*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam zupełnie na odwrót, pewnie że też nie lubię się kłócić i tej gęstej atmosfery ale nie czuję się w ogóle zależna od męża, to pewnie też nie za dobrze no ale życie mnie tego nauczyło niestety
"umiesz liczyć - licz na siebie "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:49
-
Renia nie mam zamiaru sie zniechecac. Cwiczenia i w moim przypadku mniej zrec i bedzie dobrze. Bo ja co chwile jem. Tak moglam robic przed 30-tka, co godzine jadlam teraz chleb z dzemem a za godz jajecznice. I bylam chuda. No a po 30-tce juz nie jest takie hop siup jakby sie wydawalo
Becia81 lubi tę wiadomość
-
nadrobiłam
Kurczę Kawa jaką Ty masz figurę marzeniemi się podoba kiecka http://www.fasardi.com/pl/odziez-damska/sukienki-k/sukienka-728.html? i cena fajna
Ag to dobre wiadomości w sumie
Selene przykro z powodu Męża,ale na pewno szybko się pogodzicie i będzie dobrze.
Z tymi chłopami to właśnie tak jest z nimi ciężko a bez nich jeszcze ciężej
Dziewczyny co nas nie zabije to nas wzmocni.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Selene skad ja to znam. moj tez czesto robi dla innych wiele ponad to co konieczne i cierpi na tym czas dla Pawelka, dla mnie, dla domu, ale tez czas na jego posilki, odpoczynek i sen. to, ze Cie to wkurza nie znaczy, ze nie chcesz, zeby innym pomagal tylko, zeby byla rownowaga miedzy zyciem domowym a reszta swiata. to normalne, ze chcialabys aby rodzina miala pierwszenstwo
Paula44, Selene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się z nocnego posiłku.
U nas wszystko ok. Odpukac. Dzis spotkanie z rehabilitantem - zobaczymy, czy postawić te sama "diagnozę".
Szymi w każdym razie robi ćwiczenia z nami i głowke już przekraca w druga stronę sam. Zrobiłam małe przemeblowanie w jego pokoju, bo nad przewijakiem na ścianie miał tygryska i malpke i fo nich gadal non stop, no ale wyrabialo to nawyk trzymania głowy w lewo. Teraz przewijak w drugim rogu pokoju gdzie po lewej biała ściana a po prawej regał z zabawkami i książkami. Więc. .. patrzymy w prawo. Chociaż pierwsza zmiana pieluchy. .. to był ryk! Bo nie ma moich zwierzątek! Bylam w szoku, że 2, 5 miesięczny szkrab już tak kojarzy podłoże, na którym leży z konkretnym obrazem wokół siebie.
Mama zaczęła robić tańce wygibańce durne miny jakby deszcz wywoływała, no i Szymi się wyciszył. Tygrysa i malpeczke spotyka zato w kąpieli, bo teraza ma je na wprost jak jest w wanience. Było tylko "jajo....je..y" i wielki uśmiech!
Iwuska bioderka lepiej jest poprawa prawe ok już lewe średnio. Pieluchowanie jeszcze przez miesiąc i oby po kłopocie.
Wczoraj jak leżal mi na kolanach buzia do mnie to dalam mu telefon. A on wziął go w obie rączki i do góry sru do Buzi
No i na naszą prośbę Hihi wystawia język i śmieje się przy tym niesamowicie! Haha
Uściski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 04:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzymi w dzień co 2 do 4 (zależy od tego czy ma humor i się bawi czy dzień marudy i wtedy częściej). Ostatni posiłek wcina ok 18-19 po kąpieli,a następny che dopiero o 3 z hakiem - jak w zegarku! potem zasypia od razu albo ciska się przez 40 min i w zależności od tego albo o 6 albo o 7 butla. Właśnie zjadł
i śpi dalej.
-
Hej. Filip zazwyczaj je co 2 godziny. Ma jedna dluzsza przerwe 6h po kapieli. Dzie natomiast w nocy po tej dluzszej przerwie budzil sie co godzine na jedzenie. Mielismy dzis 4 nocne karmienia, a ostatnio byla tylko jedna. Ciekawe czy to bbyla jednorazowa sytuacja, czy tak juz zostanie na dluzej.
Ale nie jestem padnieta wiec spoko☺
Zaraz idziemy na bazarek.☺ -
Witamy się i my z rana Jaś co prawda budził się jak zwykle co 3h ale za to przez całą godzinę nie mógł zasnać ! masakra, to pewnie przez to że wczoraj co chwilę drzemki sobie łapał. A coś czuję że dzisiaj będzie powtórka bo na deszcz sie zapowiada i pewnie znowu na spacer nie wyjdziemy.
Dziewczyny czy jesli po wczorajszych ćwiczeniach mam meeeega zakwasy to ćwiczyć dzisiaj znowu czy dzień przerwy ?? Nie moge siadać ani chodzić prawie.
Ale to pozytywny ból, wiem że coś się dzieje.