*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus89 wrote:Ja zamówiłam dzisiaj bluzkę do karmienia piersią, bo coraz częściej zdarza mi się karmić poza domem.
Ja też musiałam nakarmić dzisiaj małą na spacerze, bo lizanie kamizelki przestało jej w pewnym momencie wystarczać
Wiosenny szał zakupowyI dobrze, coś nam się od życia należy
jonka91, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzwonila pani dr, ucieszyla ją wiadomosc o wysypce- prawdopodobnie to 3 dniowka ale nieco wczesnie bo ona najczesciej od 6 mca sie zdarza.
kazala nie dawac bactrimu ( bo mozliwe tez ze to po tym leku- jest jako czeste dzialanie niepożądane) zobaczymy jutro. -
Bogusia skalpel też da radę 1 czy 2 tylko wg mnie może to trochę potrwać, zależy od tego ile chcesz się pozbyć kg,możesz dodatkowo biegać czy coś innego wymyślić, nie zniechecaj się
trzymam kciukasy
A my jutro z rana morfologia i usg główki kontrolne Filipka. Nie lubię po tych lekarzach z młodym latać. Cierpliwie czekam aż skończą się szczepienia itp i dadzą nam spokójtroche se poczekam
-
Isabelle nie wiem czy pozytywna ta energia czy nie bo często nie mam siły ale jak to mówi Ewa Ch. "nic się samo nie wydarzy
" dupke trza ruszyć i może nie latam po treningu naladowana endorfinami nie wiadomo jak ale mam poczucie satysfakcji że mimo wszystko nie podałam się
a poza tym miło jak mi mój mówi że super wyglądam i że jest pełen podziwu i dumy że mimo iż nie śpię po nocach,ogarniam temat domu i dzieci to jeszcze robię tyle dla siebie
Rybka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku nie mogę doczekać się tego nosidełka
jutro będzie
nareszcie odzyskam trochę wolności bo z tym wózkiem miałam już dość, sam wózek waży 16kg do tego młody ponad 6kg plus zakupy ze 3 siatki i tak latalam po 3 razy na drugie piętro, jeszcze dopóki młody tolerowal taką formę komunikacji no to ok wiesz po co to robisz ale jak wyjście z domu kojarzy się z terrorem to masz dość na samą myśl, a tak poczekamy spokojnie aż zacznie sam konkretnie siedzieć i rano zakupy w nosidełku a popołudniu spacer w wózku spacerowce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:45