*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A'propos zielonych kupek, to moje dziecko robi takowe od 2 tygodni. Dostałam zlecenie na morfologia i mocz- wszystko wyszło dobrze. Byłam tez u alergologa, nie stwierdził żadnej alergii. Powiedział, że musiałam coś zjeść, co zaburzylo jego trawienie. Podejrzewam kiwi. Niby u dzieci takie zaburzenia po jednym produkcie mogą trwać tygodnoami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:11
-
zwazyłam sie dzis i od najwyzszej wagi w ciazy schudłam 13,5 kg, w tydzien po porodzie bylo 5 mniej, obawiam sie ze jak zaczne jesc normalnie to bedzie taaaki efekt jojo, ze sie z rozumem nie pozbieram hehe
Anutka, ania_29 lubią tę wiadomość
-
A moja nie chce dzis spać, a mam gości po poludniu. W ogóle to jakas zakręcona jestem. Chyba przygotowania do chrzcin mnie tak zajmują.
Śliczne zdjęcia. Cudowne slodziaki!!!
A ja właśnie tort skonczylam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48fa1e6d6cfb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:47
Selene, szpilka, Agus89, rastafanka, renia83, Becia81, jonka91, Bogusiar80, lwuska55592, Chanela lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:A moja nie chce dzis spać, a mam gości po poludniu. W ogóle to jakas zakręcona jestem. Chyba przygotowania do chrzcin mnie tak zajmują.
Śliczne zdjęcia. Cudowne slodziaki!!!
A ja właśnie tort skonczylam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48fa1e6d6cfb.jpgWiki81 lubi tę wiadomość
-
My właśnie wróciłyśmy ze spacerku.
Teraz karmienie i potem kolejny spacer.
A tutaj łapiemy promienie słońca.
A wieczorem piekę dwie babki.
Cytrynową i czekoladową. Nie wiedziałam na którą mam bardziej ochotę wiec piekę dwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 13:25
Anutka, Ewelina88, Selene, ania_29, Maud11, rastafanka, Becia81, jonka91, OliOla, Bogusiar80, lwuska55592, Wiki81, Chanela, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:My właśnie wróciłyśmy ze spacerku.
Teraz karmienie i potem kolejny spacer.
A tutaj łapiemy promienie słońca.
A wieczorem piekę dwie babki.
Cytrynową i czekoladową. Nie wiedziałam na którą mam bardziej ochotę wiec piekę dwie.Ewelina88, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Wysłałam małża na spacer z Igą a tu zaczyna padać
zaraz pewnie wrócą..
Ubierałam małą i słyszę jak mąż mówi do niej: "dzisiaj poznasz, co to prawdziwa prędkość, a nie takie ciepłe kluchy jak mama"
aaa dziś kończymy 2 miesiące! poważny wiekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:04
Ewelina88, Selene, szpilka, rastafanka, Becia81, jonka91, Wiki81, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie widzę jak tatusiowie popierdzielaja z tymi wozkami:)
A niektórym kierowcom parkującym na całym lub prawie całym chodniku namalowałabym karne kutasy czerwona szminka na przedniej szybie.Ewelina88, jonka91, Chanela, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy Wasze dzieci jak miały katarek i kaszlały to jadły normalnie z cyca? My chyba mamy jakieś przeziębienie i problem z jedzeniem
Trochę z piersi pociągnie i odwraca głowę do góry jakby mu się źle oddychało. 3 minuty to max. Ale noska nie ma przytrzaśniętego... A wczoraj jeszcze wisiał 40 minut... Głupia jakaś jestem bo mi tego już brakuje