Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    wlasnie rozpakowala zamowienie z gemini- mam 2 duze reklamowy folii bąbelkowej;) ktoras chętna??
    Ja też właśnie uporałam się z tą folią z paczki. Rozumiem, że tak bezpiecznie, ale masakra!!! Tyle rozpakowywania i śmieci!!!

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.

Właśnie ;/ mi pediatra powiedział że foteliki nie wpływają źle na kręgosłup dziecka tj huśtawki itp.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Jak dobrze wycelujecie z karmieniem to może pokonacie trasę bez żadnego przystanku. My mamy taki patent, że pakujemy auto, ubieramy się i dopiero karmimy małą. Odbija i myk do fotelika. W miejscu docelowym pierwszą rzeczą nie są buziaczki z rodziną ale zmiana pampersa i szykowanie butli :) Raz jak jechaliśmy do moich rodziców (ok 250 km) w trakcie podróży zatrzymaliśmy się na stacji benzynowej. Przewinęłam i nakarmiłam małą na tylnym siedzeniu, udało się i po chwili młoda znów spała. Nie musieliśmy siać popłochu zaraz po przyjeździe do dziadków :)

Zawsze gdziekolwiek jedziemy, przed spacerem to przed wyjściem butla ;)
    Kupiłam podgrzewacz do auta więc może obejdzie się bez postoju, chyba że po hotdogi na stacji orlen :D

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.
    Wcześniej może i byly foteliki niefajne dla maluchów,ja wieźliśmy Klarę ze szpitala to byłam przerażona bo wpadla wręcz w ten fotelik,ale teraz w miare ok w nim wygląda i tez śpi,chociaż często z nią nie jeździmy.4 razy jechała,najdalej 20km.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Zawsze gdziekolwiek jedziemy, przed spacerem to przed wyjściem butla ;)
    Kupiłam podgrzewacz do auta więc może obejdzie się bez postoju, chyba że po hotdogi na stacji orlen :D

jak wygląda ten samochodowy podgrzewacz? Podłącza się do zapalniczki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:56

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabell mam ten:
    http://www.babyono.com/podgrzewacz-samochodowy.html
    Dopiero go będziemy testować, bo jeszcze nie używaliśmy ;) podłączenie do zapalniczki, 2w1 podgrzewacz i termos ;)

isabelle lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki do zapalniczki. Tez 10 lat temu kupiony. Owija sie butelkę dookola wiec pasuje do wszystkiego, nawet do słoiczków

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    My wróciłyśmy ze spaceru. Zmokłam troszkę, ale przynajmniej Alicja pospała. :)

No i dziś był pierwszy spacer z Endomondo. :D Dzięki Wam wiem że nie trzeba mieć pakietu internetu żeby działał. :D
    Ja mam jakiś pakiet ale boję sie ze przez spacery z endomondo przekrocze.to co trzeba zrobić żeby chodzić bez neta?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja mam jakiś pakiet ale boję sie ze przez spacery z endomondo przekrocze.to co trzeba zrobić żeby chodzić bez neta?

Wlaczasz GPS tylko. Potem odpalasz apkę Endomondo i działa. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 26.03 w Biedronce chusteczki nawilżające Dada 256szt za 14,99zl.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:

Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.

w spitalu przekraczalam 1GB szybko;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia to niezłe efekty. Możecie podać linki do tych ćwiczeń? Czy jak wbiję to mi wyskoczy jedna strona a nie milion? Ja na razie jadę zumbę, ale coś innego by się przydało :)Jutro w rozmowach w toku o laskach, które zgubiły dużo kg.
    Dziś małego dla odmiany będę kąpać w pokoju. Zobaczymy jaka będzie reakcja.
    U nas pogoda denna. Ciemno jak w smoczej jamie.
    A ja na obiad gotowałam rosołek :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Od 26.03 w Biedronce chusteczki nawilżające Dada 256szt za 14,99zl.

Które? Te fajne?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    w spitalu przekraczalam 1GB szybko;)

To zrozumiałe, całą dobę online, ale jak się korzysta tylko podczas wyjść z domu/wyjazdów to nie sposób przekroczyć.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Które? Te fajne?
    tak

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    To zrozumiałe, całą dobę online, ale jak się korzysta tylko podczas wyjść z domu/wyjazdów to nie sposób przekroczyć.

ano racja;) chyba ze na spacerze sciagasz filmy przez kom;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio walcze żeby mała jadła leżąc bokiem. brzuch do brzucha. Ona woli lezec na plecach. tylko teraz na boku przy piersi zaczeła mnie "dziobać", wygina się do tyłu, i odpycha od cycka rękami jednocześnie trzymając sutek. coś jest nie tak czy to nowa umiejętność?

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia na pewno chce jeść? Moja tak czasami cudaczy, niby węszy za cycem a jak go dostaje to ssie i zaraz puszcza i tak co chwilę. Jak jest bardzo głodna to je ładnie :)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Pinia na pewno chce jeść? Moja tak czasami cudaczy, niby węszy za cycem a jak go dostaje to ssie i zaraz puszcza i tak co chwilę. Jak jest bardzo głodna to je ładnie :)
    U nas jest tak samo i zrobiłam eksperyment, przy takim zachowaniu, odstawilam piers odciagnelam resztę pokarmu do butli, wyszło cos około 40ml i dałam małej...i tak jak jest jeszcze głodna to wypija wszystko, a jak nie to i butle odrzuca.....moje zdanie to zaczęła cwaniakować i jak trzeba trochę wysiłku włożyć to jej się normalnie nie chce ssać....
    Może tez zobacz, czy faktycznie głodna czy juz tylko bawić cycem się chce..

‹‹ ‹ 2352 2353 2354 2355 2356 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ