X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    wlasnie rozpakowala zamowienie z gemini- mam 2 duze reklamowy folii bąbelkowej;) ktoras chętna??
    Ja też właśnie uporałam się z tą folią z paczki. Rozumiem, że tak bezpiecznie, ale masakra!!! Tyle rozpakowywania i śmieci!!!

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.

Właśnie ;/ mi pediatra powiedział że foteliki nie wpływają źle na kręgosłup dziecka tj huśtawki itp.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Jak dobrze wycelujecie z karmieniem to może pokonacie trasę bez żadnego przystanku. My mamy taki patent, że pakujemy auto, ubieramy się i dopiero karmimy małą. Odbija i myk do fotelika. W miejscu docelowym pierwszą rzeczą nie są buziaczki z rodziną ale zmiana pampersa i szykowanie butli :) Raz jak jechaliśmy do moich rodziców (ok 250 km) w trakcie podróży zatrzymaliśmy się na stacji benzynowej. Przewinęłam i nakarmiłam małą na tylnym siedzeniu, udało się i po chwili młoda znów spała. Nie musieliśmy siać popłochu zaraz po przyjeździe do dziadków :)

Zawsze gdziekolwiek jedziemy, przed spacerem to przed wyjściem butla ;)
    Kupiłam podgrzewacz do auta więc może obejdzie się bez postoju, chyba że po hotdogi na stacji orlen :D

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.
    Wcześniej może i byly foteliki niefajne dla maluchów,ja wieźliśmy Klarę ze szpitala to byłam przerażona bo wpadla wręcz w ten fotelik,ale teraz w miare ok w nim wygląda i tez śpi,chociaż często z nią nie jeździmy.4 razy jechała,najdalej 20km.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Zawsze gdziekolwiek jedziemy, przed spacerem to przed wyjściem butla ;)
    Kupiłam podgrzewacz do auta więc może obejdzie się bez postoju, chyba że po hotdogi na stacji orlen :D

jak wygląda ten samochodowy podgrzewacz? Podłącza się do zapalniczki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:56

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabell mam ten:
    http://www.babyono.com/podgrzewacz-samochodowy.html
    Dopiero go będziemy testować, bo jeszcze nie używaliśmy ;) podłączenie do zapalniczki, 2w1 podgrzewacz i termos ;)

isabelle lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki do zapalniczki. Tez 10 lat temu kupiony. Owija sie butelkę dookola wiec pasuje do wszystkiego, nawet do słoiczków

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    My wróciłyśmy ze spaceru. Zmokłam troszkę, ale przynajmniej Alicja pospała. :)

No i dziś był pierwszy spacer z Endomondo. :D Dzięki Wam wiem że nie trzeba mieć pakietu internetu żeby działał. :D
    Ja mam jakiś pakiet ale boję sie ze przez spacery z endomondo przekrocze.to co trzeba zrobić żeby chodzić bez neta?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja mam jakiś pakiet ale boję sie ze przez spacery z endomondo przekrocze.to co trzeba zrobić żeby chodzić bez neta?

Wlaczasz GPS tylko. Potem odpalasz apkę Endomondo i działa. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 26.03 w Biedronce chusteczki nawilżające Dada 256szt za 14,99zl.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:

Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.

w spitalu przekraczalam 1GB szybko;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia to niezłe efekty. Możecie podać linki do tych ćwiczeń? Czy jak wbiję to mi wyskoczy jedna strona a nie milion? Ja na razie jadę zumbę, ale coś innego by się przydało :)Jutro w rozmowach w toku o laskach, które zgubiły dużo kg.
    Dziś małego dla odmiany będę kąpać w pokoju. Zobaczymy jaka będzie reakcja.
    U nas pogoda denna. Ciemno jak w smoczej jamie.
    A ja na obiad gotowałam rosołek :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Od 26.03 w Biedronce chusteczki nawilżające Dada 256szt za 14,99zl.

Które? Te fajne?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    w spitalu przekraczalam 1GB szybko;)

To zrozumiałe, całą dobę online, ale jak się korzysta tylko podczas wyjść z domu/wyjazdów to nie sposób przekroczyć.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Które? Te fajne?
    tak

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    To zrozumiałe, całą dobę online, ale jak się korzysta tylko podczas wyjść z domu/wyjazdów to nie sposób przekroczyć.

ano racja;) chyba ze na spacerze sciagasz filmy przez kom;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio walcze żeby mała jadła leżąc bokiem. brzuch do brzucha. Ona woli lezec na plecach. tylko teraz na boku przy piersi zaczeła mnie "dziobać", wygina się do tyłu, i odpycha od cycka rękami jednocześnie trzymając sutek. coś jest nie tak czy to nowa umiejętność?

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia na pewno chce jeść? Moja tak czasami cudaczy, niby węszy za cycem a jak go dostaje to ssie i zaraz puszcza i tak co chwilę. Jak jest bardzo głodna to je ładnie :)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Pinia na pewno chce jeść? Moja tak czasami cudaczy, niby węszy za cycem a jak go dostaje to ssie i zaraz puszcza i tak co chwilę. Jak jest bardzo głodna to je ładnie :)
    U nas jest tak samo i zrobiłam eksperyment, przy takim zachowaniu, odstawilam piers odciagnelam resztę pokarmu do butli, wyszło cos około 40ml i dałam małej...i tak jak jest jeszcze głodna to wypija wszystko, a jak nie to i butle odrzuca.....moje zdanie to zaczęła cwaniakować i jak trzeba trochę wysiłku włożyć to jej się normalnie nie chce ssać....
    Może tez zobacz, czy faktycznie głodna czy juz tylko bawić cycem się chce..

‹‹ 2352 2353 2354 2355 2356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ