*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
I mam Cię Selene:) jak będę miała chwilkę to zrobię taka grupę (moze umiem:)
Właśnie mówią,ze córka do mnie podobna,a ja widzę ze do męża:) ale do mnie tez:)
To dzis wieczorem utworze.
Ide na spacer póki nie pada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 11:39
Selene lubi tę wiadomość
-
jezusie a u nas znow ciemiączko bum na dół- po 3h od karmienia. nie chcial za cholere zjesc ani butli ani cyca. dzwonilam do lekarki- jak sika ( a leje niesamowicie duzo) to jest ok- nie przejmowac sie, leku nie dawac, jutro zadzwonic jak sytuacja.
Matko- kobieta cud. codziennie wisze z nią na telefonie, ze swiecą szukac takiej.
kupa juz normalna...a mialam isc dzis na impreze, totalnie nieimprezow nastroj:( bede maltretowac dziecko cycem. -
Selene wrote:
Ja ostatnio panikowałam, bo mała spała 7h i jak się obudziła to ledwo 20 ml zjadła i nie chciała. Po 4h zjadła dopiero normalnie a ja już z siebie wychodziłam co jej jest... a ona zadowolona i spokojna więc wynika z tego, że dzieci mają jakiś swój rytm i odchyły niezależnie jakbyśmy się starały, żeby to ogarnąć.
Właśnie moja dziś tak ma i się zastanawiam czy budzić ją na jedzenie. Rano trochę z cyca zjadła, myślałam ze słabo leci to jej ściągnęłam bo to mały leń, a zjadła 20ml i śpi ciągle. -
Ewelina88 wrote:Właśnie moja dziś tak ma i się zastanawiam czy budzić ją na jedzenie. Rano trochę z cyca zjadła, myślałam ze słabo leci to jej ściągnęłam bo to mały leń, a zjadła 20ml i śpi ciągle.
Moja też śpi, tato zakołysał w leżaczku
Co z tego że to nie jest jej pora na spanie
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Hej, tylko mi się na fb nie przenoscie
Mała dzisiaj zrobiła zielone kupsko, nie bierzemy żelaza. Kurcze ciekawe po czym, z nowości to zjadłam tylko danio czy to możliwe ze to po tym?
Bell a jak Antosia nie nosisz to się drze? Bo u nas nie ma opcji ze nie nosisz bo zaraz jest purpurowy na buzi i wrzask. -
No to w takim razie innej styczniowce wyslalam;)
Moze nie jest glodny, ale musi pic bo to zapewne od tego się zapada. Proponuje mu co chwile, moze sie zdecyduje za ktoryms razem;)
od wczoraj zaczął przybierac na wadze wiec to tez dobry znak.
A za namiary na lekarkę należą się Pauli mega duze buziaki:*** -
Viv u nas też się czasami zdarzy zielona kupa. Nie ma się co przejmować
Gorzej jakby wszystkie takie były
Ag... taka lekarka to skarb. Moja okazała się nei być taka fajna jak się wydawałoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:06
Viv78 lubi tę wiadomość