tego i wróciłam do starej kołdry.
Można takiemu maluchowi podawać wit C? Jeśli tak to w jakiej dawce? Któraś z was o tym pisała. -
zielarka wrote:U nas wdrożone rozwiązania antyulewaniowe. Mąż podwyższył dno łóżka, które można regulować, tak, że głowy mamy wyżej a mała leży pod kątem i mleko nie ma szans się cofać. Często jąodbijam. Zmieniłam też kołdrę, dwa dni temu gdy coś zaczęło się dziać, zaczęłam używać wełnianej kołdry, wczoraj pomyślałam, że to może od tego i wróciłam do starej kołdry.
Można takiemu maluchowi podawać wit C? Jeśli tak to w jakiej dawce? Któraś z was o tym pisała. -
Zadzwoniłam do UM i mam w końcu do odebrania pesel.. Pani podobno do mnie próbowała się dodzwonić, nagrała się na pocztę.. Ale coś mi się zdaje, że pomyliła numery.. No nic najważniejsze, że Młody ma już swój "numerek"
Selene, OliOla lubią tę wiadomość