X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara tak pierdzi,że czasami patrzymy na siebie w domu czy to ktoś z nas czy ona, normalnie jak dorosły człowiek.
    My w foteliku najdłużej bylismy ok.1,5 godziny jak byliśmy w szpitalu na usg bioderek i czekaliśmy na zewnątrz spacerujac. Podczas podróży na pewno bedziemy robili co jakies 40 min.postój.A wybieramy się do Poznania w maju.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta mój M ostatnio stwierdził -po co nakupowałaś butelki antykolkowe jak ona sama się odpowietrza w czasie picia (takie bonkersy wtedy wali!) hah

U mnie fotelik służy tylko do jazdy i szybkie zakupy typu biedronka, do galerii biorę gondolę :))

Na weekend jedziemy w strony Rzeszowskie do rodziny, ok 300km ciekawa jestem jak mała to zniesie... Pierwszy raz w tak długą trase jedziemy :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zawsze bierzemy gondolę, nie tylko dlatego, że nie mamy adapterów, ale mi się wydaje, że jej niewygodnie.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Klara tak pierdzi,że czasami patrzymy na siebie w domu czy to ktoś z nas czy ona, normalnie jak dorosły człowiek.
    My w foteliku najdłużej bylismy ok.1,5 godziny jak byliśmy w szpitalu na usg bioderek i czekaliśmy na zewnątrz spacerujac. Podczas podróży na pewno bedziemy robili co jakies 40 min.postój.A wybieramy się do Poznania w maju.

Marta ja do wisly jechalam 1,5h zanim zaladowalam wszystko i zanim sie na 3 auta zebralismy bez zadnego przystanku. 1,5h spokojnie da rade- przespi. nie musicie tak czesto chyba robic postojow bo to bedzie bardziej meczace niz dluzsza jazda.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to samo z pierdzeniem hehe

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa no to moze tatus bedzie chcial sie pochwalic jak to on sie malą zajmuje. Moze mu sie odmieni;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:56

Kawa lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag wczoraj znowu mu się coś odwidziało :/ wróciliśmy po 19 z zakupów i kazałam mu małą wykąpać nakarmić i ułożyć do snu, bo miałam rozjaśniać odrosty u fryzjera. Już coś kręcił nosem. Wracam, wchodze do sypialni nosi ją. Pytam się czemu jej nie wykąpał, to twierdził że wykąpał, więc pytam dlaczego ma te same body jak przygotowałam mu świeże ubranka, i kurde próbował mi wkręcić że ją przebrał w świeże, a przecież cały dzień z nią jestem i wiem w co była ubrana :/ patrze sucha głowa -nie umyłem bo już wrzeszczała- spoko dopiero co miała ciemieniuche i nie chcemy żeby wróciła a on jej nie umył tym płynem.. Oczywiście wyżej wspomniana głowa nie umyta, buzia też nie, uszy nie, a między paluchami dalej ma kłaczki. Nie wierze że ją wykąpał.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ag wczoraj znowu mu się coś odwidziało :/ wróciliśmy po 19 z zakupów i kazałam mu małą wykąpać nakarmić i ułożyć do snu, bo miałam rozjaśniać odrosty u fryzjera. Już coś kręcił nosem. Wracam, wchodze do sypialni nosi ją. Pytam się czemu jej nie wykąpał, to twierdził że wykąpał, więc pytam dlaczego ma te same body jak przygotowałam mu świeże ubranka, i kurde próbował mi wkręcić że ją przebrał w świeże, a przecież cały dzień z nią jestem i wiem w co była ubrana :/ patrze sucha głowa -nie umyłem bo już wrzeszczała- spoko dopiero co miała ciemieniuche i nie chcemy żeby wróciła a on jej nie umył tym płynem.. Oczywiście wyżej wspomniana głowa nie umyta, buzia też nie, uszy nie, a między paluchami dalej ma kłaczki. Nie wierze że ją wykąpał.

no co ty? a moze wykapal ale nie umyl miedzy paluchami. no nie chce mi sie wierzyc zeby klamal ze umył dziecko;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    no co ty? a moze wykapal ale nie umyl miedzy paluchami. no nie chce mi sie wierzyc zeby klamal ze umył dziecko;)
    Sucha wanienka, suchy fotelik- już nie chciałam mu tego wygarnąć bo ostatnio i tak cały czas sie kłócimy..

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dałam za wygraną zrobiłam "wyzwanie wewnetrzne partie ud" i "brazylijskie posladki"- obie części...chyba umieram..moja kondycja TRAGICZNA !

Chanela, zielarka lubią tę wiadomość

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U ans mały kiedyś przekręcił się a teraz nawet nie próbuje, chyba mu się nie chce

Tak samo usypiam małego jak Kawa czasami po marudzi ale generalnie sam potrafi zasnąć:)

Kurcze mój mały za żadne skarby nie chce spać na boku przez to zauważyłam że tył główki mu się spłaszcza masakra ;/ do tego nawet jak by ,,pozwalał,, na te leżenie za często nie powinnam kłaść go na bokach przez te bioderka (tak czytałam) i weź bądź mądry ;/

Paula a jak tam u Was wyszły bioderka?

U nas minimum 5 kupek dziennie ale zazwyczaj przynajmniej przy dwóch jest mega prężenie.

Któraś ostatnio pytała o książkę Oczami maluszka mam wrażenie że mój był nią bardziej zainteresowany jak był mniejszy, teraz nie zwraca na nią uwagi.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamowilam tą kostke sensoryczną i szmatke minky;)

Kawa- ano to dziwne zachowanie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę na ta stronę podaną przez Ag odnośnie chusto-noszenia i widzę że i Ewelina polubiła
    :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciłyśmy ze spaceru. Zmokłam troszkę, ale przynajmniej Alicja pospała. :)

No i dziś był pierwszy spacer z Endomondo. :D Dzięki Wam wiem że nie trzeba mieć pakietu internetu żeby działał. :D

renia83 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie wydaje że dziecko lubi być w foteliku / czy np w chuście skulone. I ja tak noszę na zakupy

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do chust jest tez taka grupa na fb ‎" Chusty - sprzedam / kupię / zamienię"

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też kocha fotelik, zasypia kiedy ją włożymy i potrafi w nim strasznie długo spać,
    pytałam pediatrę o to ostatnio i mówiła, że krzywdy nie zrobimy dziecku sadzając dziecko w nim, bo jest dobrze wyprofilowany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:18

Wiki81 lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł!
    Za nami kolejny, piękny dzień. Okna i drzwi pootwierane żeby wpuścić wiosenne powietrze, do tego niesamowity śpiew ptaków - uwielbiam wiosnę! :) Brakuje tylko mebli ogrodowych żeby można było sobie posiedzieć i wypić dobrą kawę. Za to niebawem wyciągnę hamak i bedziemy we dwie kimać na świeżym powietrzu ;)
    1 okno umyte, jeszcze tylko 4... ;)

Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość

201501145565.png
‹‹ 2351 2352 2353 2354 2355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ