X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Ja zarejestrowałam się poprzez konto google. Zobaczymy co z tego będzie. Czy potrzebny jest stał dostęp do internetu w endomondo?

ja internet przez kartę telefoniczna mam zablokowany. Jak idę na spacer włączam endomondo i GPS. Jak już jestem w domu to wciskam Wi-Fi (mam w domu bezpłatny z UPC) i pobiera mi na konto dane ze spaceru na konto strony. Najwygodniej mi oglądać trasę spaceru i międzyczasy na kompie. Loguje się na stronie endomondo.com i przeglądam swoje trasy i statystyki.
    Wczoraj przyszły nowe koła do wózka, bo już łożyska w kółkach zajechałam - mam używany wózek. Dziś przetestujemy :)
    w marcu mam 150 km zrobione, szkoda że to się na moją wagę nie przekłada :( ale już po świętach wezmę się za siebie.

Chanela lubi tę wiadomość

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Monisia kup szumisia;)

Widziałam w DDtvn te szumisie, na moją szum działa bardzo dobrze, ale tak na prawdę tylko w nocy używamy jak jest mega marudna...

A to kogoś znajomego pomysł? :)

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    Widziałam w DDtvn te szumisie, na moją szum działa bardzo dobrze, ale tak na prawdę tylko w nocy używamy jak jest mega marudna...

A to kogoś znajomego pomysł? :)
    ja wlasnie zamówiłam wczoraj szumisia:)

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzialam szumiące misie jeszcze w ciazy w dd tvn ( prince lionheart chyba), a pozniej trafilam na szumisia i bardziej mi sie spodobal, zamowilam od razu.

w sensie czy to biznes kogos znajomego??? niee. poprosu jesli dziecko lubi szum to wg mnie zamiast wlaczac suszarke lepiej dac misia, jakies takie bardziej ludzkie mi sie to wydaje.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wasze dzieciaki sie juz przekręcają? z brzuszka na plecy i odwrotnie? albo na boczki?

Kostek sie przewrocil ze 2 razy w lutym i od tamtego czasu nic. lezy na plecach, macha nogami irekami i tyle.

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal śpi na klinie,bo ulewanie nie przechodzi...

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    czy wasze dzieciaki sie juz przekręcają? z brzuszka na plecy i odwrotnie? albo na boczki?

Kostek sie przewrocil ze 2 razy w lutym i od tamtego czasu nic. lezy na plecach, macha nogami irekami i tyle.

moja się jeszcze nie przekręca. Macha za to rękami i nogami jak opętana :)

Jak Kostek? :)

U mnie dziś dzień marudy. Nic nie pasuje na rękach na samolocik źle, w pionie źle, na plecach w bujaku źle , na płasko źle... wszystko źle.. ech i tylko kwęka i kwęka ja nie wiem czy to skok może

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:04

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a u nas od dwóch dni zryw na płacz co jakiś czas, nie może puścić bąka...a wszystko przez to że kupki są i wiele rzadziej więc gazy się zbierają, bo wczęsniej szły razem z kupą i nie było problemu. Wróciłam do espumisanu zobaczymy czy pomoże.

A ćwiczenia od jutra (tak wiem nie powinno sie tak mówić, tylko zabierać od razu za to) ale niestety jak już obczaiłam co i jak to Jaś się obudził i nie było sensu zaczynać, a teraz robie obiad. Tak więc rano mam zawsze czas jak łapie drzemkę i wtedy się wbiję z ćwiczeniami, jeszcze przed spacerem

julaa mój Jaś też nie przesypia całje nocy. Zasypia około 19 i śpi max.6h a później już pobudka co 2-3h. Rano wstaje około 6-7 pomarudzi do 8 po czym zaśnie i jeszcze godzinke pośpi do 9.

Jaś też się nie przekręca, w ogóle mało jest na brzuchu bo strasznie nie lubi.

U mnie dziś schabowe, ziemnniaczki i mizeria na obiad a u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:06

• Rybka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę kupić małej matę edukacyjną. Co możecie polecić?

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kostek spi- temp dzis nie ma. zobaczymy jak po jedzeniu z kupą bedzie. w razie biegunki mam dac 1/3 smecty

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Chcę kupić małej matę edukacyjną. Co możecie polecić?
    http://www.smyk.com/tiny-love-gimnastyka-dla-bobasa-z-palakami-plac-zabaw-mata-edukacyjna,p1044659483,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    ja mam tą, jestem zadowolona

Rybka1 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas są muzyczki i mozart;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:09

Rybka1 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AG... Moja się nie przekręca...leniuszek mały nie lubi długo na brzuchu leżeć....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula moja spi na pleckach z glowa na bok, na boczku juz nie klade, widze ze czasem jeszcze sobie uleje ale sporadycznie i leżąc z glowka na bok nie krztusi sie :)

Rybka ja dostalam mate kojec baby mix przyjaciele lasu bardzo fajna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisa z tym usypianiem trzeba poprostu przezyc marudzenie, zostawic dzidzie w lozeczku, jesli sie nie zanosi to nie podchodzic nie wisiec nad lozeczkiem, zostawic i sie przyzwyczaji ze ma samo zasypiac.

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie czasem jeszze uleje tym bardziej że daje już 1/3 porcji zagęszczacza , dlatego boję sie go zostawiać w nocy na pleckach....u mnie chyba 2 dni temu był skok bo marudził strasznie....terz je 120ml co 3-godz (w nocy je tylko raz 150 i 60ml), może wdzień za mało dostaje? płacze po jedzeniu czasem i nie wiem czy ma problemy z bąkami czy głodny....

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja np.w nocy nie lulam(dam butle , do odbicia i kładę)...w dzień jest często na rękach-taki lord

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się czasem przekręca ale ja go często pilnujeżeby był na brzuchu ze wzg. na przepukline pępkową...

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa tak zaczne robić :) Może się uda ją przyzwyczaić... Tylko ona wieczorem na prawdę robi awanturę, aż myśle czy też jej przed snem butli nie dawać...

Moja z cyckiem ma na odwrót teraz possie max 10 minut i wypycha cycka, a czasem jak chce jej dać to w ogóle nie chce łapać, albo złapie i zaraz płacz... :(
    Wieczorem z ciekawości odciągnęłam, to mleko zrobiło mi się bardzo "tłuste" może bardziej i szybciej się nim najada...

Sporo ten szumiś kosztuje, kurcze..

Ostatnio zauważyłam, że jak ją nie zapakuje w rożek, tylko śpi pod kocykiem to budzi się w poprzek łóżka...Chyba jest za bardzo aktywna, a że u nas też jeszcze pod kątem (może za dużym? bo poduszke włożyłam jaśka...) to jakby się sturlała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:33

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem czy wcześniaki tak jak mój ok.3 tyg.urodzony wcześniej, będą wszystkie czynności wykonywać pozniej od swych rówieśników?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
‹‹ 2347 2348 2349 2350 2351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ