*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
mlody spal calą noc fajnie a ja monitoring co 30 min jak temp. Generalnie nie spie od 48h:/ temp co prawda od wczoraj od 18 nie ma no ale sprawdzalam mimo to.
za to rano sraka- kręci go w jelitkach i zrobil juz 2 wodniste zolte kupy dzis to zapewne po bactrimie. Ok 10 zadzwonie do lekrki co dalej:/
co do ubranek z zary slyszalam ze wlasnie zara promuje fit dzieciaki i ze są raczej malutkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:10
-
nick nieaktualny
-
Ag...promują ? masakra jakaś, jak można promować szczupłe niemowlaki to jest chore.
MartaKD u nas od dwóch dni kupka jest o wieeele rzadziej. Np. wczoraj była z rana a kolejna dopiero dziś ok. 2 w nocy. I od tamtej pory cisza. Co więcej siuśków też mniej, czasem po 3h pampers suchy. A jeszcze 3 dni temu kupka była nawet przy każdej zmianie pieluszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:26
-
magdalenka wrote:Ag...promują ? masakra jakaś, jak można promować szczupłe niemowlaki to jest chore.
MartaKD u nas od dwóch dni kupka jest o wieeele rzadziej. Np. wczoraj była z rana a kolejna dopiero dziś ok. 2 w nocy. I od tamtej pory cisza. Co więcej siuśków też mniej, czasem po 3h pampers suchy. A jeszcze 3 dni temu kupka była nawet przy każdej zmianie pieluszki.
Magdalenka z przymrużeniem oka to napisalam;) w sensie ze mają bardzo malutkie rozmiary. -
Kuba wykąpany przed 22, bo wcześniej hrabia sobie smacznie spał, dospał do 6 rano bez karmienia, od tego czasu jadł już 4 razy. Też z niepokojem sprawdzam pampersa, bo kupki są rzadziej niż zwykle i siuśki też, po całej nocy prawie suchy pampers, a wsunął 130 ml.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:30
-
MartaKD wrote:Dziewczyny jak tam z kupkami u maluchów? Klara niw robi codziennie.i sie zastanawiam...
Moja też nie, ostatnio zrobiła w sobotę a później w środę.
Dzień Dobry,
wczoraj padłam o 21... Wy tu piszecie o ćwiczeniach i zajęciach fizycznych , matko ja to nie mam już siły wieczorem na żadne aktywności marzy mi się jedynie łóżko. Spacery po dwie godziny są wystarczające.
-
A to spoko, bo już się przeraziłam że taką polityke ma zara.Ag... wrote:Magdalenka z przymrużeniem oka to napisalam;) w sensie ze mają bardzo malutkie rozmiary.
Jas odkrył jak to wspaniale jest przyciągać pieluszkę do buzi i ją cmokać. W ogóle ostatnio wszystko miętosi w rękach, a i same rączki stale głaszcze, dotyka, składa...
Wymyśliłam sobie że w ramach podziękowań dla gości na chrzcie dam ramki ze zdjęciem Jasia i napisem "Chrzest Święty Jasia 3.05.2015r." Napis już na zdjęciu dodam w picasie. Jedno zdjęcie na parę czyli babcia i dziadek dostają jedno zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:41
Ag... lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:A to spoko, bo już się przeraziłam że taką polityke ma zara.
Jas odkrył jak to wspaniale jest przyciągać pieluszkę do buzi i ją cmokać. W ogóle ostatnio wszystko miętosi w rękach, a i same rączki stale głaszcze, dotyka, składa...
Wymyśliłam sobie że w ramach podziękowań dla gości na chrzcie dam ramki ze zdjęciem Jasia i napisem "Chrzest Święty Jasia 3.05.2015r." Napis już na zdjęciu dodam w picasie. Jedno zdjęcie na parę czyli babcia i dziadek dostają jedno zdjęcie.
haha moja podobnie
pielucha to teraz super zabawka miętoli ja w buzi opróćz tego że ślini się jak mały buldog
-
Malenq wrote:Hej u nas tez noc ładnie przesłana...
A ja czekam na zielone światło od neurologa, bo przy diagnozie wzmożonego napięcia mięśniowego czy asymetrii nie można nosić ani w chuście ani w nosidła...ale mam nadzieje ze u nas to nie to....
Malenq a co wzbudziło Twoje wątpliwości ze poszliscie do neurologa?bo tez się nad tym zastanawiam. A chusta nas często ratuje jak jest marudny wieczór.czyli często ... -
nick nieaktualnyMała zaczęła się dość często prężyć, kilka razy zauważyłam ze jak śpi to wygina się łuk do tego jak się ja trzyma w pionie to bardzo głowę do tyłu wygina, i zaczęła dość często zaciskać piąstki, oraz coraz czestsze wojny podczas jedzenia czy to z piersi czy z butli mala niespokojna jest, wierzga nogami itp wszystko zaczęło się po szczepieniu jakiś tydzień. Teraz pediatra dała nam skierowanie do neurologa, no jakby cos to mówiła o przełożeniu kolejnych szczepień.....Viv78 wrote:Malenq a co wzbudziło Twoje wątpliwości ze poszliscie do neurologa?bo tez się nad tym zastanawiam. A chusta nas często ratuje jak jest marudny wieczór.czyli często ...
-
magdalenka wrote:Dziewczyny chciałabym zaczać ćwiczyć z Chodakowską ale nie mogę się połapać od czego zaczac ?? Turbo, skalpel, killer czy jest coś jeszcze?? nie wiem jak się do tego zabrać...
po nazwach odrzucilabym killera;) nie ma nic w nazwie soft??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:17
Malenq, renia83, isabelle, Agus89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZacznij od rogrzewko i skalpela nr2 moim zdaniem najłatwiejszy... Turbo zostaw sobie na później, jak juz obcykasz skalpel 1i2....polecam Tomka Choiñskiego tez fajnie SOE ćwiczy i 10min ćwiczenia z MelB tez spoko, można sobie ułożyć własne 50min.'....mtez bym chciała ćwiczyć ale boje się ze to będzie koniec karmienia piersią....
-
Hej.
Wczoraj kupiłam Milence taki mały gryzak. Bo wkładała raczki do buzi i ssała. Teraz w buzi ciągle gryzak, ale sama muszę dać jej do złapania go. Potrafi trzymać go tak godzinę i mamlać.
Tez właśnie rozglądam się za fajna chusta ale nie mogę odpowiedniej znaleźć. Sama nie wiem jaka ma być, bo kilka mi się podoba i ciężko coś wybrać.
Pinia gdzie uczyłaś się wiązać chustę??
-
Tak czytam i oglądam te filmiki że to chyba zbyt duże przeciążenie na brzuch póki co...ale znalazłam filmik z ćwiczeniami na wewnetrzną strone ud, więc od tego zacznę bo generalnie wszędzie przyda mi się wzmocnić mięśnie, także zacznę od nóg. Z brzuchem chyba jeszcze poczekam bo nadal czuję ból w miejscu cięcia ale od środka jakby na macicy ??Ag... wrote:po nazwach odrzucilabym killera;) nie ma nic w nazwie soft??
pogoda jakaś dziwna dzisiaj, nie wiem czy będzie padać czy nie...
malenq przez ćwiczenia można stracić pokarm??? nie wiedziałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:21
-
nick nieaktualnySelene ja juz ma wątku grudniowek czytalam ze wczesniej był problem z ta szczepionka.....
Magdalenka tak bo podczas intensywnych ćwiczeń wydziela się kortyzol a on może zahamować laktacje, tam mi lekarka tłumaczyła i powiedziała żeby lepiej joga, spacery a ćwiczyć intensywnie po zakończeniu kp