X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko pogoda jest dobijająca! Na lepszy humor też sobie zamówiłam buty, a co :P
    Później przeglądnę fasardi i też coś kupię, to może w depresję nie wpadnę...

Kawa lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Z tych poduszek na odkształcenia dobra jest jeszcze ta Babymoov: https://www.mall.pl/poduszki-koldry-dzieciece/babymoov-love-ivory?v=562639&ceneo ale to do 4 m-ca życia. I kosztuje 39 zł.

no wlasnie gdyby nie to ze do 4 mca juz bym miala w koszyku;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wczoraj wieczór najgorszy z dotychczasowych. W kąpieli wszystko spoko, a jak zaczęłam ją ubierać to był taki ryk, że myślałam, że się cały blok zejdzie, że dziecku krzywde robię...

I nici z położenia małej samej do snu... A w dzień kładę i max 10 minut i śpi grzecznie... Czasem potrzebuje do tego smoka...

Nie wiem czemu wieczorami zawsze jest marudna i jest wojna. Już nawet mleczko jej odciągnęłam, żeby "szybko" dostała i się ululała...
    No i standardowo bez szumu się nie obyło... :P Pozytywne jest to, że po butli spała od 19.30 do 3.30, ale ja i tak w między czasie musiałam odciągnąć mleko bo myślałam, że mi cycki eksplodują... Potem pospała do 6 i ja też się o dziwo wyspałam...

Niby godzina dłużej, a różnica ogromna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:56

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa te sukienki co zamawiałaś to był rozmiar S?
    Jak oceniasz tam rozmiary, ok czy może zawyżone, zaniżone?

:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud jak coś kupuję bez przymierzania to biorę r.M ze względu na mój wzrost. Te sukieneczki to Mki. Rozmiarówka jest normalna. Ta czerwona sukienka jest z takiego materiału rozciągliwego że kobieta L też by weszła w tą Mkę ;) a ja bez problemu weszłabym w Skę. Natomiast ta czarna jest idealna, nie rozciągliwa i podejrzewam że w S mogłabym się nie zmieścić :)

bierz swój rozmiar ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:06

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech zdarzylam umyc 3 okna i grzmi.. Dobrze, ze Filip chociaz spal ☺

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jestem za bardzo gadzeciarska. Kupilam mlodemu smoczek do podawania lekarstw- ok, fajnie sprawdzil sie w nocy bo nie musialam budzic tylko podmienilam smoki ale rano smecta nie poszla smoczkiem. Za to strzykawką- sama radosc;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/556f864ae20d.jpg

Kawa, Ag..., Selene, szpilka, Rybka1, isabelle, Maud11, Agus89, MartaKD, Ewelina88 lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde od wczoraj mnie szyja boli, bo sama w domu zrobilam przeciag. Dziury w glowie jak nic :/ mlody w wozku na podworku, drzwi otwarte w jego pokoiku okno otwarte. Ale calkiem zapomnialam, ze u Seby tez jest okno otwarte. Skapowalam o tym oknie wieczorem jak mi po nogach zimno zalecialo.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:03

Rybka1 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Iwuska chyba ty pisalas cos o plaskiej główce ( jak nie ty to ktos inny, wtedy przepraszam:) ). Kostek tez ma plaskaty tył a na boczku nie chce spac mimo ze go ukladam.
    Znalazlam cos takiego http://headcare.co/ , zastanawiam sie nad kupnem takiej podusi. Opinie ma dobre

Dziękówka Ag! Szukałam takiej poduszki a ty dajesz mi na tacy linka :D

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Dziewczyny a czy Wy na noc ubieracie dzieci w piżamki???
    Mój Tomek śpi normalnie w body + półśpiochy i nie wiem czy zacząć ubierać w piżamę...

A czym się różni półśpioch/śpioch/pajac od pidżamy? W sensie funkcji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:58

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Dziękówka Ag! Szukałam takiej poduszki a ty dajesz mi na tacy linka :D

zamawiasz?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia108 wrote:
    Czy odmrożone mleko można jakoś wykorzystać. Jak zostawiam mała z kimś to wyjmuje mleko z zamrazalnika i czasem zdąze wrócić i jej dac pierś. Ostatnio wylałam do zlewu, ale było mi żal... co robicie z mlekiem w takiej sytuacji?

Można dolać do kąpieli. Albo dać dziecku odmrożone, a samemu ściągnąć mleko i zamrozić.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia- late macchiato;P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    chyba jestem za bardzo gadzeciarska. Kupilam mlodemu smoczek do podawania lekarstw- ok, fajnie sprawdzil sie w nocy bo nie musialam budzic tylko podmienilam smoki ale rano smecta nie poszla smoczkiem. Za to strzykawką- sama radosc;)

Ja też - NIESTETY! - jestem gadżeciarą. Już oglądam NIEZBĘDNE rzeczy do rozszerzania diety :D

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle skip hop mi sie podobają do jedzenia;) bo po co zwykly talerzyk z ikei:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:50

isabelle lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Młoda śpi w pajacu plus pampers, czasem bodziak z długim i półśpiochy.

Kawa ja mam 164 więc mini mini to nie będzie raczej ;) podoba mi się bardzo na jakieś wyjścia itd. Ja zwyczajowo noszę M , no ale jak Ty zamawiasz Mkę to muszę pomyśleć o większym rozmiarze :D

My po spacerze takim godzinnym niby było ładne słońc,e a teraz wszystko jakby za mgłą i wichura

Powiem Wam coś śmiesznego wczoraj tuż przed swoją kąpielą nakarmiłam Młodą z jednej piersi. Wchodzę do łazienki rozbieram się i co widzę w lustrze jedną pierś małą a drugą dużą :D :D ;)

ania_29, Ewelina88 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    zamawiasz?

Usiądę na spokojnie to poczytam czy Ala czasem nie jest za stara na tę poduszkę.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Isabelle skip hop mi sie podobają do jedzenia;) bo po co zwykly talerzyk z ikei:/

Ja dzisiaj oglądam Tommee Tippee serię Explora. Łyżeczki zmieniające kolor pod wpływem za ciepłego jedzenia :D:D:D

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 2358 2359 2360 2361 2362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ