X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Klara w ciągu dnia potrafi jesc co 2 godzinki,w nocy co 5.

U mnie tak samo

• OliOla Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:57

magdalenka lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rób przerwy jak dzisiaj poćwiczysz to nie będziesz tak mocno czuła tych zakwasów przynajmniej ja tak miałam. Nie robiłam przerw i nogi i cała reszta szybko się przyzwyczaiła i po paru dniach już mogłam ćwiczyć bez obaw o zakwasy.

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-) i nas też niezła noc. Młoda pospala od 20 do 23 a później do 5. Godzinka zabawy i do 9. Teraz leży i wierzga tymi małymi kopytkami.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    A ja się dzisiaj kiepsko czuję. Jestem padnięta, mimo że noc była całkiem ok. Chyba całe dotychczasowe zmęczenie teraz wychodzi

Aniu dziś piątek więc po całym tygodniu pracy człowiek zwykle zmeczony ;-) hehe a tak serio to też miewam dni kiedy jestem totalną detka. Myślę,ze to co piszesz kumulacja.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje porady fachowcow,czyli Was kovhane:-) dostalam dzis pierwsza miesiaczke,czy moge zaczac dzis brac tabletki anty? Lekarza mam we wtorek a wiem ze trzeba je zaczac w 1 dniu miesiaczki....

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    Potrzebuje porady fachowcow,czyli Was kovhane:-) dostalam dzis pierwsza miesiaczke,czy moge zaczac dzis brac tabletki anty? Lekarza mam we wtorek a wiem ze trzeba je zaczac w 1 dniu miesiaczki....
    Jeśli nie karmisz piersią, to zaczynasz brać tabletki w pierwszy dzień cyklu, czyli w pierwszy dzień miesiączki.
    Jeśli kp to tabletki są jednoskładnikowe i zaczynasz w dowolnym dniu i stosujesz dodatkowe zabezpieczenie przez 2 tyg.

relgtgf6uee8xud8.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tez jedno pytanie moj synek budzi sie codziennie o tej samej godznie i lacze zwykle jest to 4.00 4.15....a je wczesniej o 3. Czy to kolki?..

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Jeśli nie karmisz piersią, to zaczynasz brać tabletki w pierwszy dzień cyklu, czyli w pierwszy dzień miesiączki.
    Jeśli kp to tabletki są jednoskładnikowe i zaczynasz w dowolnym dniu i stosujesz dodatkowe zabezpieczenie przez 2 tyg.
    Dzieki:-) nie zdazylam jeszcze po porodzie pojsc do ginekologa ale tabletki mam sprzed ciązy...

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio przez reklamę Diora mam faze na tą piosenkę...https://www.youtube.com/watch?v=iJb7cBfrxbo

Ag..., Ewelina88, Rybka1 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Ostatnio przez reklamę Diora mam faze na tą piosenkę...https://www.youtube.com/watch?v=iJb7cBfrxbo

haha, ja tez;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    haha, ja tez;)
    I ja:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    Dzieki:-) nie zdazylam jeszcze po porodzie pojsc do ginekologa ale tabletki mam sprzed ciązy...
    A karmisz piersią?

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wczoraj byliśmy znów w poradni - bilirubina spadła do 38 (czyli 2,2) ale próby wątrobowe dalej wysokie :/ Pobrali krew Tomkowi na jakiś test chorób metabolicznych - badanie wysłane do Warszawy, czekamy.
    Ogólnie jest ok, ale te wysokie próby wątrobowe skądś musiały się wziąć :/
    Łapaliśmy wczoraj siuśki w poradni bo Pani doktor dopiero w gabinecie stwierdziła że chce mieć badanie moczu :)

Pogoda dziś masakryczna :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy Wy na noc ubieracie dzieci w piżamki???
    Mój Tomek śpi normalnie w body + półśpiochy i nie wiem czy zacząć ubierać w piżamę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka ta sukienka którą wybrałaś wydaje mi się że jest z tego samego materiału co ja mam tą czarną (przynajmniej tak na zdjęciach wygląda) czyli materiał nieco grubszy, sztywniejszy, i mało rozciągliwy, ale całkiem ok fajnie się prezentuje. Tylko weź pod uwagę że te sukienki są mini tzn zależy jakiego wzrostu jesteś bo ja mam ok 173 i wszystko mam mini zazwyczaj :P

U mnie za oknem wstrętna pogoda, pada... alleeee jest plus tego dnia! Dotarły moje śliczności :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3415bb4585c1.jpg

magdalenka, kasiakra, Selene, Chanela, Bogusiar80, jonka91, Rybka1, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Dziewczyny a czy Wy na noc ubieracie dzieci w piżamki???
    Mój Tomek śpi normalnie w body + półśpiochy i nie wiem czy zacząć ubierać w piżamę...

kostek w nocy spi w pajacu albo bodziakach+polspiochach.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Rybka ta sukienka którą wybrałaś wydaje mi się że jest z tego samego materiału co ja mam tą czarną (przynajmniej tak na zdjęciach wygląda) czyli materiał nieco grubszy, sztywniejszy, i mało rozciągliwy, ale całkiem ok fajnie się prezentuje. Tylko weź pod uwagę że te sukienki są mini tzn zależy jakiego wzrostu jesteś bo ja mam ok 173 i wszystko mam mini zazwyczaj :P

U mnie za oknem wstrętna pogoda, pada... alleeee jest plus tego dnia! Dotarły moje śliczności :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3415bb4585c1.jpg

no faaajne, u mnie groziłoby to conajmniej skręceniem kostki;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud my na noc mamy:
    body +półśpioch lub śpioch albo pajac/rampers :)
    na dzień nosimy sukieneczki i "wyjściowe" ciuszki bo kiedy byśmy mieli je wykorzystać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg właśnie są bardzo wygodne i niskie! No jak kapciuszki, mają 9,5cm tylko i koturn 2cm więc nie czuć pochylenia stopy :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

‹‹ 2356 2357 2358 2359 2360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ