*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:wlasnie rozpakowala zamowienie z gemini- mam 2 duze reklamowy folii bąbelkowej;) ktoras chętna??www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Melula wrote:Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.
Właśnie ;/ mi pediatra powiedział że foteliki nie wpływają źle na kręgosłup dziecka tj huśtawki itp. -
nick nieaktualnyisabelle wrote:Jak dobrze wycelujecie z karmieniem to może pokonacie trasę bez żadnego przystanku. My mamy taki patent, że pakujemy auto, ubieramy się i dopiero karmimy małą. Odbija i myk do fotelika. W miejscu docelowym pierwszą rzeczą nie są buziaczki z rodziną ale zmiana pampersa i szykowanie butli
Raz jak jechaliśmy do moich rodziców (ok 250 km) w trakcie podróży zatrzymaliśmy się na stacji benzynowej. Przewinęłam i nakarmiłam małą na tylnym siedzeniu, udało się i po chwili młoda znów spała. Nie musieliśmy siać popłochu zaraz po przyjeździe do dziadków
Zawsze gdziekolwiek jedziemy, przed spacerem to przed wyjściem butla
Kupiłam podgrzewacz do auta więc może obejdzie się bez postoju, chyba że po hotdogi na stacji orlen -
Melula wrote:Czyli, co lekarz to inne słowa. Mi mówili, że nie powinno się za długo, ale ja w sumie nie mam takiego fotelika do wózka, więc nie mam problemu.
-
Kawa wrote:Zawsze gdziekolwiek jedziemy, przed spacerem to przed wyjściem butla
Kupiłam podgrzewacz do auta więc może obejdzie się bez postoju, chyba że po hotdogi na stacji orlen
jak wygląda ten samochodowy podgrzewacz? Podłącza się do zapalniczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:56
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:My wróciłyśmy ze spaceru. Zmokłam troszkę, ale przynajmniej Alicja pospała.
No i dziś był pierwszy spacer z Endomondo.Dzięki Wam wiem że nie trzeba mieć pakietu internetu żeby działał.
-
MartaKD wrote:Ja mam jakiś pakiet ale boję sie ze przez spacery z endomondo przekrocze.to co trzeba zrobić żeby chodzić bez neta?
Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.
-
isabelle wrote:Marta, a jaki masz pakiet? Wbrew pozorom bardzo ciężko przekroczyć. Ja miałam zawsze 1 GB internetu i nawet do połowy nie wykorzystałam, a ciągle włączony (poza domem, bo w domu WIFI), korzystam często z facebooka, poczty, forum, jakdojade, endomondo itd.
w spitalu przekraczalam 1GB szybko;) -
Renia to niezłe efekty. Możecie podać linki do tych ćwiczeń? Czy jak wbiję to mi wyskoczy jedna strona a nie milion? Ja na razie jadę zumbę, ale coś innego by się przydało :)Jutro w rozmowach w toku o laskach, które zgubiły dużo kg.
Dziś małego dla odmiany będę kąpać w pokoju. Zobaczymy jaka będzie reakcja.
U nas pogoda denna. Ciemno jak w smoczej jamie.
A ja na obiad gotowałam rosołek -
Ostatnio walcze żeby mała jadła leżąc bokiem. brzuch do brzucha. Ona woli lezec na plecach. tylko teraz na boku przy piersi zaczeła mnie "dziobać", wygina się do tyłu, i odpycha od cycka rękami jednocześnie trzymając sutek. coś jest nie tak czy to nowa umiejętność?Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualnyania_29 wrote:Pinia na pewno chce jeść? Moja tak czasami cudaczy, niby węszy za cycem a jak go dostaje to ssie i zaraz puszcza i tak co chwilę. Jak jest bardzo głodna to je ładnie
Może tez zobacz, czy faktycznie głodna czy juz tylko bawić cycem się chce..