*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:179 zł za poduszkę, której będziemy używać krótko? hmmm przemyślę to jeszcze
no wlasnie tez mysle, czytalam opinie i pomaga a my mamy dosc plaską tą główke. pogadam z mężem i zdecydujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 14:06
-
nick nieaktualnyRybka1 wrote:Ja zwyczajowo noszę M , no ale jak Ty zamawiasz Mkę to muszę pomyśleć o większym rozmiarze
Kochana ja bardzo długo grałam w siatkówkę i jestem w barach rozbudowana, potem siłownia i fitness, dlatego mimo że jestem szczupła łamane przez chudzielec, to muszę tą Mkę ubierać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonikaDM wrote:Superrrr! A ja nie mogę ich zamówić bo nawet rozmiar 36 jest za duży bo rozmiar wkladki maja 23,5 a ja potrzebuje 22,5 do tego typ peep-toe wiec nie dam rady. Buuuuuuuu
Matko, musiałam sprawdzić co to znaczy peep toe...
Jak się dopisywałam do belly to dlatego że byłam zielona w dzieciach a w kupie raźniej, ale że wyjdzie że ja pojęcia o butach nie mam to nie wiedziałamMonikaDM, Kawa, szpilka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Matko, musiałam sprawdzić co to znaczy peep toe...
Jak się dopisywałam do belly to dlatego że byłam zielona w dzieciach a w kupie raźniej, ale że wyjdzie że ja pojęcia o butach nie mam to nie wiedziałam
To tak jak ja.
Czasem aż wstyd się przyznać, że jestem taka małokobieca.Maud11, szpilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak zachowywały się Wasze dzieciaczki po szczepieniu? Moja jest ospała, nawet na jedzenie nie wstała. Chyba wybudzę, bo się martwię. Dostała dziś 5w1, wzw i pneumokoki. Tak piszczała, że prawie się popłakałam
A jeszcze mam pytanie jakie macie sterylizatory do butelek? Ja używam butelek sporadycznie do karmienia, laktator też rzadko w użyciu. Więc nie wiem, czy lepszy taki do mikrofali czy elektryczny np na 2 butelki? Taka sterylizacja zastępuje gotowanie butelek? Moje lenistwo się odzywa...
Kawa butki cudne. Jeśli są to oryginalne meliski, to będziesz zadowolona, pachną nieziemsko i nie odparzają stopy. Mam 2 pary: jedne szpilki z wisienkami a drugie baleriny trippy. Wzbudzają zainteresowanie zawsze -
martka ja mam ten do mikrofali i jestem bardzo zadowolona. nie zawala miejsca i przy okazji sluzy jako pudelko do przechowywania butelek. miesci 4 butelki spokojnie. ja sterylizuje raz na dzien i tak, to zamiast gotowania
do tego wlewasz 200ml wody i w mikrofali 5 min- sterylne 24h w zamknietym pojemnikuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 15:29
marrtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny