*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie rób przerwy jak dzisiaj poćwiczysz to nie będziesz tak mocno czuła tych zakwasów przynajmniej ja tak miałam. Nie robiłam przerw i nogi i cała reszta szybko się przyzwyczaiła i po paru dniach już mogłam ćwiczyć bez obaw o zakwasy.
magdalenka lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:A ja się dzisiaj kiepsko czuję. Jestem padnięta, mimo że noc była całkiem ok. Chyba całe dotychczasowe zmęczenie teraz wychodzi
Aniu dziś piątek więc po całym tygodniu pracy człowiek zwykle zmeczonyhehe a tak serio to też miewam dni kiedy jestem totalną detka. Myślę,ze to co piszesz kumulacja.
-
julaa85 wrote:Potrzebuje porady fachowcow,czyli Was kovhane:-) dostalam dzis pierwsza miesiaczke,czy moge zaczac dzis brac tabletki anty? Lekarza mam we wtorek a wiem ze trzeba je zaczac w 1 dniu miesiaczki....
Jeśli kp to tabletki są jednoskładnikowe i zaczynasz w dowolnym dniu i stosujesz dodatkowe zabezpieczenie przez 2 tyg. -
kasiakra wrote:Jeśli nie karmisz piersią, to zaczynasz brać tabletki w pierwszy dzień cyklu, czyli w pierwszy dzień miesiączki.
Jeśli kp to tabletki są jednoskładnikowe i zaczynasz w dowolnym dniu i stosujesz dodatkowe zabezpieczenie przez 2 tyg. -
nick nieaktualnyA my wczoraj byliśmy znów w poradni - bilirubina spadła do 38 (czyli 2,2) ale próby wątrobowe dalej wysokie
Pobrali krew Tomkowi na jakiś test chorób metabolicznych - badanie wysłane do Warszawy, czekamy.
Ogólnie jest ok, ale te wysokie próby wątrobowe skądś musiały się wziąć
Łapaliśmy wczoraj siuśki w poradni bo Pani doktor dopiero w gabinecie stwierdziła że chce mieć badanie moczu
Pogoda dziś masakryczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybka ta sukienka którą wybrałaś wydaje mi się że jest z tego samego materiału co ja mam tą czarną (przynajmniej tak na zdjęciach wygląda) czyli materiał nieco grubszy, sztywniejszy, i mało rozciągliwy, ale całkiem ok fajnie się prezentuje. Tylko weź pod uwagę że te sukienki są mini tzn zależy jakiego wzrostu jesteś bo ja mam ok 173 i wszystko mam mini zazwyczaj
U mnie za oknem wstrętna pogoda, pada... alleeee jest plus tego dnia! Dotarły moje śliczności
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3415bb4585c1.jpgmagdalenka, kasiakra, Selene, Chanela, Bogusiar80, jonka91, Rybka1, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Rybka ta sukienka którą wybrałaś wydaje mi się że jest z tego samego materiału co ja mam tą czarną (przynajmniej tak na zdjęciach wygląda) czyli materiał nieco grubszy, sztywniejszy, i mało rozciągliwy, ale całkiem ok fajnie się prezentuje. Tylko weź pod uwagę że te sukienki są mini tzn zależy jakiego wzrostu jesteś bo ja mam ok 173 i wszystko mam mini zazwyczaj
U mnie za oknem wstrętna pogoda, pada... alleeee jest plus tego dnia! Dotarły moje śliczności
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3415bb4585c1.jpg
no faaajne, u mnie groziłoby to conajmniej skręceniem kostki;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny