X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Klara w ciągu dnia potrafi jesc co 2 godzinki,w nocy co 5.

U mnie tak samo

• OliOla Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:57

magdalenka lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rób przerwy jak dzisiaj poćwiczysz to nie będziesz tak mocno czuła tych zakwasów przynajmniej ja tak miałam. Nie robiłam przerw i nogi i cała reszta szybko się przyzwyczaiła i po paru dniach już mogłam ćwiczyć bez obaw o zakwasy.

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-) i nas też niezła noc. Młoda pospala od 20 do 23 a później do 5. Godzinka zabawy i do 9. Teraz leży i wierzga tymi małymi kopytkami.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    A ja się dzisiaj kiepsko czuję. Jestem padnięta, mimo że noc była całkiem ok. Chyba całe dotychczasowe zmęczenie teraz wychodzi

Aniu dziś piątek więc po całym tygodniu pracy człowiek zwykle zmeczony ;-) hehe a tak serio to też miewam dni kiedy jestem totalną detka. Myślę,ze to co piszesz kumulacja.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje porady fachowcow,czyli Was kovhane:-) dostalam dzis pierwsza miesiaczke,czy moge zaczac dzis brac tabletki anty? Lekarza mam we wtorek a wiem ze trzeba je zaczac w 1 dniu miesiaczki....

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    Potrzebuje porady fachowcow,czyli Was kovhane:-) dostalam dzis pierwsza miesiaczke,czy moge zaczac dzis brac tabletki anty? Lekarza mam we wtorek a wiem ze trzeba je zaczac w 1 dniu miesiaczki....
    Jeśli nie karmisz piersią, to zaczynasz brać tabletki w pierwszy dzień cyklu, czyli w pierwszy dzień miesiączki.
    Jeśli kp to tabletki są jednoskładnikowe i zaczynasz w dowolnym dniu i stosujesz dodatkowe zabezpieczenie przez 2 tyg.

relgtgf6uee8xud8.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tez jedno pytanie moj synek budzi sie codziennie o tej samej godznie i lacze zwykle jest to 4.00 4.15....a je wczesniej o 3. Czy to kolki?..

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Jeśli nie karmisz piersią, to zaczynasz brać tabletki w pierwszy dzień cyklu, czyli w pierwszy dzień miesiączki.
    Jeśli kp to tabletki są jednoskładnikowe i zaczynasz w dowolnym dniu i stosujesz dodatkowe zabezpieczenie przez 2 tyg.
    Dzieki:-) nie zdazylam jeszcze po porodzie pojsc do ginekologa ale tabletki mam sprzed ciązy...

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio przez reklamę Diora mam faze na tą piosenkę...https://www.youtube.com/watch?v=iJb7cBfrxbo

Ag..., Ewelina88, Rybka1 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Ostatnio przez reklamę Diora mam faze na tą piosenkę...https://www.youtube.com/watch?v=iJb7cBfrxbo

haha, ja tez;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    haha, ja tez;)
    I ja:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    Dzieki:-) nie zdazylam jeszcze po porodzie pojsc do ginekologa ale tabletki mam sprzed ciązy...
    A karmisz piersią?

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wczoraj byliśmy znów w poradni - bilirubina spadła do 38 (czyli 2,2) ale próby wątrobowe dalej wysokie :/ Pobrali krew Tomkowi na jakiś test chorób metabolicznych - badanie wysłane do Warszawy, czekamy.
    Ogólnie jest ok, ale te wysokie próby wątrobowe skądś musiały się wziąć :/
    Łapaliśmy wczoraj siuśki w poradni bo Pani doktor dopiero w gabinecie stwierdziła że chce mieć badanie moczu :)

Pogoda dziś masakryczna :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy Wy na noc ubieracie dzieci w piżamki???
    Mój Tomek śpi normalnie w body + półśpiochy i nie wiem czy zacząć ubierać w piżamę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka ta sukienka którą wybrałaś wydaje mi się że jest z tego samego materiału co ja mam tą czarną (przynajmniej tak na zdjęciach wygląda) czyli materiał nieco grubszy, sztywniejszy, i mało rozciągliwy, ale całkiem ok fajnie się prezentuje. Tylko weź pod uwagę że te sukienki są mini tzn zależy jakiego wzrostu jesteś bo ja mam ok 173 i wszystko mam mini zazwyczaj :P

U mnie za oknem wstrętna pogoda, pada... alleeee jest plus tego dnia! Dotarły moje śliczności :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3415bb4585c1.jpg

magdalenka, kasiakra, Selene, Chanela, Bogusiar80, jonka91, Rybka1, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Dziewczyny a czy Wy na noc ubieracie dzieci w piżamki???
    Mój Tomek śpi normalnie w body + półśpiochy i nie wiem czy zacząć ubierać w piżamę...

kostek w nocy spi w pajacu albo bodziakach+polspiochach.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Rybka ta sukienka którą wybrałaś wydaje mi się że jest z tego samego materiału co ja mam tą czarną (przynajmniej tak na zdjęciach wygląda) czyli materiał nieco grubszy, sztywniejszy, i mało rozciągliwy, ale całkiem ok fajnie się prezentuje. Tylko weź pod uwagę że te sukienki są mini tzn zależy jakiego wzrostu jesteś bo ja mam ok 173 i wszystko mam mini zazwyczaj :P

U mnie za oknem wstrętna pogoda, pada... alleeee jest plus tego dnia! Dotarły moje śliczności :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3415bb4585c1.jpg

no faaajne, u mnie groziłoby to conajmniej skręceniem kostki;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud my na noc mamy:
    body +półśpioch lub śpioch albo pajac/rampers :)
    na dzień nosimy sukieneczki i "wyjściowe" ciuszki bo kiedy byśmy mieli je wykorzystać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg właśnie są bardzo wygodne i niskie! No jak kapciuszki, mają 9,5cm tylko i koturn 2cm więc nie czuć pochylenia stopy :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

‹‹ 2356 2357 2358 2359 2360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ