X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za stara nie jest bo najwieksza jest powyzej 8 kg;)

ja jestem jakas glupia ale nie lubie prod tommee tippee bo mi sie nie podoba nazwa;) ale przejrze, zeby nie bylo:p

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie patrze- kubek z rączkami od 4 mcy! kurcze to prawie juz!

renia83 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    za stara nie jest bo najwieksza jest powyzej 8 kg;)

179 zł za poduszkę, której będziemy używać krótko? hmmm przemyślę to jeszcze

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    179 zł za poduszkę, której będziemy używać krótko? hmmm przemyślę to jeszcze

no wlasnie tez mysle, czytalam opinie i pomaga a my mamy dosc plaską tą główke. pogadam z mężem i zdecydujemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 14:06

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Ja zwyczajowo noszę M , no ale jak Ty zamawiasz Mkę to muszę pomyśleć o większym rozmiarze :D

Kochana ja bardzo długo grałam w siatkówkę i jestem w barach rozbudowana, potem siłownia i fitness, dlatego mimo że jestem szczupła łamane przez chudzielec, to muszę tą Mkę ubierać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Biedronki ze SKIP hop rewelacyjne! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Superrrr! A ja nie mogę ich zamówić bo nawet rozmiar 36 jest za duży bo rozmiar wkladki maja 23,5 a ja potrzebuje 22,5 do tego typ peep-toe wiec nie dam rady. Buuuuuuuu :(
    Też nie lubię peep toe ale tutaj jest maleńki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ag..., isabelle lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Superrrr! A ja nie mogę ich zamówić bo nawet rozmiar 36 jest za duży bo rozmiar wkladki maja 23,5 a ja potrzebuje 22,5 do tego typ peep-toe wiec nie dam rady. Buuuuuuuu :(

Matko, musiałam sprawdzić co to znaczy peep toe...
    Jak się dopisywałam do belly to dlatego że byłam zielona w dzieciach a w kupie raźniej, ale że wyjdzie że ja pojęcia o butach nie mam to nie wiedziałam :|

MonikaDM, Kawa, szpilka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Maud11 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ale bardzo dziekuje za opinie. ze sprawdzonego zrodla to lepiej, niz od jakis anonimowych ludzi w necie;)

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Matko, musiałam sprawdzić co to znaczy peep toe...
    Jak się dopisywałam do belly to dlatego że byłam zielona w dzieciach a w kupie raźniej, ale że wyjdzie że ja pojęcia o butach nie mam to nie wiedziałam :|

To tak jak ja. :D
    Czasem aż wstyd się przyznać, że jestem taka małokobieca. :P

Maud11, szpilka lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala cały dzień dzisiaj śpi. :) Nie poznaje mojego dziecka. :) Ale w sumie sie jej nie dziwie bo tak deszczowo i ponuro że najchętniej wskoczyłabym razem z nią pod kocyk. :D

No nic. Idę rybkę smażyć. Potem na spacer. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialyscie jeansy oo kroju Mom? na stronie HM są- masakra jakas!

boyfriendy uwielbiam, widzialam znow kroj girlfriend ale nie wiem jaka jest roznica.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Widzialyscie jeansy oo kroju Mom? na stronie HM są- masakra jakas!

Lata 80-te wracają! Teraz tylko czekać, aż modne staną się znów ówczesne fryzury :D

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zachowywały się Wasze dzieciaczki po szczepieniu? Moja jest ospała, nawet na jedzenie nie wstała. Chyba wybudzę, bo się martwię. Dostała dziś 5w1, wzw i pneumokoki. Tak piszczała, że prawie się popłakałam :(

A jeszcze mam pytanie jakie macie sterylizatory do butelek? Ja używam butelek sporadycznie do karmienia, laktator też rzadko w użyciu. Więc nie wiem, czy lepszy taki do mikrofali czy elektryczny np na 2 butelki? Taka sterylizacja zastępuje gotowanie butelek? Moje lenistwo się odzywa...

Kawa butki cudne. Jeśli są to oryginalne meliski, to będziesz zadowolona, pachną nieziemsko i nie odparzają stopy. Mam 2 pary: jedne szpilki z wisienkami a drugie baleriny trippy. Wzbudzają zainteresowanie zawsze ;)

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martka ja mam ten do mikrofali i jestem bardzo zadowolona. nie zawala miejsca i przy okazji sluzy jako pudelko do przechowywania butelek. miesci 4 butelki spokojnie. ja sterylizuje raz na dzien i tak, to zamiast gotowania

do tego wlewasz 200ml wody i w mikrofali 5 min- sterylne 24h w zamknietym pojemniku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 15:29

marrtka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marttka to koturny firmy Vices shoes, ale o dziwo ładnie pachną, wanilią albo jak jakiś budyń :) bo gumowe kalosze na obcasie które tu wrzuciłam kilka dni wstecz to śmierdzą chińszczyzną..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam butelki z MAm samosterylizyjące, wrzucam smoczek do niej, nalewam do spodka wodyy i nakrywam tą zatyczką z butelek i na 3min do mikrofali i gotowe ;)

marrtka lubi tę wiadomość

‹‹ 2359 2360 2361 2362 2363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ