*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:Dzięki Malenqa , moja tez ma piastki czesto zaciśnięte, niespokojna jest z reguły, wygina się do tyłu ale raczej tylko po spaniu, tj przeciąga się tak. Wiec sama nie wiem. Daj znać pls co powie lekarz. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok
A tu doradczynie wiązania chusta:
https://www.facebook.com/notes/chusty-polska-nosimy-wi%C4%85%C5%BCemy-motamy-chustujemy/grupowa-lista-doradc%C3%B3w-noszenia-dzieci/372108196301932Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:32
-
Dla mnie najlepszy i najbardziej efektywny jest Skalpel 1, genialnie rzeźbi sylwetkę i brzuszek tylko faktycznie trzeba dostosowywać się do poleceń, ćwiczę 2 tyg i wyglądam lepiej niż przed ciążą, duuuzo lepiej, zero cellulitu i boczkow i brzuch też ładnie się rzeźbi, ale fakt meega mi się nie chce, motywują mnie efekty szybkie u mnie bynajmniej
-
nick nieaktualny
-
Hehe u mnie szwagier mnie z dzwonienie wkurza! Dzwoni i wchodzi.po cholerę dzwoni nie wiem.i tak juz kilka lat.
A mój tata nie mówi,tylko krzyczy! Nie potrafi się nauczyć,ze jest dziecko.nie chowamy Klary w ciszy i spokoju,ale jak właśnie zasypia to reaguje na każdy dźwięk. -
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Hej.
Tez właśnie rozglądam się za fajna chusta ale nie mogę odpowiedniej znaleźć. Sama nie wiem jaka ma być, bo kilka mi się podoba i ciężko coś wybrać.
Pinia gdzie uczyłaś się wiązać chustę??
Jak Kamilka była mała ok. 3 tyg. to bez problemu ją wiązałam i szłam na spacer. Ostatnio próbowałam ją zamotać w kieszonkę (tylko to umiem) i nie dałam rady bo mi się strasznie odpycha rękami i klatki i głowę prostuje. Co dociągnęłam chustę to kilka jej szarpnięć i wyprostów i znów luzy przy szyi. W kwietniu do nich pójdę może mnie nauczą jak wrzucać na plecy.
Chustę kupiłam od nich, mają też używane. Moja to Nati skośnokrzyżowa używana dobrze złamana.
Z tego co czytałam w nosidłach nie powinno się nosić dziecka przodem do świata!!!
http://pediatria.mp.pl/lista/show.html?id=75717
i nosidło wskazane dla dzieci, które już same siedzą. tak piszą znawczynie tematu.Ewelina88 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Kawa wrote:Monia mała przebudziła się o 6 M przewinął ją, dałam do cyca i pospałyśmy do 10
Adelka mi zasypia bez jakiegokolwiek usypiania, kładę ją do łóżeczka i wychodzę-wypracowałyśmy taki system.
Moja właśnie tak w dzień usypia, puszczam jej pozytywkę i usypia, ale wieczorem po kąpieli jest bardzo marudna i nic nie chce, nic nie odpowiada... I mam duży problem z uśpieniem jej, tylko przy szumie się uspokaja...
Wczoraj przetrzymaliśmy ją do 20, ale też na spacerze pospała do 18 i dziś pobudka o 5 i od 7 do 10 prawie pospała, jest progres