*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.
-
nick nieaktualnyisabelle wrote:Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.
Ja mam ten pakiet, korzystam z FB i czytam tylko forum przed snem i po południu podczytuję, tydzień przed końcem wykorzstuję limit... -
A i mam pytanie. Przy ćwiczeniach skalpel schudłaś w dwatygodnie. A żywienie jakieś inne? Dietetyczne?
aaaaaajjjjjjjjjjuuuuupiiiii mały nie darł się w kąpieli
Patent był taki, że przyniosłam wanienkę do pokoju
Ewelina88, Anutka, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Bogusia jak chcesz schudnąć to bardziej polecilabym ci Turbo Spalanie albo Killer, brzmi okrutnie ale to są treningi interwalowe spalajace tkankę tłuszczową i pobudzające spalanie kalorii i metabolizm, natomiast Skalpel to wg mnie bardziej na rzeźbę
ja nie stosuje diet bo nie chcę i nie muszę, odzywiam się w miarę zdrowo i racjonalnie poza tym szybko zgubilam ślady ciąży. Mieszaj te treningi, efekt będzie lepszy. Wpisz sobie na YouTube Ewa Chodakowska i tam ci wyskocza treningi
Kawa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też tylko w pokoju kąpiemy, ale zastanawiam się nad przeniesiem do łazienki bo trochę problem z noszeniem wanienki z wodą, a Jaś juz noworodkiem nie jest...
Byłam w biedrze kupiłam pampy i chusteczki za 14,99 lawendowe, fajne są te dwie małe paczuszki, w sam raz na jakieś wyjazdy.
Dałam małemu 20ml wody przegotowanej bo bidulek nie może sobie z pierdami poradzić + espumisan do tego.Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej.
Ja dziś po ciężkiej nocy (od 3 młody prawie nie spał.. ucinał dobie drzemki 5-15 minut i kręcił się po łóżeczku, płakał) miałam równie ciekawy dzień.. Mały był bardzo marudny. Byliśmy trochę wcześniej na spacerze i dobrze, bo po 12, tak jak zawsze chodzimy, co chwilkę mżawka. Cały dzień marudził, płakał, prawie nie spał. Rozchmurzył się po zrobieniu kupki i kąpieli, ale nie na długo po zaraz usnął. Niedawno się przebudził na cyca i teraz usnął w łóżeczku..
A dzięki Wam w końcu przestałam podchodzić do łóżeczka, jak mały zasypia i co po 5 minutach wiercenia się padł!
Ściągnęłam sobie aplikację na telefon Pedometr i liczy mi kroki, dystans, czas, prędkość i spalone kalorie. Dziś przeszliśmy 3,5km w 40 minutPóźniej był wrzask i musiałam lecieć na łeb na szyję do domu..
Widzę, że Wy dziś dużo o zakupach rozmawiaciew sobotę kupiłam sobie spodnie w ważki i motyle i dziś dokupiłam na allegro 2 tuniki. Mam dzieję, że będą pasować i nie okażą się ubraniami na raz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 19:49
-
nick nieaktualny
-
ŁadneJa sobie dzisiaj kupiłam legginsy ze skaju i bluzkę z baskinką
Dla Natki miałam 2 czapeczki ażurowe, ale gdzieś je po drodze zgubiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny