*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRybka1 wrote:Dziękuję Babeczki :* za odpowiedz
Kawa Ty ostatnio wklejałaś link do sklepu fasardi. Zamawialas cos? bo mi sie podoba strasznie sukienka i zastanawiam sie jak jakoscwrzuciłam tu kiedyś zdjęcia ich, ale nie pamiętam na jakiej stronie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/849b7efcc955.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:20
-
A propos wózków i krytykowania innych mam. Od kilku dni na moim osiedli spotykam mamę, która wozi w głębokim wózku siedzące dziecko. Nie, żeby to dziecko podczas spaceru spało. Ona opuszcza mu budę, sadza dziecko tak, żeby opierało się o tą opuszczoną budę i tak sobie spacerują
Krew mi się mrozi jak to widzę i mam ochotę zwrócić jej uwagę, że powinna dziecko przesadzić do spacerówki, bo w ten sposób może wypaść ale trochę się boję, że na mnie naskoczy, że się wtrącam itd.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Wczoraj zostawiłam małą z teściową i pojechałam kupić kurteczkę dla małej i jestem zbulwersowana! Poniżej rozmiaru 68 nie ma nigdzie kurteczek/płaszczyków... W smyku 70zł, w 5-10-15 90zł chyba powariowali, przecież mała założyłaby tą kurtkę zaledwie kilka razy, cóż zostaniemy przy ciepłych bluzach.
Wiki ostatnio mówiła o TK MAxx, napaliłam się na zakupy tam iii haha okazało się że nie ma u mnie tego sklepu! Pomyliłam go z Takko... no ale skoro już tam byłam to wzięłam kolczyki
Wogóle stwierdziłam że albo ja jestem ekstremalną matką albo inne mamy przesadzają! Byłam na spacerze wczoraj, mała ubrana w body dł, legginsy, skarpetki, bawełniana czapeczka i na to polarkowy kombinezon z podszewką. Spotkałam dziewczyne co chrzciła w tym samym dniu, patrze a ta mała od niej w grubym kombinezonie zimowym, czapce, szaliku, rękawiczkach, opatulona kocem! Boziuu ugotowała dziecko jak kurczaka do rosołu! A sama była w bluzce na krótki rękaw bo tak ciepło było... Nie wiem czy z nią jest coś nie tak czy to ja bagatelizuję i ubieram dziecko w jedną warstwę wiecej niż ja mam na sobie..A potem byliśmy jeszcze na balkonie w huśtawce i miał ww bodziaka śpiochy czapeczke i przykrylam cienkim kocykiem
-
magdalenka wrote:Tak czytam i oglądam te filmiki że to chyba zbyt duże przeciążenie na brzuch póki co...ale znalazłam filmik z ćwiczeniami na wewnetrzną strone ud, więc od tego zacznę bo generalnie wszędzie przyda mi się wzmocnić mięśnie, także zacznę od nóg. Z brzuchem chyba jeszcze poczekam bo nadal czuję ból w miejscu cięcia ale od środka jakby na macicy ??
pogoda jakaś dziwna dzisiaj, nie wiem czy będzie padać czy nie...
malenq przez ćwiczenia można stracić pokarm??? nie wiedziałam...
Magdalenka ja na uda mogę Ci polecić ćwiczenia 8 min legs. Stare ale jare.Centymetry szybko zleciały. Robiłam 2 razy dziennie.
magdalenka lubi tę wiadomość
-
Ktoś mi podmienił dziecko. W dzień nie spi, w nocy nie spi, tylko cyc i ewentualnie spanie na cycu, w łóżeczku wrzask
wczoraj nie spala od 17 do 23, płakała a ja z nią... smoczka nie chce, butelki nie chce, noszenie na rękach nic nie daje, leżenie na brzuszku i masaże też be, espumisan dostała. W nocy pobudka o 2, 4, 6 itd. i spała z nami w łózku. wykończę się
I pomyśleć, że jako noworodek przesypiała całe noce i musieliśmy budzić.. -
Kawa wrote:Kochana u mnie obylo sie bez szumisia, przed snem karmie mala, odbijam poprzytulam, do lozeczka daje i wychodze, mysle ze to starcza w zupełności maluszkowi, jak jest marudna to daje ciumkadelko i zasypia
MonisiaK, Kawa lubią tę wiadomość
-
Ale stron do nadrobienia miałam dzisiaj.
Chyba u was też pogoda nie dopisuje.
U mnie trochę pada, ale i tak pójdę na spscer żeby Ala wieczorem nie była marudna.
Ostatnio moje dziecko stało się strasznie niecierpliwe. Chce jej dać cyca a ona się wierci i ciężko jej się uspokoić.
Jedyne co pomaga to aplikacja suszarki z telefonu.Mam jeszcze różne rodzaje suszarek.
Alicja ma swoją ulubioną.
Posłucha minutę i je spokojnie.
MonisiaK lubi tę wiadomość