*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja daję tylko przed zasypianiem w dzień.w nocy po karmieniu zasypia bez.Gwiazdeczka27 wrote:Dziewczyny podające smoczka dzieciom. Jak czesto dzieci domagaja się smoka? Mój jest chyba uzalezniony od niego az sie martwie.
Dzisiaj kupa znowu musztardowa
dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Dobrze ze jestescie :*
Właśnie dzis przyszły nowe smoki:) z lovi 0-3 i 3-6.i z avent transparentny ortodontyczny 0-6.taki ma inny kształt troche. -
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Juz trojki nosicie?
3r pampersa daję na noc i na wyjścia, w dzień kończę 2r dady z tego domku bo jeszcze kilka mi zostało a wydają się być za ciasne.
Kupiłam też Dady 3r. premium comfort fit z pomarańczowego opakowania są nawet cieńsze od zielonych pampów i nie takie sztywne jak z dady domku- ale jeszcze jej nie zakładałam bo chcę wykończyć te 2 żeby nie poszły do kosza.
już tych zielonych nie kupię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:54
-
nick nieaktualnySelen może zostaw sobie tą butelkę na później, a nóż kiedyś spasuje. U mnie było na odwrót TT smoczek jej nie odpowiadał i na dodatek się wyginał a w butelce MAMbaby jest taki kwadratowy z ogranicznikiem i jak najbardziej polubiła tą butle.
Selene lubi tę wiadomość
-
mielismy juz okragły dostalismy za darmo, wiec juz nie kombinowałam, co do koloru to nie chcialam pastelowej, pierwszy plan byl taki, ze skoro dwa lata temu polozylismy niebieskie na podloge to beda tez niebieskie sciany, ale ze w tej linii bylo wiecej kolorow do wyboru, to aczelam kombinowac i przy wspoludziale Ani29 powstało tomagdalenka wrote:A nie jest tak że szczepienie nie chroni w 100% ale w razie zachorowania przebieg jest łagodniejszy??
szpilka powiem Ci że dość odważna kolorostyka w łazience no i wanienka na pierwszym miejscu
a napisz mi jeszcze jakiej wielkości macie prysznic czy to jest 90?? dlaczego nie chcieliście kwadratowego ?? tak pytam bo akurat się nad tym zastanawiamy, może masz już to bardziej przemyślane...
U nas pogoda piękna byliśmy 2h na spacerze, a po powrocie Jaś cały czas śpi...
moj sie smoka nie domaga albo ja nie odczytuje tego domagania, smoka wciskamy mu sami, na spacerze, jak płacze i nie wiemy dlaczego, przy usupianiu jesli nie zasypia przy cycku
magdalenka lubi tę wiadomość
-
My po podwójnym spacerze: 11-13 i 14-16, a Ala nadal śpi
Nowy pojazd jej służy, he he he
A to fotka sprzed spaceru, odstroiła się z okazji imienin mojego taty, a jej Dziadka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03d656b6a07d.jpg
Śpimy po spacerze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ef3b00972ab.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:48
Agus89, lwuska55592, szpilka, Selene, magdalenka, Kawa, Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, isabelle, rastafanka, Becia81, Chanela, Bogusiar80, MonisiaK, Rybka1 lubią tę wiadomość