*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny głupie pytanie ale mam sobie wybrac co bym chciala dla malego na chrzciny.
Bynajmniej od mojej rodzimy bo tesciowka raczej nie potafyguje się z kupnem prezentu.
raczej chodzi mi o rzeczy do uzycia, cos praktycznego a do glowy przychodzi mi tylko krzeselko do karmienia.
Nie chce zadnych posrebrzanych smoczkow, lyzeczek czy bucikow bo wystarczy mi pamiatka chrztu a to i tak schowam do szuflady.
macie jakies pomysly? co ewentualnie same byscie chcialy? -
Selene wrote:Dziewczyny orientujecie się może na ile niezdrowa dla kręgosłupa jest huśtawka? Moja mała ma jakiś kryzys i huśtawka ratuje mi życie... Zasypia podczas huśtania i śpi w niej nieraz 3-4 godziny(wtedy wyłączam bujanie), a wcześniej była zmęczona ale do łóżeczka nie pójdzie (wieczorem za to uwielbia łóżeczko..)
No i zastanawiam się czy 4h w takim bujaku to nie za dużo...
Ja pytałam ostatnio pediatrę o huśtawkę i o noszenie w pionie bo niestety inaczej moje dziecko nie chce.
Powiedział że kręgosłup dziecka jest na tyle elastyczny że nie zrobię mu krzywdy, sadzając go w huśtawce nosząc w pionie czy nawet jak by mi spadł szanse na połąmanie uszkodzenie mu kości są naprawdę znikome.. nie pytałam niestety ile czasu może w tym siedzieć. -
nick nieaktualnyTak się nachwaliłam dziecka i miałam wczoraj wieczorem
Nie wiem co się stało Tomkowi, ale od godz. 16 do kąpania nie można było go odłożyć gdziekolwiek. Tylko rączki i nie że sobie siedzimy na kanapie tylko trzeba było chodzić! A jak nie to płacz wniebogłosy!
Na szczęście zasnął bez problemu w łóżeczku i dziś od rana jest ok, ale aż się boję podejść do bujaczka, bo jak mnie zobaczy to mu się przypomni że od mamy można wymusić noszenie
Co to mogło być? -
nick nieaktualny