*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Z tych poduszek na odkształcenia dobra jest jeszcze ta Babymoov: https://www.mall.pl/poduszki-koldry-dzieciece/babymoov-love-ivory?v=562639&ceneo ale to do 4 m-ca życia. I kosztuje 39 zł.
no wlasnie gdyby nie to ze do 4 mca juz bym miala w koszyku;) -
U nas wczoraj wieczór najgorszy z dotychczasowych. W kąpieli wszystko spoko, a jak zaczęłam ją ubierać to był taki ryk, że myślałam, że się cały blok zejdzie, że dziecku krzywde robię...
I nici z położenia małej samej do snu... A w dzień kładę i max 10 minut i śpi grzecznie... Czasem potrzebuje do tego smoka...
Nie wiem czemu wieczorami zawsze jest marudna i jest wojna. Już nawet mleczko jej odciągnęłam, żeby "szybko" dostała i się ululała...
No i standardowo bez szumu się nie obyło...Pozytywne jest to, że po butli spała od 19.30 do 3.30, ale ja i tak w między czasie musiałam odciągnąć mleko bo myślałam, że mi cycki eksplodują... Potem pospała do 6 i ja też się o dziwo wyspałam...
Niby godzina dłużej, a różnica ogromnaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaud jak coś kupuję bez przymierzania to biorę r.M ze względu na mój wzrost. Te sukieneczki to Mki. Rozmiarówka jest normalna. Ta czerwona sukienka jest z takiego materiału rozciągliwego że kobieta L też by weszła w tą Mkę
a ja bez problemu weszłabym w Skę. Natomiast ta czarna jest idealna, nie rozciągliwa i podejrzewam że w S mogłabym się nie zmieścić
bierz swój rozmiarWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:06
-
Kurde od wczoraj mnie szyja boli, bo sama w domu zrobilam przeciag. Dziury w glowie jak nic
mlody w wozku na podworku, drzwi otwarte w jego pokoiku okno otwarte. Ale calkiem zapomnialam, ze u Seby tez jest okno otwarte. Skapowalam o tym oknie wieczorem jak mi po nogach zimno zalecialo.
-
Ag... wrote:Iwuska chyba ty pisalas cos o plaskiej główce ( jak nie ty to ktos inny, wtedy przepraszam:) ). Kostek tez ma plaskaty tył a na boczku nie chce spac mimo ze go ukladam.
Znalazlam cos takiego http://headcare.co/ , zastanawiam sie nad kupnem takiej podusi. Opinie ma dobre
Dziękówka Ag! Szukałam takiej poduszki a ty dajesz mi na tacy linkaAg... lubi tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Dziewczyny a czy Wy na noc ubieracie dzieci w piżamki???
Mój Tomek śpi normalnie w body + półśpiochy i nie wiem czy zacząć ubierać w piżamę...
A czym się różni półśpioch/śpioch/pajac od pidżamy? W sensie funkcji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:58
-
Pinia108 wrote:Czy odmrożone mleko można jakoś wykorzystać. Jak zostawiam mała z kimś to wyjmuje mleko z zamrazalnika i czasem zdąze wrócić i jej dac pierś. Ostatnio wylałam do zlewu, ale było mi żal... co robicie z mlekiem w takiej sytuacji?
Można dolać do kąpieli. Albo dać dziecku odmrożone, a samemu ściągnąć mleko i zamrozić. -
Ag... wrote:chyba jestem za bardzo gadzeciarska. Kupilam mlodemu smoczek do podawania lekarstw- ok, fajnie sprawdzil sie w nocy bo nie musialam budzic tylko podmienilam smoki ale rano smecta nie poszla smoczkiem. Za to strzykawką- sama radosc;)
Ja też - NIESTETY! - jestem gadżeciarą. Już oglądam NIEZBĘDNE rzeczy do rozszerzania dietyAg... lubi tę wiadomość
-
U nas Młoda śpi w pajacu plus pampers, czasem bodziak z długim i półśpiochy.
Kawa ja mam 164 więc mini mini to nie będzie raczejpodoba mi się bardzo na jakieś wyjścia itd. Ja zwyczajowo noszę M , no ale jak Ty zamawiasz Mkę to muszę pomyśleć o większym rozmiarze
My po spacerze takim godzinnym niby było ładne słońc,e a teraz wszystko jakby za mgłą i wichura
Powiem Wam coś śmiesznego wczoraj tuż przed swoją kąpielą nakarmiłam Młodą z jednej piersi. Wchodzę do łazienki rozbieram się i co widzę w lustrze jedną pierś małą a drugą dużą
ania_29, Ewelina88 lubią tę wiadomość