*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonikaDM wrote:Dziewczyny, czy któraś ma kocyk MINKY?? Jak się sprawuje? Jak myślicie do kiedy posłuży maluchowi? Gdzie kupowałyście, jak na allegro to możecie polecić sprzedawcę?
Heheheh kawa a po jakich ty chodnikach chodzisz...u nas skręcenie kostki murowane....Kawa, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj zmieniłam Ali smoczek. Przerzuciłyśmy się z Lovi 0-3m na NUKa 0-6m i jest o wiele lepszy.
Mała chętnie go ciumka.
Teraz o dziwo zasnęła z nowym smoczkiem w naszej prowizorycznej huśtawce.
No nic. Trzeba wykorzystać tą okazję i obejrzeć Chirurgów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:37
szpilka, Chanela, Kawa, Maud11, Bogusiar80, jonka91, isabelle, Rybka1, Becia81, Ewelina88, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Wczoraj zmieniłam Ali smoczek. Przerzuciłyśmy się z Lovi 0-3m na NUKa 0-6m i jest o wiele lepszy.
Mała chętnie go ciumka.
Teraz o dziwo zasnęła z nowym smoczkiem w naszej prowizorycznej huśtawce.
No nic. Trzeba wykorzystać tą okazję i obejrzeć Chirurgów. -
Jesteśmy
,Filip dwa razy wystawiał paluszki do kłucia i ani raz nie płakał
dumna mamusia
usg główki też w porządku
i najważniejsze - przyjechało nosidełko
jest SUPER
przez weekend oswoimy się z nim i śmigamy
akurat ma nie być pogody to ponosimy się po domu
jonka91, ania_29 lubią tę wiadomość
-
moje Sloneczko dostalo wczoraj na noc 80 ml mojego z butli i reszte z cyca, w dzien dostawal furii jak chcielismy mu dac z butli i musialam sprobowac jeszcze raz, karmil go tatus i zjadl a potem spał od 8.30 do 1.30 i na dodatek zasnal sam w łozeczku jupii
z reguly zasypia na cycku a wczoraj po butli i cycku sam sie od cyca odlaczyl pousiechal sie chwile i taki zadzumiony byl, ze wykorzystałam okazje i yk do lózeczka, jeszcze troche i moze skonczy sie lulanieChanela lubi tę wiadomość
-
Czy odmrożone mleko można jakoś wykorzystać. Jak zostawiam mała z kimś to wyjmuje mleko z zamrazalnika i czasem zdąze wrócić i jej dac pierś. Ostatnio wylałam do zlewu, ale było mi żal... co robicie z mlekiem w takiej sytuacji?Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrenia83 wrote:Jesteśmy
,Filip dwa razy wystawiał paluszki do kłucia i ani raz nie płakał
dumna mamusia
usg główki też w porządku
i najważniejsze - przyjechało nosidełko
jest SUPER
przez weekend oswoimy się z nim i śmigamy
akurat ma nie być pogody to ponosimy się po domu
Edit: o widzę że Kawa już napisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:11
-
Iwuska chyba ty pisalas cos o plaskiej główce ( jak nie ty to ktos inny, wtedy przepraszam:) ). Kostek tez ma plaskaty tył a na boczku nie chce spac mimo ze go ukladam.
Znalazlam cos takiego http://headcare.co/ , zastanawiam sie nad kupnem takiej podusi. Opinie ma dobre -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tych poduszek na odkształcenia dobra jest jeszcze ta Babymoov: https://www.mall.pl/poduszki-koldry-dzieciece/babymoov-love-ivory?v=562639&ceneo ale to do 4 m-ca życia. I kosztuje 39 zł.