*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:Ja zarejestrowałam się poprzez konto google. Zobaczymy co z tego będzie. Czy potrzebny jest stał dostęp do internetu w endomondo?
ja internet przez kartę telefoniczna mam zablokowany. Jak idę na spacer włączam endomondo i GPS. Jak już jestem w domu to wciskam Wi-Fi (mam w domu bezpłatny z UPC) i pobiera mi na konto dane ze spaceru na konto strony. Najwygodniej mi oglądać trasę spaceru i międzyczasy na kompie. Loguje się na stronie endomondo.com i przeglądam swoje trasy i statystyki.
Wczoraj przyszły nowe koła do wózka, bo już łożyska w kółkach zajechałam - mam używany wózek. Dziś przetestujemy
w marcu mam 150 km zrobione, szkoda że to się na moją wagę nie przekładaale już po świętach wezmę się za siebie.
Chanela lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ja widzialam szumiące misie jeszcze w ciazy w dd tvn ( prince lionheart chyba), a pozniej trafilam na szumisia i bardziej mi sie spodobal, zamowilam od razu.
w sensie czy to biznes kogos znajomego??? niee. poprosu jesli dziecko lubi szum to wg mnie zamiast wlaczac suszarke lepiej dac misia, jakies takie bardziej ludzkie mi sie to wydaje. -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:czy wasze dzieciaki sie juz przekręcają? z brzuszka na plecy i odwrotnie? albo na boczki?
Kostek sie przewrocil ze 2 razy w lutym i od tamtego czasu nic. lezy na plecach, macha nogami irekami i tyle.
moja się jeszcze nie przekręca. Macha za to rękami i nogami jak opętana
Jak Kostek?
U mnie dziś dzień marudy. Nic nie pasuje na rękach na samolocik źle, w pionie źle, na plecach w bujaku źle , na płasko źle... wszystko źle.. ech i tylko kwęka i kwęka ja nie wiem czy to skok możeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:04
-
Kurcze a u nas od dwóch dni zryw na płacz co jakiś czas, nie może puścić bąka...a wszystko przez to że kupki są i wiele rzadziej więc gazy się zbierają, bo wczęsniej szły razem z kupą i nie było problemu. Wróciłam do espumisanu zobaczymy czy pomoże.
A ćwiczenia od jutra (tak wiem nie powinno sie tak mówić, tylko zabierać od razu za to) ale niestety jak już obczaiłam co i jak to Jaś się obudził i nie było sensu zaczynać, a teraz robie obiad. Tak więc rano mam zawsze czas jak łapie drzemkę i wtedy się wbiję z ćwiczeniami, jeszcze przed spacerem
julaa mój Jaś też nie przesypia całje nocy. Zasypia około 19 i śpi max.6h a później już pobudka co 2-3h. Rano wstaje około 6-7 pomarudzi do 8 po czym zaśnie i jeszcze godzinke pośpi do 9.
Jaś też się nie przekręca, w ogóle mało jest na brzuchu bo strasznie nie lubi.
U mnie dziś schabowe, ziemnniaczki i mizeria na obiad a u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:06
-
Rybka1 wrote:Chcę kupić małej matę edukacyjną. Co możecie polecić?
ja mam tą, jestem zadowolonaRybka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie czasem jeszze uleje tym bardziej że daje już 1/3 porcji zagęszczacza , dlatego boję sie go zostawiać w nocy na pleckach....u mnie chyba 2 dni temu był skok bo marudził strasznie....terz je 120ml co 3-godz (w nocy je tylko raz 150 i 60ml), może wdzień za mało dostaje? płacze po jedzeniu czasem i nie wiem czy ma problemy z bąkami czy głodny....
-
Kawa tak zaczne robić
Może się uda ją przyzwyczaić... Tylko ona wieczorem na prawdę robi awanturę, aż myśle czy też jej przed snem butli nie dawać...
Moja z cyckiem ma na odwrót teraz possie max 10 minut i wypycha cycka, a czasem jak chce jej dać to w ogóle nie chce łapać, albo złapie i zaraz płacz...
Wieczorem z ciekawości odciągnęłam, to mleko zrobiło mi się bardzo "tłuste" może bardziej i szybciej się nim najada...
Sporo ten szumiś kosztuje, kurcze..
Ostatnio zauważyłam, że jak ją nie zapakuje w rożek, tylko śpi pod kocykiem to budzi się w poprzek łóżka...Chyba jest za bardzo aktywna, a że u nas też jeszcze pod kątem (może za dużym? bo poduszke włożyłam jaśka...) to jakby się sturlała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:33